Şimdi Ara

K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar senelerin birikimi ve tedavisi bulunamamış hastalığım K'nex koleksiyonumu sizlere sunuyorum.Görünce duygulananlar, çocukluğuna dönenler olacak yaşım otuzu geçti hala oynuyorum, topluyorum vazgeçilmez bir hobi.
     K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA

• bunun yaşı olmaz gayet eğlenceli bir hobi hala satılıyor mu bunlardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toma Hawk kullanıcısına yanıt
    Maalesef tr de satılmıyor yurtdışından topladım haliyle maddi açıdan yoruyor ara sıra denk getirip alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline saglik cok guzel duruyorlar yurtdisindan hangi sitelerden aliyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde arkadaşım gelirken yanında getiriyor ben gelince parasını veriyorum birde uygun düşerse eBay den alıyorum.

• Genelde arkadaşım gelirken yanında getiriyor ben gelince parasını veriyorum birde uygun düşerse eBay den alıyorum.

• Ben de bu K,NEX'le eskiden oynamıştım, Küçük bir kutu vardı, birde Yeni Yüzyıl gazetesi veriyordu onu hatırlıyorum. şimdi tekrar ilgimi çekti, hobi olarak düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde bu site var parça parça ve set olarak alım yapılabiliyor Europe shop bölümü tr gönderi yapıyorlar.
    http://www.knexusergroup.org.uk/acatalog/knex-shop.html?region=eu
  • leacy6 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimlerin devamı gelecek...
    çok güzel koleksiyon hocam.. arkadaşın da dediği gibi bunları yaşı olmaz. bende kre-o transformers biriktiriyordum bi ara..

yanlız sanırım k'nex bir yerde gördüm ben.. galiba toyzshop'ta görmüştüm.. hiç baktın mı oraya
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Evet baktım maalesef yok.
    hocam o zaman joker magazasında da olabilir.. denk gelirsen bi gir bak derim.. cunku gordum diye hatırlıyorum.. hatta icimden "eskiden ne unluydu bunlar artık satıyormuki" demistim
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmıyorum çünkü resmi italatı yok 90 larda intertoy gertiyodu bir arada dkare getiriyordu oda bırakmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.