Şimdi Ara

JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun soundtrack'i youtube'de playlist halinde mevcut. Ofiste çalışırken arkada inceden inceden çalıyor, çok da güzel oluyor.

http://www.youtube.com/watch?v=TLfj3pAlrs4&list=PL60408EBD7150DDA5
  • daha önce oynadıgımız hiç bir şeye benzemiyor...
    ne ad ne tür koyamadım adını ben bir yerede koyamıyorum bu yapımı
    SANAT diyelim gitsin.
    kutulu bir oyun olsa idi alıp ayrı bir raf yapardım buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 27 Ocak 2013; 13:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHCEK93

daha önce oynadıgımız hiç bir şeye benzemiyor...
    SANAT diyelim gitsin.
    Oyunun kutulu sürümü çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 19:40:10 >
  • Konuyu biraz geç okudum da istediğimiz kişiyle co-op yok ne biçim iş diyenler olmuş.
    Kendinize bi iyilik yapın ve oyun oynamayı bırakın cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

daha önce oynadıgımız hiç bir şeye benzemiyor...
    SANAT diyelim gitsin.

JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE

işte bende onu oynamıştım.ps3 emanet almıştım arkadaştan.
    ama biraz utanarak.
    aramızda kalsın..

• 13 tl ye düşeceği söyleniyor indirim olduğunda almak isteyen olursa pm atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

13 tl ye düşeceği söyleniyor indirim olduğunda almak isteyen olursa pm atsın.

paypal ile ücret alırmısınız?
  • Ps 3 daha yeni aldım sayılır ve şu ana kadar 10-15 tane oyun alıp göz gezdirdim ama 500 mb lik bu oyun kadar beni etkileyen bir oyun olmadı daha. Herkesin dediği gibi sanat eseri resmen. Özellikle 3 veya 4. bölümde o kumdan kayma da bir sahnede güneşin yandan gözükmesi muhteşemdi. Keşke böyle bir sürü oyun yapsalar. Forumda konusu da var santa monica yeni bir oyun üzerinde çalışıyormuş bana sorsalar gow mu bu oyun tarzı ya da bu oyunun geliştirilmişi mi dersiniz kesinlikle bunu seçerdim.
  • Gecen psnden satin aldim yeni firsat buldum muzikler falan muazzam fakat oyuna 19.40 gibi basladim 21.30 oyun bitti hatta psnye bagliydim benimle beraber bir eleman daha oyunu bitirdi (veya ben oyle dusunuyorum) bu oyun bu kadar kisa mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

Gecen psnden satin aldim yeni firsat buldum muzikler falan muazzam fakat oyuna 19.40 gibi basladim 21.30 oyun bitti hatta psnye bagliydim benimle beraber bir eleman daha oyunu bitirdi (veya ben oyle dusunuyorum) bu oyun bu kadar kisa mi ?

Dostum herkes bas bas bağırıyor oyun kısa diye evet malesef oyunu bitirmiş bulunuyorsun.
  • Santa monica büyük stüdio. Ayakta alkışlıyorum. Bu kadar kısa olup bu kadar etkileyici olağanüstü bir oyun olamaz. Atmosfer, müzikler resmen insana huzur veriyor. İnsanı arındırıyor. Tadı damağımızda bırakıp bitti oyun. Küçük oyun psn oyunu demeyin indirin oynayın. Hem kumun sıcağını hem karın soğunu aynı anda hissettiren bir oyun. Karlı bölümde klimayı kapattım o derece etki yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Santa monica büyük stüdio. Ayakta alkışlıyorum. Bu kadar kısa olup bu kadar etkileyici olağanüstü bir oyun olamaz. Atmosfer, müzikler resmen insana huzur veriyor. İnsanı arındırıyor. Tadı damağımızda bırakıp bitti oyun. Küçük oyun psn oyunu demeyin indirin oynayın. Hem kumun sıcağını hem karın soğunu aynı anda hissettiren bir oyun. Karlı bölümde klimayı kapattım o derece etki yaptı.

santa monıka yapmadıkı oyunu ? onlar anca gown yapsın. bunları oyunu thst game copmany yaptı
  • Sonunda oynadım ve bittirdim. Gerçekten çok güzel oyundu. Özellikle müzikler eşliğinde kafa dağıtmak için harika.
    Sonuna yaklaşırken de başka güzeldi. Umarım yeni nesilde de böyle oyunlar yapılır.
  • Oyunun ilk önce demosunu indirip biraz oynadım. Resmen büyüledi beni. Bu yüzden Psn'den Collectors Edition'ı aldım. 14 Gb indirdim ama indirmemle silmem bir oldu. Çünkü 14 gb dosya inerken ben zaten oyunu bitirmiştim. Collectors Edition'ı kurduğumda oyunu yapanların yorum videoları, perde arkası belgeseli konsept çizimleri duvar kağıtları falan var. Onun dışında bana artısı, Flower, flOw', Gravediggers, Duke War!! ve Nostril Shot gibi oyunlarda gelmiş oldu. Bu oyunları satın aldıktan sonra zaten kurmuştum. 14 Gb ı boşu boşuna indirmiş oldum. İçimde acaba 14 gb dosyada ek bölümler var mıdır diye iç çekip durdum ama sonuç hüsran.

http://tr.playstation.com/psn/games/detail/item611267/Journey%E2%84%A2-Collectors-Edition/

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Santa monica büyük stüdio. Ayakta alkışlıyorum. Bu kadar kısa olup bu kadar etkileyici olağanüstü bir oyun olamaz. Atmosfer, müzikler resmen insana huzur veriyor. İnsanı arındırıyor. Tadı damağımızda bırakıp bitti oyun. Küçük oyun psn oyunu demeyin indirin oynayın. Hem kumun sıcağını hem karın soğunu aynı anda hissettiren bir oyun. Karlı bölümde klimayı kapattım o derece etki yaptı.

santa monıka yapmadıkı oyunu ? onlar anca gown yapsın. bunları oyunu thst game copmany yaptı

Santa Monica yapımıdır oyun.Proje Thatgamecompany o ayrı.

• ben aylar sonra hala bu oyunu başkalarıyla oynadığıma inanamıyorum aynı yapay zeka gibiydi herhalde adamlar çok düzgün oynadılar diye midir nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmosfer grafikler felan güzel ama beni açıkcası sıktı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toph Bei Fong

ben aylar sonra hala bu oyunu başkalarıyla oynadığıma inanamıyorum aynı yapay zeka gibiydi herhalde adamlar çok düzgün oynadılar diye midir nedir

Aynı soruyu bende kendime sordum oynarken.
    Acaba diyordum bana yol falan mı gösteriyor hani buradan gideceksin gibisinden. Bir kişiyi izlediğimden oyunu bir çırpıda bitirdik.
  • Arkadaşlar oyunun kutulu versiyonu Türkiye ' de satan herhangi bir yer var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayrancioglu

Arkadaşlar oyunun kutulu versiyonu Türkiye ' de satan herhangi bir yer var mı ?

Hocam şu ilanlara bakabilirsiniz..http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/journey-collectors-edition-ps3-stoktaaaaa-91007449
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps3-journey-collectors-edition-sifir-stokta-90469298

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The False Shepherd -- 19 Ağustos 2013; 16:35:10 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.