Şimdi Ara

Joymax Müslümanlardan Özür Diledi (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    We apologize for this, please understand that some game content regarding specific religion.This had been applied that we didn't intend.
    From now on, at the development steps of our game, we will make sure to thoroughly ensure that these kinds of accidents will not occur.

-Müslüman figurleri silindi
    Bunun için özür diliyoruz, lütfen oyunun içeriğinin özel dinlere saygı gösterdiğini anlayın. Bu kasıtsız olmuştur.
    Şu andan itibaren, oyunun gelişiminde, emin olun bütür hatalar tekrarlanmayacaktır.

İşte Olaylara Sebebiyet Veren Müslüman Karakter:

Joymax Müslümanlardan Özür Diledi (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinataleS -- 19 Eylül 2007; 0:12:16 >

• ii etmişler
  • boyle bı eser hata eserı oLamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qonzales -- 19 Eylül 2007; 1:34:34 >
  • ben anlamadım yaw..o adam npc fln mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: qonzales

boyle bı eser hata eserı oLamaz

haa olmus derken onlarda dini simgleri saga sola cizmek abes deil bizde abes acaba ne yazıo orda arapcada bilmioz ki grci bu bir oyun niyet onemli adamlar sadece dekor olsun die koymuslardır eminim ama genede tartısma konusu olduguna gore haksız ddsmuslerdir

hatta boyle bi hassasiyet gostermeleri bile incelik sayılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

quote:

Orjinalden alıntı: qonzales

boyle bı eser hata eserı oLamaz

haa olmus derken onlarda dini simgleri saga sola cizmek abes deil bizde abes acaba ne yazıo orda arapcada bilmioz ki grci bu bir oyun niyet onemli adamlar sadece dekor olsun die koymuslardır eminim ama genede tartısma konusu olduguna gore haksız ddsmuslerdir

hatta boyle bi hassasiyet gostermeleri bile incelik sayılır

sana katılıyorum HZ. İsa ile HZ.Meryem'in çıplak tablolarını çizen ve buna sanat gözüyle bakan bi anlayışa bunu bile yaptırmak bence baya büyük bi iş
    neyse ama öle yada böle bizim değer yargılarımızı adam gibi öğrenecekler...

• Orada ne yazdığını bilen varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumsuz
  • HEY O ZMN ISLAM MERCHANT DA SILINMELI.HANI VAR YA TRADERCI AGANIN YANINDA(TRADER OLUNAN ADAM)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aetasli95

HEY O ZMN ISLAM MERCHANT DA SILINMELI.HANI VAR YA TRADERCI AGANIN YANINDA(TRADER OLUNAN ADAM)

o da silindi sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkA

quote:

HEY O ZMN ISLAM MERCHANT DA SILINMELI.HANI VAR YA TRADERCI AGANIN YANINDA(TRADER OLUNAN ADAM)

o da silindi sanırım.

o niye silinsin ki? ulen bune ben bu herifi ilk kez görüyom
  • iiiii hep böyle olsunlar
  • neyi olsunlar ya yapmıslar bi kere özür dileseler ne olcak biz yapsak savas cıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaatciSylar

quote:

Orjinalden alıntı: nkA

quote:

o da silindi sanırım.

o niye silinsin ki? ulen bune ben bu herifi ilk kez görüyom

"tüm müslaman figürleri silindi" yazınca onunda silinmiş olabileceğini düşündüm.

• sanırım Allah yazıyor camilerde falan rastlıyorum hep arapça yok ama büyük ihtimal Allah yazıyo

gittim baktım silmişler yazıyı iyi yapmışlar
  • iyi yapmışlar
  • Ayip Ya.
  • gerçekten ayip
  • quote:

Orjinalden alıntı: raydric

ii etmişler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.