Şimdi Ara

K555UB-XO093T Asus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yukarida da modelini belirttiğim Pc'yi almayı düşünüyorum.Uzun zamandam beri laptop inceliyordum.Normalde hepsiburada'dan 8GB modelini 2198'e almayı düşünüyordum ama tekrar fiyatlara bakarken bunu gördüm. 12GB ramli modeli 2299 Liraya . Sizce bu indirim ne zamana kadar sürer ?Birde bütün mağazalarında geçerli midirbu indirim ?normal fiyatı 3000 TL.Ayrıca ürün teşhir ürünü olsa bunu belirten bir etiket vs. olurdu degil mi ?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-23ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w10-notebook.html?stk=True&srt=UP#genel-bakis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haftaiçi bu modeli inceledim. 3050 liraydı ve konuştuğum çalışan haftasonuna kadar beklememi tavsiye etti. O 2500'lere düşer demişti 2300 olmuş. Yarın almayı düşünüyorum ama bir yandan da Full HD ekran olmaması düşündürüyor...

Eğer ekrana benim kadar takılmayacaksanız kaçırmayın. İndirim pazartesi biter büyük ihtimalle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sıklıkla indirime gidiyorlar bilginiz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangaralı

Ne sıklıkla indirime gidiyorlar bilginiz var mi ?

Ne sıklıkla söyleyemem ama genelde haftasonları indirim oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gangaralı

Arkadaslar yukarida da modelini belirttiğim Pc'yi almayı düşünüyorum.Uzun zamandam beri laptop inceliyordum.Normalde hepsiburada'dan 8GB modelini 2198'e almayı düşünüyordum ama tekrar fiyatlara bakarken bunu gördüm. 12GB ramli modeli 2299 Liraya . Sizce bu indirim ne zamana kadar sürer ?Birde bütün mağazalarında geçerli midirbu indirim ?normal fiyatı 3000 TL.Ayrıca ürün teşhir ürünü olsa bunu belirten bir etiket vs. olurdu degil mi ?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-23ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w10-notebook.html?stk=True&srt=UP#genel-bakis

Ben cuma akşamı vatandan aldım 3 gündür uğraşıyorum. Sürekli mavi ekran hatası veriyor. İlk gittiğimde çalışan güncellemelerinin eksik olduğunu, tahmini 3 saat süreceğini söyledi. Evde 5-6 saat süren güncelleme oldu. Benim için bir rekor ve güncelleme sırasında da defalarca mavi ekran hatası vermeye devam etti. Ve halen güncellemeler bitmesine ragmen mavi ekran hataları devam ediyor. Birden google chrome'da gezinirken sayfa çöküyor. Cs go oynarken oyundan atıyor. Aldığıma pişman oldum açıkcası.

2. ye dün gittim asusla görüşelim dediler pazar olduğu için yarın gelin halledelim dediler. Yine gideceğim bakalım neler olacak. Sonucu sizinle paylaşırım.

• Hocam alacağınız makina tam olarak " ASUS X550JX-XX171D " budur.

U serişi işlemcilerden uzak durun ve ekran kartı minimum GTX850M olan cihazlardan bakmaya başlayın.
    bu cihaz tam bir fiyat performans cihazı.
    Sorun yaşamış olmana üzüldüm fakat asus müşteri hizmetleri son derece ilgilidir bu konuda mağdur olacağını düşünmüyorum hocam.
  • Cihazı ben de aldım ve mavi ekran problemini ben de yasadım şuan cihaz değişecek ama ne olacak bilmiyorum.

İki kişinin de yasaması ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatalbayrak54

Cihazı ben de aldım ve mavi ekran problemini ben de yasadım şuan cihaz değişecek ama ne olacak bilmiyorum.

Temiz işletim sistemi kurup tekrar dene soydaşım, yazılımsal oluyor çoğu zaman mavi ekran kaynağı.
  • Memtest86 dün aksam 400 kusur hata verince değiştirmek icin getirdim. Şuan yeni cihazı bekliyorum.

Memtest86'da da hata vermesinin başka bir sebebi olabilir mi? (Memtest'i boot ederek yaptım)

• Cihaz yeni ise bi gönderin hocam ram uyuşmazlığı falan mı var acaba bilemiyorum ki..
  • TheDefiler kullanıcısına yanıt
    hocam bende bir anda indirimine kapılıp aldım iade edip paramı geri almaya çalışacağım. 10 yıllık hp laptopum var yavaş ama şu zamana kadar hiç birşeyini görmedim.
  • quote:

Cihazı ben de aldım ve mavi ekran problemini ben de yasadım şuan cihaz değişecek ama ne olacak bilmiyorum.

sizde mi vatandan aldınız ?
  • SMHmedya S kullanıcısına yanıt
    Evet

• Bu arada cihaz için yenisi ile değişim kararı çıktı. Yeni cihazda hiç mavi ekran almadım doğal olarak. Şu ana kadar herhangi bir sorun yok...

Not olarak söyleyeyim, Vatan Bilgisayar'da değişim kararı verildikten sonra onaya gönderiliyor bilgiler genel merkeze ve onayı vermeleri çok uzun sürüyor, biraz canımı sıktılar bugün Vatan'da.

• quote:

Bu arada cihaz için yenisi ile değişim kararı çıktı. Yeni cihazda hiç mavi ekran almadım doğal olarak. Şu ana kadar herhangi bir sorun yok...

Not olarak söyleyeyim, Vatan Bilgisayar'da değişim kararı verildikten sonra onaya gönderiliyor bilgiler genel merkeze ve onayı vermeleri çok uzun sürüyor, biraz canımı sıktılar bugün Vatan'da.

peki siz ilk önce para iadesi mi yoksa değişim mi istediniz? bir de çok uzun süre dediniz kaç gün sürdü sizin değişiminiz?
  • Aynı cihazdan bende aldım pazar günü izmir vatandan bende de sorun yok gayet iyi performans veriyor.fiyatı baya uygun
    Aynı gün değişim yaptım da 10 dakika 30 dakika diye diye bayağı bir beklettiler.

Benim cihazımdaki hata çok barizdi. Çok sık mavi ekran veriyordu. Bir eleman gelip kontrol etti, cihaz henüz 10 saatlik olduğu ve hata belli olduğu için tamam bunu değişelim dedi. Ardından değişim talebini sisteme girdiklerini, merkezden onay gelince değişim yapabileceğimi söylediler. Onay için yarım saat dediler fakat 2 saat falan bekledim ve elemanlar çözüm odaklı değil de sorun çıkartma odaklı davrandığı için biraz da sinirlendim.

Son olarak öyle bir düşüncem olmadığı için iade alıp alamadığımı sormadım.

• sedatalbayrak54 kullanıcısına yanıt
    şuan nasıl yenisinden memnun musunuz peki? yukarda belirttiğim gibi bende sürekli mavi ekran için gittim ilk gittiğimde güncellemeler eski denildi 6 saate yakın güncelleme yaptım hatalar vermeye sürekli devam etti sonraki gün gittğimde de asusla görüşelim dedi yarın tekrar gidicem bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabellion

Aynı cihazdan bende aldım pazar günü izmir vatandan bende de sorun yok gayet iyi performans veriyor.fiyatı baya uygun

bizim şansımıza böyle çıktı demek ki
    Yenisinden memnunum, herhangi bir problem yok, beklediğim kadar hızlı. Steam'den GTA V indiriyorum, yarın da ofiste Adobe Illustrator, Photoshop falan kurulacak. Performansı ile ilgili ancak o zaman net konuşabilirim. Ama çok açık şekilde bu cihaz SSD hakediyor, yaza doğru SSD alacağım büyük ihtimalle.

Size gelince, kesinlikle değişim dışında bir şey kabul etmeyin. Servise falan göndermelerine de bence razı olmayın. Yanı bana servis deselerdi kabul etmeyecektim.

Ayrıca sizde de büyük ihtimalle problemli bir ram var, eğer yapabilecekseniz emin olmak için memtest86'yla bir test yapın.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.