bu iki telefon arasında kaldım. telefona fazla para vermek istemiyorum. ne kadar para harcanırsa o kadar artıyor tabiki telefonun özelliği. ama bu iki telefon genel olarak benim işimi görür seviyede ve fiyatı da uygun (220-240 ytl arası).
k510i nin tek kötü yanı hafıza kartının olmayışı. w200i de ise bluetooth yok, kamerası vga ve ekran daha kötü. bunun dışında w200i nin radyosu var ama radyolarla aram iyi olmadığı için hiç bir işime yaramayacak bu özelliği. w200i hafıza kartı destekliyor, walkman olarak kullanılabilir ancak ses kalitesi vs hakkında da bir bilgim yok.
şöyle diyebilir miyiz: k510i : ortalama bir telefon, w200i : idare eder bir telefon + kullanışlı bir walkman
hangisi daha ağır basar.. siz hangisini önerirsiniz? yardımcı olursanız sevinirim..
ikisi arasında ben w200i derim.
quote:
Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC
ikisi arasında ben w200i derim.
bende w200i diyorum
ikisinin de ekran çözünürlüğü aynı yani 128x160.. tavsiyem w200i ..ses kalitesi olarak da daha iyi menüsünün temayla birlikte değişebilme (flash tema) özelliği de var.. ayrıca bluteooth yerine bi hafıza kartı okuyucusu alırsın ..hafıza kartına atarsın mp3 resim tema vs... yi
peki w200i nin ses kalitesi (bir mp3 playera kıyasla) nasıldır ve şarjı ne kadar gider ?
bende w200 derim.
quote:
Orjinalden alıntı: onestepcloser
peki w200i nin ses kalitesi (bir mp3 playera kıyasla) nasıldır ve şarjı ne kadar gider ?
Tabiki W200i Bekleme Süresi Maksimum 300 saat Konuşma Süresi Maksimum 7 saat
K510i Bekleme Süresi Maksimum 360 saat Konuşma Süresi Maksimum 6 saat
W200i'nin ses kalitesinin diğer walkmanlardan az olacağını sanmıyorum...
BENCE 240 YTL ÜSTÜNE 60 YTL DAHA KOY VE BUNLARIN YANINDA SÜPER OLAN K750i al
İki telefon arasından SE W200i daha iyi bir tercih olacaktır. Telefonun hafızası da arttırılabiliyor.
yorumlarınız için çok teşekkürler.
w200i 128 mb hafıza kartı ile geliyormuş, ben bunu değiştirmeye kalktığımda 1 gb hafıza kartı takarsam 300 ytl ye geliyor. samsung e250 kafamı karıştırdı. e250 tahminimce w200i den daha iyi bi telefon aynı zamanda 512 mb hafıza kartı ile geliyor. fiyatı 275 ytl. 1 gb hafıza kartı ile birlikte yine 300ytl ye geliyor.
sanırım bu iki telefonu bırakıp e250 alacağım..
w200i
quote:
Orjinalden alıntı: onestepcloser
yorumlarınız için çok teşekkürler.
w200i 128 mb hafıza kartı ile geliyormuş, ben bunu değiştirmeye kalktığımda 1 gb hafıza kartı takarsam 300 ytl ye geliyor. samsung e250 kafamı karıştırdı. e250 tahminimce w200i den daha iyi bi telefon aynı zamanda 512 mb hafıza kartı ile geliyor. fiyatı 275 ytl. 1 gb hafıza kartı ile birlikte yine 300ytl ye geliyor.
sanırım bu iki telefonu bırakıp e250 alacağım..
e250 de 512 hafıza kartı veriliyor doğru ancak;vasat bi ekran ,kötü bir mp3 çalar olduğu için h.kartı da bi işe yaramıyor!...bunları da göz önünde bulundur!...
sanırsam, bu iki telefon arasında ki tek sorun, arttırılabilir hafızanın k510i de olmaması ve k510 i de radyo olmaması..
çoğu kişi w200 i diyor.. ancak kamera bakımından da w200i altta kalıyor..
acaba vga kameralar'ın çekimi nasıldır. daha önce kameralı telefon hiç kullanmadım ve arkadaşlardan da bakmadım. yani görüntü kalitesi çok mu düşük oluyor? çekimlerde, kare kare gibi bozuk görüntüler mi var yani çekerken..
K510i'de radyo+hafıza kartı bile yok W200i küçük bir walkman
quote:
Orjinalden alıntı: whitedamn
sanırsam, bu iki telefon arasında ki tek sorun, arttırılabilir hafızanın k510i de olmaması ve k510 i de radyo olmaması..
çoğu kişi w200 i diyor.. ancak kamera bakımından da w200i altta kalıyor..
acaba vga kameralar'ın çekimi nasıldır. daha önce kameralı telefon hiç kullanmadım ve arkadaşlardan da bakmadım. yani görüntü kalitesi çok mu düşük oluyor? çekimlerde, kare kare gibi bozuk görüntüler mi var yani çekerken..
6600 kullandıysan onunla aynıdır.
benimde tavsiyem kesinlikle w200i den yana olur
w200 i tabiki
w200i
e250 ye de bak istersen onda bluetooth da var ama illa ki bu ikisinden biri olacak diyorsan w200 ama benim sana tavsiyem bi 40 ytl daha zorla bütçeni k750 al o hepsinden de iyi