Şimdi Ara

Joystick Vites Hakkında (Acil Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır kaldığım ikilemden (e90 3.20d vs e60 5.20d) sonunda kurtuldum.

e60 kasa 2008 model bir 5.20d bakmaya başladım.

Nedeni iç görselliği (ekran - joystick vites ve 3 serisine göre bütçemdeki 5 serilerinin biraz daha dolu olması)

Gelelim sorularıma :

1) Joystick vitesin eski vitesden farkları nelerdir ?

2) Joystick vitesde S yani spor moduna aldığımız zaman eski vitesdeki gibi kendimiz mi +- şeklinde yönlendiriyoruz yoksa Spor moda aldığımızda otomatik spor devirlerde kendimi vites değiştiriyor?

3) İlanlara baktığımda e60 kasaların hiç birinde f1 direksiyondan kulakçık göremedim. Bunun sonradan montajı mümkün müdür?
    F1 direksiyondan kulakçıkları ekleyebilirmiyiz çalışır vaziyette?

4) Bunlar dışında joystick vitesin eski vitese göre + ları - leri nelerdir? Bilmediğimiz fonksiyonları nelerdir joystick vitesin?

• yokmu cevaplayacak biri?
  • Sport moduna alınca yüksek devirde otomatik olarak vites değiştirmeye devam ediyor ama vitesi eksiltir veya arttırırsanız manuel moda geçiyor. Eski vitesi kullanmadığım için yorum yapamıycam ancak performans ve yakıt ekonomisi açısından artıları olduğu belirtiliyor. Bu vitesin ayrıca aracı kapatınca direk P ye alması gibi pratik bir yönü de var diğer otomatik vitesli araçlarda olmayan bir şey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joystick vitesin eski tip vitesten dış görünüm farkı vardır.Joystick 177'lik motorla geldi eski tip şanzıman da 163 hp kullanılıyordu.

Spor moduna aldığınızda gaz tepkileri keskinleşiyor.Belirgin bir şekilde bunu hissediyorum.Patlamaya hazır oluyor araç.Ama D modunda standart bir araç gibi.

Bildiğim kadarıyla e60 smg haricinde f1 vites yoktu. F1 vitese gerek yok bence.Hiç gerek duymuyorsunuz sürerken.Takılması zordur ya da imkansız gibi birşeydir joystick için.

Daha hızlı ve daha tasarruflu diye biliyorum bende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.