Şimdi Ara

JUKE ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili abilerim yeni çocuk sahibi olacağım inşallah ve Juke almayı düşünüyorum bagajımda eşya taşımayan birisi olarak sadece çocuk arabası koymayı hedefliyorum. Yaşım 28. Dolayısı ile Juke bana biraz daha genç işi geldiğinden tercih ediyorum ayrıca eşimle birlikte kullanacağım için Platinum otomatik düşünüyorum otomatik şart....hem donanım seviyesi hem de otomatik olmasından dolayı ayrıca fiyatı da uygun geldi diğer markaların araçlarına göre hem daha dolu hem de bir SUV yanılıyor muyum?
    Sizlere danışmak istediklerim Juke hakkında forumda bazı yazılar okudum aşağıda kafama takılanları yazıyorum şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim...

1- iphone bluetooth sorunu var mı?
    2- dvd seçeneği var mı?
    3- yakıt sorununun aslı nedir? (10.000km ye kadar diyorlar)
    4- aşağıdaki resimdeki gibi beyaz cooper s beyaz jant takmayı düşünüyorum sizce ağırlık vs açısından sağlıklı olur mu? (görsel olarak uyguduğu aşikar)
    5- sürüş izlenimleriniz nedir? Aracı henüz test etmedim.....
    6- servis tecrübeleriniz nelerdir?
    7-Aracımı sizce nerden alayım bayiler arasında fiyat farkı var diyorlar????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesmeali -- 1 Ocak 2012; 15:49:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmeali

Sevgili abilerim yeni çocuk sahibi olacağım inşallah ve Juke almayı düşünüyorum bagajımda eşya taşımayan birisi olarak sadece çocuk arabası koymayı hedefliyorum. Yaşım 28. Dolayısı ile Juke bana biraz daha genç işi geldiğinden tercih ediyorum ayrıca eşimle birlikte kullanacağım için Platinum otomatik düşünüyorum otomatik şart....hem donanım seviyesi hem de otomatik olmasından dolayı ayrıca fiyatı da uygun geldi diğer markaların araçlarına göre hem daha dolu hem de bir SUV yanılıyor muyum?
    Sizlere danışmak istediklerim Juke hakkında forumda bazı yazılar okudum aşağıda kafama takılanları yazıyorum şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim...

2- dvd seçeneği var mı?
    4- aşağıdaki resimdeki gibi beyaz cooper s beyaz jant takmayı düşünüyorum sizce ağırlık vs açısından sağlıklı olur mu? (görsel olarak uyguduğu aşikar)

1-bi sorun yok çatır çatır müzik çalıyorum
    2-dvd bildiğim kadarıyla yok
    3-rodaj 1 kaç binde biter
    4-zevkler tartışılmaz ama orjinli daha hoş illa beyaz dersen al bi kutu plasti dip boya gitsin
    5-benimki dizel sürüşü keyif verici hele sport moda alınca devir saati taak tak atıyor ...
    6-servisle bi ilgim olmadı henüz
    7- her markanınn bayiler arası fiyat değişiyor sana yakın bayileri tek tek ara fiyat al hediye iste...
    8-bence 3 tne donanım için benzinli değmez dizel al derim
    9-bagajı küçük çocuk arabası zar zor sığar

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmeali

Sevgili abilerim yeni çocuk sahibi olacağım inşallah ve Juke almayı düşünüyorum bagajımda eşya taşımayan birisi olarak sadece çocuk arabası koymayı hedefliyorum. Yaşım 28. Dolayısı ile Juke bana biraz daha genç işi geldiğinden tercih ediyorum ayrıca eşimle birlikte kullanacağım için Platinum otomatik düşünüyorum otomatik şart....hem donanım seviyesi hem de otomatik olmasından dolayı ayrıca fiyatı da uygun geldi diğer markaların araçlarına göre hem daha dolu hem de bir SUV yanılıyor muyum?

2- dvd seçeneği var mı?

merhaba arkadaşım..bende bi bayan olarak ve 3 aylık juke kullanıcısı olarak azda olsa izlenimlerimi paylaşayım..hemen hemen yaşımızda aynı o nedenle bi araçtan beklentilerde aynı diye düşünüyoruönceki aracım fort fiestaydı uzun yıllar kullandım.hayalim juke çıktığı dakikadan itibaren juke oldu..

1. bende ıphone kullanıcısıyım aracın teyp ile entegre içinde araç kullanırken telefonu elime almadan direksiyondan yanıtlayarak çok rahat bi şekilde konuşuyorum bu sürekli telefon trafiğindeki birisi için harika bi olay..

2.dvd seçeveği platinıumda olabilir diye düşünüyorum ben 1.6 sportpack otomatik kullanıyorum bende dvd yok ama diğer türlü cd çalar usb çok işe yarıyor..

3. gelelim yakıta yakıt için az yakıyor diyemicem..ben 3ooo km deyim 100 km de 8,6 lt gösteriyor genelde normal veya eco da kullanıyorum eski aracıma göre fazla yakıyor ama otomatiğin verdiği konforu düşününce canı sağolsun diyorum :) hatta ilerleyen aylarda sıralı sistem taktırmayı düşünüyorum. 7 sene sonunda otomatik kullanmak harika....biliyorsun dizelde otomatik seçeneği yok

4. zevk meselesi aksesuar olarak kol dayama ve egzoz başlığı birde alt kısım için kapak en ideali bence.. bende yaptırıcam

5. sürüş harika araç hareketsizken ibrelere bakıyorum çalışıyormu diye o kadar sesiz. yüksekliğinden dolayı insan kendini güvende hissediyor .
    6.servisle işim olmadı henüz..

7..ben neredeyse tün nissanları aramıştım istanbul sözleşmiş hemen hemen aynı fiyatı veriyor..ama diğer illerde 1000-1500 tl fark ettiği oldu istanbuldaysanız hediye ye yüklenin derim..ben şişliden elmas tan aldım öncam ları film kaplama ve park sensörü hediye almıştım..

genel manada bi bayan için çok cici bir araba havası yeter..bagaj konusunda ise ıstemne kapağını kaldırısan bebek arabasıda sığar diye düşünüyorum..

şimdiden hayırlı olsun..

• Platinum paket kullanıyorum, DVD oynatma özelliği yok.
    Anahtarı cebinizden çıkarmadan arabaya binmek ve çalıştırmak ise vazgeçilemez oldu benim için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.