Şimdi Ara

JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarz oyunları beğeniyorum. Güzel oyun olacak benim için.
  • Bu tür oyunları hiç sevmiyorum. Güzel oyun olmayacak benim için
  • Lütfen sixaxisle oynanmasın,Flower ı rahatlayayım diye oynamıştım kollarım koptu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Bu tür oyunları hiç sevmiyorum. Güzel oyun olmayacak benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Lütfen sixaxisle oynanmasın,Flower ı rahatlayayım diye oynamıştım kollarım koptu

hakikaten ya bu forumda hep flower oynamak insanı rahatlatıyor dediler o nasıl rahatlamaysa artık bi ben anlamadım
  • Gamescon'da bu oyun ile ilgili yeni görüntü ve videolara hazır olun. Muhteşem bir Sony exclusive oyun daha yolda... Bu arada Flower'ın demosu PSN'de olmalı, bugün bu yönde bir haber okudum. Hala oynamayanlar demoyu deneyebilir, zaten deneyenler kesin alacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Lütfen sixaxisle oynanmasın,Flower ı rahatlayayım diye oynamıştım kollarım koptu

hakikaten ya bu forumda hep flower oynamak insanı rahatlatıyor dediler o nasıl rahatlamaysa artık bi ben anlamadım

siz dualshock ile oynuyorsunuz galiba ben eski sixaxis'leri koymuşum kenara. sadece 130gr. olunca elinde taşıdığını bile farketmiyor insan.

• Konuyla alakasız ama Flower'ın kutulu versiyonu var mı yoksa sadece psnden mi indiriliyor?
    Denemek istiyorum da oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Konuyla alakasız ama Flower'ın kutulu versiyonu var mı yoksa sadece psnden mi indiriliyor?
    Denemek istiyorum da oyunu.

Kutulu olarak cikmadi oyun. Sadece psn de var.
  • Oyuna ilgi çok az sanırım fakat aldığı puanlar mükemmel beyler bir bakın derim.Yılın en iyi PSN oyunu olabilir.

42 incelemede 92 ortalaması var.

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/journey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 8 Mart 2012; 18:59:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Güzel duruyor. TGS de bu oyunla birlikte The Last Guardian'dan da yeni gelişmeler bekliyoruz. Aynen dediğin gibi full FPS/Action nereye kadar

Üsteki alıntı 2010'un The Last Guardian hakkında yeni gelişmeler bekleniyor.

Bu mesaj (Benimki) 2012'nin hala The Last Guardian hakkında yeni gelişmeler bekleniyor.

Seneye unutursam biri yine yukarı taşısın konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 8 Mart 2012; 19:52:40 >

• Bu oyunu ciktigi gibi alicam
  • Mükemmel bir oyun arkadaşlar. Kesinlikle oynamanız gereken oyunlardan birtanesi.
  • Çıktı mı oyun yani, nerede ne kadar nasıl neden kim kimi kiminle ?
  • Güze bir hortolmuş açıkçası herhangi bir incelemeye veya habere rastladiğımızı hatırlamıyordum klve yukarıda ki inceleme puanları iştahımı kabarttı
  • Belli degil tarih ama bu yil cikar
  • Yeni Store güncellemesiyle çıkıyor oyun beyler..
    Bu hafta Plus sahipleri oyuna 1 hafta erken sahip oldu.Fiyatı 15 $
    TR Store'da 28 TL olur büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Yeni Store güncellemesiyle çıkıyor oyun beyler..
    Bu hafta Plus sahipleri oyuna 1 hafta erken sahip oldu.Fiyatı 15 $
    TR Store'da 28 TL olur büyük ihtimal.

Bir sey sorucam tr psn us psn mi baz aliyor yani us de 10$ olan guncel kurla 17 tl mi su an icin mesela
  • Valla tam bilmiyorum ama UK bölgesini baz alır sanırım çünkü bölge kodu aynı.
    Ama bazı oyunlar TR Store'da ucuz bazen pahalı oluyor kendi kafalarına görede veriyor olabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.