Şimdi Ara

JoyStick Tavsiyesi Solak için !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana joystick tavsiye edebilirmisiniz bu arada solağım şimdiden teşekkürler

• Up
  • Sağı solu farkediyo mu yaa
  • hakkaten ne farkeder sag sol joystickte
  • Evet sağ sol ferk etmez zaten üstünde de yazar solaklar için de uygundur diye.
    Bende solağım sana şunu tavsiye ederim;
    Logitech Attack 3...
  • Logitech Attack 3 solaklara uygunken 3d pro değil mesela.
  • Evet farkediyor arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlginç ...

Benim de solak oyun oynayan arkadaşlarım var, ama Normal Joystik ile gayet iyi oynuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 3 Nisan 2009; 23:28:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

İlginç ...

Benim de solak oyun oynayan arkadaşlarım var, ama Normal Joystik ile gayet iyi oynuyorlar.

Yanlış anlamışsın joystick in tutuş şekli sağlara göre dizayn ediliyor yani sol elle tutmak rahatsız edici oluyor aslında oynanır ama çıkıntısını sağlara göre yapıyorlar genelde çift el için olan joysticklerde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

İlginç ...

Sen sanırım olayı gamepad ile falan karıştırdın. Solak insanın sağ insanlar için dizayn edilmiş joysticklerle oynaması imkansıza yakın.
  • arkadaşlar bende solağım ve uzun süredir solak joystiği arıyorum. şu anda uygun fiyatlı ve güvenilir marka olarak saitek v1 var dr de 60 lira ve logitech attack 3 o da 50 lira civarı. arada pek bir fark yok gibi ama sanırım saitek daha iyi bir marka. ama logitech de programlanabilir tuş sayısı daha fazla. aslında en güzeli bu paraya 65 liraydı sanırım vatanda logitech wireless var ama o solaklar için uygun değil. hangisini önerirsiniz???

http://harmony-select.logitech.com/index.cfm/gaming/joysticks/devices/302&cl=us,en

http://www.entaonline.com/product/Cyborg-V1-Flight-Gaming-Joystick_sai-cyborg-v1-stick.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.