Şimdi Ara

Auris USB Giriş Hakkında Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
6.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar usb girişinden farklı usb bellekler denedim, toplam 5 klasör oluşturdum hatta dosya isimlerini DISC01, DISC02.. şeklinde verdim, 5 klasörde toplam 105 şarkı var ve 1. klasörün hepsini okuyor ( 19 şarkı ), 2. klasörün sadece 2. şarkısını okuyor ve geri kalan mp3'lerin hiç birini okumuyor, teker teker hepsini geziyor şarkı süresi 00.00 gösterip diğer şarkıya geçiyor, bu şekilde bütün klasörleri geziyor ve sonuç olarak başta da belirttiğim gibi 1. klasörü ve 2. klasörün 2. parçasını okuyor..

Diğer belleği hiç okumuyor ERROR 1 hatası veriyor, ne yapmamı önerirsiniz??

Dosya formatını fat ve fat32 olarak denedim, dosya isimlerini de değiştirdim.. Tecrübesi olan bir arkadaş yardım ederse çok makbule geçer..

• NTFS olarak biçimlendirin usb yi birde şarkıların **** olmasına dikkat edin
  • Ben fat32 de kullanıyorum hiç sıkıntı olmuyor. Fakat klasör yapmadım usb'ye sadece şarkı attım başka dosyada yoktu...

Birde ntfs olarak deneyin arkadaşın dediği gibi. Olmadı şarkı formatlarında sorun vardır, farklı bir dosya biçimi olabilir.
  • Ben ntfs olarak biçimlendirip usb ye taktığımda hiç şarkı okumuyor.
    Şarkıları pc de winampta açtığında kbps değeri sabit mi değişken mi? Bende genelde değişken değerleri okumamazlık ediyor bazen. Okusa bile bir parçadan ötekisine geçtiğim zaman çok bekliyor.
  • fat32 olması gerekli
    ve değişkenlerde bahsettiğiniz problemler oluyor .

ama genel olarak problem yaşattırmıyor.
  • klasör klasör atınca şarkıları klasörleri seçebiliyor muyuz? isimleri gösteriyor mu?

ekran tek satır galiba, kullanışlı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

klasör klasör atınca şarkıları klasörleri seçebiliyor muyuz? isimleri gösteriyor mu?

ekran tek satır galiba, kullanışlı mı?

klasör klasör atlama var . 5 ve 6 tuşları ile yukarı aşağı klasör atlar. text tuşuna basarsanız isim , numara , süre gibi bilgileri sırası ile atlatıyor. tecihinizi bakar yaparsınız.
    ekran tek satır kullanışlı değil. ayrıca şarkı isimlerini tam göstermiyor. bu konuda iyilerştirme yapmaları lazım. biraz daha büyük ekranlı daha fonksiyonel olabilirdi teyp.
    imkan varsa uygun fiyatlı dokunmatik bir teyp alınabilir. ama servisteki geri görüş kameralı hafta sonu baktım 1825 tl yazıyordu. bu hususta da araştırma yapmak lazım. en dandiği bile bildiğim kadarı ile 600-700 den başlıyor.

Kazasız belasız sürüşler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekircakir -- 22 Kasım 2012; 23:24:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkur ederim. uzun bir arastirma sonucu bende auris aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.