herkese iyi geceler benım söyle bır sorunum var yardımlarınız için şimdiden tesekurler yurtdısından JVC -KD-AVX2 dvd calar getırtdım baglantılarını kendım yaptım audıson amfım var.seste bır problemım yok . dvdcalar kontaga baglı.saat ayrını yapıyuorum.kontagı acıp kapattıktan sonra saat ayarı sıfırlanıyor dıger ayarlarda aynı sekılde sıfırlanıyor acaba yanlıs bırseymı yapıyorum ne yapmam nasıl baglamam gereklı yardımlarınız için şimdiden tesekkurler Allaha emanet olun
Bak onun arkada 2 kabloyu birleştirip kontaktan gelen artıya baglıyorsun ya o kablolardan biri hafıza için falan onu direk cekiceksin yani hafıza silinmesin diye 2 denemede bulursun yani onlar kırmızı ve siyah oluyordu galiba valla 2 gün önce cıkardım benim teyibi pek dikkat etmedim, birini direk digerini kontaktan bagla, illa kontaktan istiyorsan deneyerek bulabilirsin çünkü kontak her seferinde teyibe gelen elektiriği komple kesiyor reset gibi bişi oluyor
yardımın için tesekkurler
yapabildiysen ne mutlu bana
ok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme