Şimdi Ara

JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
1
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şanışer

Valla tam bilmiyorum ama UK bölgesini baz alır sanırım çünkü bölge kodu aynı.
    Ama bazı oyunlar TR Store'da ucuz bazen pahalı oluyor kendi kafalarına görede veriyor olabilirler.

Us psn mi tr psn mi qlsam kararsiz kaldim uels psn turk kredi karti kabul etmiyor sanirim
  • Arkadaşlar oyun çıktımı? yoksa bu hafta mı çıkacak. Birde oyun hakkında bir bilginiz var mı? ne tür bir oyun tek kişilik? multi? oyundaki konu yada amaç nedir?
  • Oyun çıktı arkadaşlar. Plus üyeleri bu hafta erkenden alabiliyor oyunu. Haftaya tüm psn bölgelerinde alınabilecek. Oyun mükemmel ötesi. Multiplayer olarak arkadaşlarınız la beraberde quest leri bitirebiliyorsun. İstersen tek takılırsın sana kalmış, özellikle müzikler çok çok iyi ve oyunun yapısı mükemmel.
  • Oyun cidden saglam
  • dostlar oyunu alan arkadaş varmı ?

oyunda tam olarak ne yapıyoruz online oynanışa yenilikler getireceği söyleniyordu puanları çok iyi ama videolarından pek bişey anlaşılmıyor

ayrıca neogafta oyun süresinin kısalığıyla ilgili eleştiriler varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

dostlar oyunu alan arkadaş varmı ?

oyunda tam olarak ne yapıyoruz online oynanışa yenilikler getireceği söyleniyordu puanları çok iyi ama videolarından pek bişey anlaşılmıyor

Evet Oyunun süresi kısa. 4-5 chapterdan oluşuyor ama tekrar oynanabilirlik çok üst seviyede
    ister tek kişi oynarsınız isterseniz size oyun esnasında yolculuğunuz için yanınıza bir arkadaş veriyor online olarak. onunla devam edip tek kalmak tamamen size kalmış.

yolculuğu tamamlamaya çalışıyoruz. amaç bu

çok güzel ve ilginç bir oyun. defalarca tekrar başlayıp bitirebilirsiniz. oyun esnasında bölümlerde direk yoldan gitmek yerine tek başınıza yada partnerinizle farklı yazıtları yada yerleri de bulmaya çalışabilirsiniz.

kesinlikle oynamak lazım. İster sixasis ister padlerle oynamak mümkün.
    Grafikler çok ama çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

quote:

Evet Oyunun süresi kısa. 4-5 chapterdan oluşuyor ama tekrar oynanabilirlik çok üst seviyede
    ister tek kişi oynarsınız isterseniz size oyun esnasında yolculuğunuz için yanınıza bir arkadaş veriyor online olarak. onunla devam edip tek kalmak tamamen size kalmış.

çok güzel ve ilginç bir oyun. defalarca tekrar başlayıp bitirebilirsiniz. oyun esnasında bölümlerde direk yoldan gitmek yerine tek başınıza yada partnerinizle farklı yazıtları yada yerleri de bulmaya çalışabilirsiniz.

teşekkürler hocam oynanış süresi tahminen ne kadardı ?

online oynanışa gerçekten yenilik getirdimi sizce ?

gittiğimiz yerlerde bulmacalarla karşılaşıp bulmacalarımı çözüyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

quote:

teşekkürler hocam oynanış süresi tahminen ne kadardı ?

online oynanışa gerçekten yenilik getirdimi sizce ?

gittiğimiz yerlerde bulmacalarla karşılaşıp bulmacalarımı çözüyoruz

Aslında bulmaca yok. Platform öğeleri yoğunlukta ama çok büyük bir çöl düşün mesela, o çölde gidebileceğim çoookk yer var. yani direk hikayenin seni götürmek zorunda olduğu yere gitmezsen çevrede boş boş evet boş boş dolaşabilirsin. bu esnada yazıtlar bulabilirsin. hikayeye bir artısı yok.yada farklı mesela yüksekliklere nasıl ulaşırım bakarsın. Ne oluyor en tepeye çıkınca diye soracaksın. bişey olduğu yok ama o gezinti hissi sana zaten gerekli şeyleri sunuyor. kapalı yerlerde var illaha gitmek zorunda olduğun; ama şey gibi düşün bilmiyorum nasıl bir örnek olacak ama eğer uncharted 3 oynadıysan çöl bölümlerinde sağa sola amaçsızca gidiyordun ne yaptığını bilmeden. bunda da öyle amaçsızca gidiyorsun. sonra hikayenin seni götürdüğü yola devam
    online olarak çok değişiklik değilde ilginç bir deneyim yaşıyoruz desek daha doğru olur yani online arkadaşınla takılıp hikaye odaklı gidebilirsiniz yada online arkadaşın partine katılsa bile onu boşverip kendi kendine devam edebilirsin. arkadaşın ile etkileşimin yok değil. sen ona hayat kaynağı oda sana hayat kaynağı oluyor. bir yolculukta 1 den fazla arkadaş değiştirebiliyorsun. yani mesela seninle beraber 1'i daha yola çıktı ama o esnada sen gezindin,sağa sola bakındın. oda gitti. daha sonra senin gezinmen bittikten sonra biri daha belirdi ve sende onunla devam etmek istedin. bu şekilde istediğin zaman online devam istediğin zaman tek.
    oynanış süresi gerçekten kısa. çok fazla ilgilenmeden sağ sol ile bir arkadaşınla bir yolculuk tahmini 2-2,5 saatini alır. belki 1,5 saatte de bitirebilirsin.
    ben kendimden örnek veriyim. ilk yolculuğumda 2. chapter'a kadar tektim. Sonra birisi ile 4. chapter'a kadar geldim. oyunun bitmesine yakın o arkadaşımla ayrıldık ve başka biriyle oyunu bitirdim. bu yolculuğumda yani bana 3 kişi eşlik etti.
    2. yolculuğumda tek başladım. 3. chapter da birisi ile devam ettim ve bitirdim.
    3. yolculuğumu tek başıma bitirdim. ( çok gezindim )
    şimdi ilk baştan son ana kadar benimle gezecek bir arkadaş ile bitirmeyi planlıyorum.

Umarım açıklayıcı olmuşumdur birazda olsa

bence kaliteli ve sanat eseri gibi oyun. müzikler harika..

• cevaplar için teşekkürler hocam

oynanış süresi haricinde oyunla ilgili endişelenecek bişey yok gibi görünüyor
  • Şuana kadar 55 İnceleme yapılmış puan ortalaması hala 92 ve 16 site tam puan vermiş.

US Psn'de 2113 oylamada 4.86 puanı var.Ayrıca belirtim sadece oyunu satın alanlar puan verebiliyor.

Bugün TR Store'da çıkacak merakla bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 14 Mart 2012; 14:29:17 >
  • Flood olacak ama oyun şuan PS Store'da ve 25 TL fiyatı arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Flood olacak ama oyun şuan PS Store'da ve 25 TL fiyatı arkadaşlar.

fiyatı çok iyiymiş hocam kişi başı 12.5 a geliyor

sanırım arkadaşlar gelince hep birlikte almak için fifa street ve ssx inde psn e gelmesini bekliyor
  • ilgi çekici bir oyuna benziyo, denemek lazım, birkaç güne alırım heralde ben bunu
  • Oyundaki amaç arkasında ışık hüzmesinin olduğu büyük dağa ulaşmak.
  • oyunu biraz önce bitiridim tek kelime ile mükemmel ; bu kadar yaratıcı oyunların tek tük de olsa çıkması hiç olmamasından iyidir; sabah akşam fps oynayan bünyelere ilaç gibi geliyor benden söylemesi her ps3 sahibi oynamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 15 Mart 2012; 1:56:48 >
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 7 Nisan 2012; 21:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

oyunu biraz önce bitiridim tek kelime ile mükemmel ; bu kadar yaratıcı oyunların tek tük de olsa çıkması hiç olmamasından iyidir; sabah akşam fps oynayan bünyelere ilaç gibi geliyor benden söylemesi her ps3 sahibi oynamalı

O kadar iyi demekki. O zaman bu oyunu mutlaka alacağım I am alive ile birlikte. :)
  • Bende aldım ve çok beğendim, yarın 8 de kalkmam gerekiyor ama bırakamadım 3. save den sonra baktım olucak gibi değil kapattım yarın devam edicem, herkeze tavsiye ederim
  • Bu oyunu ve Flower oyununu ortaklaşa almak isteyen olursa pm atsın kart bende var.
  • Bugün kardeşlik yöntemi ile arkadaşlan satın aldik. Sorunsuz oyuna girdik ama Co-op yapalim diyoruz. Sözleşme çikiyor kabul ediyorum tekrar aynısı geliyor bir türlü geçmiyor sözleşmeyi. Acaba kardeşlik hesaptan indiği içinmi bu durum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.