Bildirim
K'NEX KOLEKSİYONUM KARŞINIZDA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bunun yaşı olmaz gayet eğlenceli bir hobi hala satılıyor mu bunlardan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef tr de satılmıyor yurtdışından topladım haliyle maddi açıdan yoruyor ara sıra denk getirip alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eline saglik cok guzel duruyorlar yurtdisindan hangi sitelerden aliyorsunuz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde arkadaşım gelirken yanında getiriyor ben gelince parasını veriyorum birde uygun düşerse eBay den alıyorum.
Genelde arkadaşım gelirken yanında getiriyor ben gelince parasını veriyorum birde uygun düşerse eBay den alıyorum.
Ben de bu K,NEX'le eskiden oynamıştım, Küçük bir kutu vardı, birde Yeni Yüzyıl gazetesi veriyordu onu hatırlıyorum. şimdi tekrar ilgimi çekti, hobi olarak düşünüyorum. -
Birde bu site var parça parça ve set olarak alım yapılabiliyor Europe shop bölümü tr gönderi yapıyorlar.
http://www.knexusergroup.org.uk/acatalog/knex-shop.html?region=eu -
Tesekkurler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Resimlerin devamı gelecek... -
çok güzel koleksiyon hocam.. arkadaşın da dediği gibi bunları yaşı olmaz. bende kre-o transformers biriktiriyordum bi ara..
yanlız sanırım k'nex bir yerde gördüm ben.. galiba toyzshop'ta görmüştüm.. hiç baktın mı oraya -
Evet baktım maalesef yok. -
hocam o zaman joker magazasında da olabilir.. denk gelirsen bi gir bak derim.. cunku gordum diye hatırlıyorum.. hatta icimden "eskiden ne unluydu bunlar artık satıyormuki" demistim -
Hiç sanmıyorum çünkü resmi italatı yok 90 larda intertoy gertiyodu bir arada dkare getiriyordu oda bırakmış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X