Selamın Aleyküm , merhabalar arkadaşlar. Direk konuya gireyim, Ben hazır Brenner almıştım ancak bu Brennerda yeni firmware yüklemek için jumper yok bunun yerine ne yapabilirim (kablo ile değdirme vs.) acil yardımızını bekliyorum.
benim yaptığım devre de kardeşim jumper olayı yok. reset var sadece 3tane de kalibrasyon. voltaji pic soketli ise oradan pic i sok tekrar yazılım at başka. pic ile yani tavsiyem o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
dün bayağı özelden konuşarak uğraştık fakat olmuyor.picin mclr pinini -ye çekiyoruz ve ölçü aleti ile kısa devre testi yapıyoruz eksiye gittiğinden şüphemiz yok fakat frimware kısmını açmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: gs1991apo
benim yaptığım devre de kardeşim jumper olayı yok. reset var sadece 3tane de kalibrasyon. voltaji pic soketli ise oradan pic i sok tekrar yazılım at başka. pic ile yani tavsiyem o.
Cevap yazdığınız için sağolun sizde de yok yani. @@secollah İle bayağı uğraştık ama olmadı.
cnku aynısını bnde denedm :) olmadı .. en güzeli 2550 yi cıkatıp baska pıc ile programlamak . bu sekildede calısıo bnde 2-3 tane deneme yaptım 1 tanesi stabil calıstı..