Şimdi Ara

JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Professional Geek

PS3'e alınır mı sizce bu Ocak ayında?

Şu birine denk gelme olayı varmış, biz iki kişi alacağız,(Ortak değil)online oynayabilir miyiz?

Ocak ayında derken hocam beş ay sonra mı almayı düşünüyorsunuz?
    Şuan yeni nesile çıksın bir saniye düşünmem alırım. Ps3 de defalarca oynayıp bitirdim. Evet oynarken başka oyunculara denk gelip o kişiyle devam etme sizi oyuna daha çok bağlıyor. Deneyimli biriyle gelirseniz tek başınıza bulamayacağınız yerlere bile girip çıkıyorsunuz. Tabii bir birinizi kaybetmede var. Kardeşlikle alıp aynı anda online oynayabilir misiniz bilmiyorum. İkinizde oyuna girip online özelliğini açıp ilerlemeniz gerekiyor. Belki sistem ikinizde arkadaş olarak ekli olduğunuzdan yanyana denk getirebilir.

• frenzy kullanıcısına yanıt
    5 ay sonra.

Tamam hocam, ucuz bulursam kaçırmamda, zaten bir günde bitirenler bile varmış, şu sömestr tatilinde oynamak için alcağım
  • Takip.Almayi dusundugum oyunlardan biri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Journey PS4 için duyuruldu. Ana konusu aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/m_95883446/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

5 ay sonra.

Tamam hocam, ucuz bulursam kaçırmamda, zaten bir günde bitirenler bile varmış, şu sömestr tatilinde oynamak için alcağım

Bir oturmaya bile bitirebilirsin hocam. Sonuca odaklı oynarsanız fazla uzun sürmüyor..
    Araştırarak etrafları gezerek daha zevkli ve uzun oluyor.
  • Nefis bi saheser olmus. Ozellikle muzikleri. Bos bi oyun degil ciddi bi felsefe var oyunda. Harika tavsiye ederim herkese

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Journey +The Unfinished Swan oyunlarını paket halinde almıştım. İkisi de büyüleyici Indie mucizesi! Herkese tavsiye ederim. Unfinished Swan'ın müziği hala cep telefonumda zil sesi olarak duruyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • journey oyununu benim death space 3 ile veya resistace 2 ile takas yapmak isteyen olur mu sizce?

not: kocaelideyim.
  • Bir rüya gördüm,masal tadında.Herşey olması gerektiği gibiydi,ve her güzel şey gibi kısa sürdü,tadı damağımda kaldı...Teşekkürler Sony...
  • PS4'te bitirdim şimdi. Plus sayesinde ücretsiz kütüphaneye eklemiştim. Yeni oynayıp bitirme şansına eriştim. Ne uzun ne kısa, gayet keyifli bi yapım olmuş. Oyundan çok sanat eseri gibi bir şey olmuş bu oyun Edit: Oyunu PS4'te oynadım fakat ps3'le aşırı bi farkının olacağını düşünmüyorum ps3 sahipleri de kaçırmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 31 Mart 2017; 15:36:1 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.