Bildirim
K.ARKADAŞIM 1 SENE ÖNCEKİ KONUŞMA KAYITLARIMI NERDEN BULUYOR ? [ ÇÖZÜLDÜ GELİN ] (12. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri
Facebook'a falan telefon numaranızı vermeyin abicim . Yıllardır gözüme gözüme sokuyo her girişimde yukarda kocaman pencere "telefon numaranı yaz vs." diye yazmıyom inadına . Artık yakında giriş yaptırmayacak bana telefon numaranı ver yoksa hesabını kapatırım falan diyecek ama vermiyorum . Tamam yeterince ifşa oluyoruz bu sitelerde ama tüm hayatımızı da dökmeye gerek yok yakında tc kimlik numarasıda ister .
Hocam benim telefon numaramda kayıtlı değildi facebook'ta. Android cihazlarda senkronizeyi açtığınız an herşeyiniz facebook ta.
Acaba facebook a dava açsak kazanabilir miyiz ? Bu olay acaba kullanım sözleşmesinde yer alıyor muydu ? -
Hiç şaşmadım çünkü işin içinde hacker kardeşimiz Gray Hat Ghost var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Helen Mirren
Son durum nedir ? cozüldü falan yazmıssın kalkmıssın bilmiyorum diye not düsmüssün ne cozülmüs anlatta dinleyelim
04.03.2017 19:30 Edit :
Arkadaşlar sorunu Gray Hat Ghost arkadaşımızın paylaştığı bilgiler sayesinde çözdüm.
( Bahsi geçen yorum link :https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124473479 )
Çok dikkatli olun arkadaşlar sizde mutlaka bir göz atın. Bu facebook veri kopyasını indirdiğimde şok oldum resmen. Bütün hayatım neredeyse orda.
Resimde kutu içerisine aldığım html dosyasının içinde rehberinizdeki kişiler ve telefonunuzdaki operatör üzerinden yaptığınız bütün aramaların kaydı mevcut. Android kullanan arkadaşların dikkatine.
İlk mesajın en üstüne yazdım. contac_info.html dosyasında kişilerin altına android cihaz kullandıgım bi 2 aylık dilimin arama kayıtları tutulmuş. Senkronizasyon açık oldugu için sanırım. Arama kayıtlarıma ordan ulaşmış. Facebook ve facebook'a kayıtlı mail adresimin şifresini bildiği içinde buraya erişmesi zor olmuş.
Bilmediğim kısım ise burayı nasıl keşfetti ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: zavallıcık
Facebook veri yuklemeye tamam dedim mail adresine gonderilecek diyordu rahat 2 saat oldu ?? Sizde durumlar nedir hemen geldi mi
2 dakika içerisinde geldi hocam bana. Ama daha önceden oluşturulduğu içinde çabuk gelmiş olabilir. -
Şahsen merak etmiştir Facebook verilerini. Çünkü orada beğenilenler de çıkıyor. Sonra teker teker kurcalarken bulmuştur. Ben de bu yöntemi biliyordum ama kimseyi aramadığımdan falan yok bende bu contacts olayı. Kişiler duruyor. -
Kız MİT'ten daha iyi istihbarat ediniyor.
Bugün bunu yapan ilerde uydudan takib eder canlı canlı dikkat
Yalnız kıza acayip ayar oldum suratına uçan tekme atmak istiyorum sana ne lan napıyosan yapıyosun yok telefon konuşması takip ediyo bilmem ne Fbi mısın kızım -
facebooktan verileri yükledim 2013teki son sevgilimle olan konuşmalarımı okudum yaktım bir tane facebook'umu 2008de açmıştım o zaman ki konuşmalar ve resimler olsa efsane olurmuş -
böyle bir kızı kaybetme sakın, bilirsin çoğu kız mail açmayı bile bilmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gray Hat Ghost
quote:
Orijinalden alıntı: Korsan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Night_Noise
quote:
Konuşma kayıtlarını bulduğunu söylemiş ya kayıtlar Facebook konuşma kayıtları mı yoksa normal telefon konuşma kaydı mı ?
Aynı şekilde mesajlarda Facebook mesajları mı yoksa sms mi ?
Eğer Facebook kayıtları ise ben ne yaptığını biliyorum.
Normal telefon konuşması hocam. Diyorsunuz ne alaka ama bende anlamadım.
Hocam acilen Facebook şifreni değiştirmeni tavsiye ediyorum.
Senin olayın Facebook ile alakası yok ama Facebook geçmişine çok rahatlıkla erişebilir.
Şimdi Facebook geçmişine nasıl erişebileceğini anlatıyorum hem önlemini al hem de buradaki diğer insanlar önlemini alsın çünkü bir çok kişi Facebook'tan sevgilisiyle yazışıyor ayrılıp mesajları silince de bir daha ulaşılamayacağını düşünüyor ama Facebook , kullanıcıların hesap oluşturduğu tarihten itibaren her yaptığını kayıt ediyor.
Hangi saatte hangi Ip adresi hangi tarayıcı hangi cihaz ile kime mesaj atıldığına kadar log tutuluyor.
Bu bilgilere Facebook hesabına giriş yapabilen ve e mail adresinin şifresini bilen herkes ulaşabilir.
Şimdi anlatıyorum , Facebook ayarlar kısmında şöyle bir yer var.
Buraya tıkladığınız an e mail adresinize bir link gidiyor.
Zıp olarak indirdiğiniz dosyanın içinde her şeye ulaşabiliyorsunuz.
Aşağıda gördüğünüz konuşmalar annemin Facebook hesabına ait , siyah olanlar annem , kırmızı olanlar(İsim yazıyordu boyadım) mesajlaştığı kişi.
Konudaki olay da buna benzer bir olay aslında .
İki seçenek var :
1- Operatörde çalışan tanıdığı var.
2- Casus yazılım ile 1 yıldır takip ediyor.
Facebook hesabının şifresini değiştirmeni öneririm.
Buradaki herkese de şunu söyliyim , Facebook'tan önemli konuşmalar yapmayın şayet sevgiliniz iyi bir stalkerse enselenirsiniz.
Edit : Kız arkadaşına bunu yaparak intikam alabilirsin.
Verdim +'nı
Eyvallah
bunu nasıl silcez komple hesabımı silelim illa
-
Şimdi arşivi indiriyorum eger ters bir sey cikarsa 8 senelik hesabimi kalici olarak kapatırım.
quote:
Orijinalden alıntı: marslan1999
Şimdi arşivi indiriyorum eger ters bir sey cikarsa 8 senelik hesabimi kalici olarak kapatırım.
Valla sil direk -
Kıssadan hisse : "Sosyal medya şifrelerinizi kimseyle paylaşmayın." -
quote:
Orijinalden alıntı: MrT4ngo
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Korsan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Night_Noise
quote:
Konuşma kayıtlarını bulduğunu söylemiş ya kayıtlar Facebook konuşma kayıtları mı yoksa normal telefon konuşma kaydı mı ?
Aynı şekilde mesajlarda Facebook mesajları mı yoksa sms mi ?
Eğer Facebook kayıtları ise ben ne yaptığını biliyorum.
Normal telefon konuşması hocam. Diyorsunuz ne alaka ama bende anlamadım.
Hocam acilen Facebook şifreni değiştirmeni tavsiye ediyorum.
Senin olayın Facebook ile alakası yok ama Facebook geçmişine çok rahatlıkla erişebilir.
Şimdi Facebook geçmişine nasıl erişebileceğini anlatıyorum hem önlemini al hem de buradaki diğer insanlar önlemini alsın çünkü bir çok kişi Facebook'tan sevgilisiyle yazışıyor ayrılıp mesajları silince de bir daha ulaşılamayacağını düşünüyor ama Facebook , kullanıcıların hesap oluşturduğu tarihten itibaren her yaptığını kayıt ediyor.
Hangi saatte hangi Ip adresi hangi tarayıcı hangi cihaz ile kime mesaj atıldığına kadar log tutuluyor.
Bu bilgilere Facebook hesabına giriş yapabilen ve e mail adresinin şifresini bilen herkes ulaşabilir.
Şimdi anlatıyorum , Facebook ayarlar kısmında şöyle bir yer var.
Buraya tıkladığınız an e mail adresinize bir link gidiyor.
Zıp olarak indirdiğiniz dosyanın içinde her şeye ulaşabiliyorsunuz.
Aşağıda gördüğünüz konuşmalar annemin Facebook hesabına ait , siyah olanlar annem , kırmızı olanlar(İsim yazıyordu boyadım) mesajlaştığı kişi.
Konudaki olay da buna benzer bir olay aslında .
İki seçenek var :
1- Operatörde çalışan tanıdığı var.
2- Casus yazılım ile 1 yıldır takip ediyor.
Facebook hesabının şifresini değiştirmeni öneririm.
Buradaki herkese de şunu söyliyim , Facebook'tan önemli konuşmalar yapmayın şayet sevgiliniz iyi bir stalkerse enselenirsiniz.
Edit : Kız arkadaşına bunu yaparak intikam alabilirsin.
Verdim +'nı
Eyvallah
bunu nasıl silcez komple hesabımı silelim illa
Onu oradan kaldıramazsın uğraşma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: HellRazor
Şahsen merak etmiştir Facebook verilerini. Çünkü orada beğenilenler de çıkıyor. Sonra teker teker kurcalarken bulmuştur. Ben de bu yöntemi biliyordum ama kimseyi aramadığımdan falan yok bende bu contacts olayı. Kişiler duruyor.
Hocam android kullanıyorsanız eğer veya kullandıysanız aramalarınızda yedeklenmiştir. Concatc_info.html yi açın aşşağıya doğru inin görürsünüz. -
quote:
Orijinalden alıntı: yerdavader
böyle bir kızı kaybetme sakın, bilirsin çoğu kız mail açmayı bile bilmez.
Katılıyorum ilk basta bunu düsünmüstüm -
Bu yüzden Facebook ve Whatsapp kullanmıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X