Bende başladım oynamaya değişik ve yaratıcı bir oyun çok beğendim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mehriyet
Bugün kardeşlik yöntemi ile arkadaşlan satın aldik. Sorunsuz oyuna girdik ama Co-op yapalim diyoruz. Sözleşme çikiyor kabul ediyorum tekrar aynısı geliyor bir türlü geçmiyor sözleşmeyi. Acaba kardeşlik hesaptan indiği içinmi bu durum.
Evet oyuna girerken çıkıyor sözleşme, kabul ediyoruz fakat birşey olduğu yok. Oyun içinde Start ve kare tuşundan tekrar görüntülenebiliyor, ordan da accept diyoruz ama multi özellikleri açılmıyor.
Kardeşlikte bu kadar oyunda sorun olmuyorda bu oyunda olacağını hiç sanmıyorum birazdan bende alacağım dener buraya yazarım.
quote:
Orijinalden alıntı: şanışer
Kardeşlikte bu kadar oyunda sorun olmuyorda bu oyunda olacağını hiç sanmıyorum birazdan bende alacağım dener buraya yazarım.
Bekliyoruz umarım bir sorun çıkmaz.
Oyunun forumunda yazanlara göre co-op diye bir kavram yok oyunda. Çölde dolaşırken diğer oyunculara rastlıyor ve onlarla oynuyorsunuz. Chat de yok, oynadığınız kişi anya'ya giderken siz konya'ya gidebiliyorsunuz yani. Hatta konunun birinde iletişim kurabilmek için kendi dilimizi oluşturalım, hangi hareket ne manaya gelsin diye konuşmuşlar. Davet sistemi ile oyun kurma yok yani. Güler misin ağlar mısın buna?
Aynen yolda bir sürü kişiyle denk geldim bir çok yeri grup olarak geçtik.Bu arada Yan yana gelince tam tabiri nedir bilmiyorumda bu atkısı mı pelerinindeki güç zımbırtısı doluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: spandauer
Oyunun forumunda yazanlara göre co-op diye bir kavram yok oyunda. Çölde dolaşırken diğer oyunculara rastlıyor ve onlarla oynuyorsunuz. Chat de yok, oynadığınız kişi anya'ya giderken siz konya'ya gidebiliyorsunuz yani. Hatta konunun birinde iletişim kurabilmek için kendi dilimizi oluşturalım, hangi hareket ne manaya gelsin diye konuşmuşlar. Davet sistemi ile oyun kurma yok yani. Güler misin ağlar mısın buna?
Kardeş aslında şu yukarıda anlatıklarını yapımcılarda aynen söylemişti. Amaç farklı bir oyun oluşturmak,oyuncuların konuşmadan da iletişim kurmasını sağlamak, bence ilginç bir deneyim
quote:
quote:
Hocam denedim bence sorun yok garip bir durum ama istersen enable edebiliyorsun yukarıda arkadaşlarda yazmış birkaç kişilere denk geldim diye oyunda zaten invite durumu yokmuş.
Accept yapıp bırakıyoruz sanırım ve oyunda bazı kişiler denk geliyor bilmiyorum belkide bende de sorun vardır.
quote:
quote:
quote:
Hocam denedim bence sorun yok garip bir durum ama istersen enable edebiliyorsun yukarıda arkadaşlarda yazmış birkaç kişilere denk geldim diye oyunda zaten invite durumu yokmuş.
Accept yapıp bırakıyoruz sanırım ve oyunda bazı kişiler denk geliyor bilmiyorum belkide bende de sorun vardır.
Evet şimdi oyunu bitirdim oyun boyunca öğrendimki o sözleşme kaliyor orda. Accept dediğimiz an aktif oluyor online. Çölde geziyordum uzaklarda bir silüet gördüm süzülüyor böyle. Gittim hemen yanina bir eleman oyuna girmiş biraz takildik beraber geçti gitti sonra oda.
Arkadaşlar çok basit bir soru olacak mı bu oyunun konusu ne? Ne yapıyoruz yani?
Oyun baya kısa yalnız. 1 saat felan oynadım sonra durdurup dışarı çıktım geldim heycanlı bir şekilde devam edicem diye başladım ve 10 dk sonra oyun bitti
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Oyun baya kısa yalnız. 1 saat felan oynadım sonra durdurup dışarı çıktım geldim heycanlı bir şekilde devam edicem diye başladım ve 10 dk sonra oyun bitti
O boyuta göre iyiymiş yine.
Az önce ben de satın aldım, indirmeye başladım.
Oyun gerçekten başarılı, fikir güzel tasarımlar güzel görsel yönden etkiliyici mutlaka devamı gelmeli daha uzun soluklu ve daha çeşitli içeriklerle. Daha zorlayıcı biraz puzzle , bir kaç yeni kişisel özellik vs... olabilir
Online co-op ile alınması gereken trophy ler var. Bu trophyleri almak isteyen varsa eklesin beni birlikte halledelim psn: MR-EKOOO
quote:
Online co-op ile alınması gereken trophy ler var. Bu trophyleri almak isteyen varsa eklesin beni birlikte halledelim psn: MR-EKOOO
Beraber yapalım Eko sen bana mesj at gelirim ben.
quote:
quote:
Beraber yapalım Eko sen bana mesj at gelirim ben.
Tamam moruk halledelim şu trophy leri. Ben bir bakıyım tam olarak hangileri ve ne yapıcağımıza akşam felan artık müsait olduğumuzda bitirelim birlikte
Yarımşar saatten 1 saat oynadım oyunu. Abi oyun bildiğin huzur veriyor. Konu monu yok. Birşeyler anlatmaya çalışıyorsa da ben anlamadım Kum yokuş aşağı olduğunda kayma olayı çok keyifli oluyor. Hatta 2. bölümden 3'e geçerken galibe bir kayma sekansı var, SSX'ten daha çok keyif aldım vallahi bu bölümlerden. Görsellik çok hoş olmuş.
Her oynayışımdan sonra acayip uykum geldi, mükemmel uykular çektim. Miss gibi
Tavsiyem yatmadan önce bir doz oynayın, mutlu mesut, huzur içinde uykuya dalın
oyunu flower la birlikte aldım benim için flower ın gölgesinde kaldı diyebilirim
yinede güzel oyun
quote:
Orijinalden alıntı: ilkermurat
oyunu flower la birlikte aldım benim için flower ın gölgesinde kaldı diyebilirim
yinede güzel oyun
Ben flower'ın demosunda sıkılmıştım, bu oyun daha iyi gibi geldi nedense. Heralde oyunun full sürümü keyifli, bi denemek lazım.
Flower'da ilerledikçe birşeyler değişiyor mu hocam? Yoksa hep polen mi topluyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: ares88
quote:
Orijinalden alıntı: ilkermurat
yinede güzel oyun
Ben flower'ın demosunda sıkılmıştım, bu oyun daha iyi gibi geldi nedense. Heralde oyunun full sürümü keyifli, bi denemek lazım.
Flower'da ilerledikçe birşeyler değişiyor mu hocam? Yoksa hep polen mi topluyoruz?
hocam hep polen topluyoruz ama bölümler büyük şehirlere doğru yeşilliği yayacak şekilde değişiyor
ben oyunun kontrollerini çok beğendim başta zor geliyor ama alışınca müthiş oluyor
sixasisin harekete duyarlılık konusunda hakkını cidden veren bir oyun olmuş
kolay kolay oyun bitiren bi oyuncu değilim ama flower bitti ve bittiğine cidden üzüldüm
dlc leri varmı bilmiyorum ama dlc leri alınır ve umarım oyunun devamı gelir
uzun zamandır beni böyle etkileyen bir oyunla karşılaşmamıştım
belkide oyunla ilgili hiçbir beklentim olmamasından dolayıda çok etkilenmiş olabilirim
ama 2012 yılının başından bu yana oynadığım en güzel oyun olduğunu söyleyebilirim