arkadaşlar bilgisayarı actığımda jusched.exe dieye bir program çalıştırmak istiyor bilgisayar... java ile ilgili birşeymiş fakat nie birden bilgisayar açılınca cıkmaya başladı anlamadım ve ne düzgünce kuruluyor nede kapatılıyor defalarca cıkıyor arka arkaya zar zor kapanıyor yardım edin lütfen
O dosya hakkında sıkıntı olmaz.açılışta kapatırsan sorun olmaz.
jusched.exe ismi gecen bütün programları çalıştır>mscinfig ten kapadım fakat her açılışta hala çıkıyor çalıştır olarak... bilgisayar açılırken cıkmamasını engellemenin bir yolu yokmudur?
Program ekle kaldırda java yüklü ise kaldırabilirsin. Olmazsa internetten yenisini indirip kur,eski ayarların üzerine yazacağı için sorunu çözebilir.
ccleaner yukle pc ne.sonra baslangıc sekmesine gir ordan calısmasını istemedigin programları devre dışı bırak
Şunu dene: çalıştır(ctrl+r) > msconfig > Hizmetler > oradan Java Quick Starter'ı devre dışı bırak. Başlangıçta da çalışmasını engellediysen açılacağını sanmıyorum.
yok fayda etmiyor illaki bilgisayar acıldığında ilk acılan program o oluyor...ve kapamadan bilgisayar hazır hale gelmiyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme