Şimdi Ara

K555UB-XO093T Asus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedatalbayrak54

Notebook'ların çoğunda ekranın üstündeki çerçeve 5-6 tırnakla arka kapağı tuttuğu için tırnak aralıklarından çerçeveyi esnetebilirsiniz. Daha önce o çerçevenin kendi kendine kırıldığını ne duydum ne de gördüm. Tüm notebook'lar gibi bu notebook'u da biraz dikkatsiz kullanırsanız plastik kısımlarının dökülmesi / kırılması doğal. Bu sebeple söylediğinizin kronik bir problem olduğunu düşünmüyorum. :)

Ben insanlik yapip belirttim gerisi sizde zamanla ac kapat yapa yapa ekrani oluyomus bunu asus bolge mudurude onaylamis gumrukten gecerken sikinti olmus sanirsam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanların en hit iade ürünü bu olsa gerek, yani bendeniz de iadeci tayfadanım, vaktimin olduğu ilk fırsatta detaylı bilgi sunmaya çalışırım.
  •  K555UB-XO093T Asus
    bole bosluk oluyo iste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

Son zamanların en hit iade ürünü bu olsa gerek, yani bendeniz de iadeci tayfadanım, vaktimin olduğu ilk fırsatta detaylı bilgi sunmaya çalışırım.

kesinlikle haklısınız. sizdeki sorun neydi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMHmedya

quote:

Son zamanların en hit iade ürünü bu olsa gerek, yani bendeniz de iadeci tayfadanım, vaktimin olduğu ilk fırsatta detaylı bilgi sunmaya çalışırım.

kesinlikle haklısınız. sizdeki sorun neydi acaba?

Bizimkisi de hangi uygulama açık olursa olsun değişen zaman aralıklarında (çoğu kez 15- 20 dakikada bir) "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı, yeniden başlatılması gerekiyor" uyarısını verip kendiliğinden kapanıyordu, yani günlük bilgisayar kullanım süresi 10 saat ise bu sorunla en az 10-15 kez karşılaşıyorduk, 3-4 günde illallah ettirdi zaten.
    Ayrıca, modemin yanında iken bile "düşük wi-fi" uyarısı verip duruyordu.
    Birde yukarıdaki fotodaki gibi ekranın alt kısmı ile plastik kısım arasında 3-4 parmak girecek kadar aşırı bir boşluk vardı, bu kadar bariz bir boşluğa daha önce hiçbir üründe rastlamadım.
    Kesinlikle arızalı bir seri bu.
    Yoksa servis 5 gün içinde iadeye onay vermezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKGÜN68 -- 22 Ocak 2016; 13:10:48 >

• Şimdi laptopsuz kaldığımıza göre bu fiyatlara hangi laptopu almalıyız?

Cihaz benim için olsa acelesi yok fakat kızım için almıştım, o da haliyle benden bir an önce yenisini istiyor

Ben de teknolojiye fazla yakın olmadığımdan yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKGÜN68 -- 22 Ocak 2016; 14:51:44 >
  • HAKGÜN68 H kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde abartmıyorum 40-50 ye yakın mavi ekran hatası aldım win güncellemeleri yaparken bile. bende iade talebinde bulunarak servise gönderdim vatan aracılığıyla umarım sizinki gibi bir an önce para iadesi olarak sonuçlanır.

siz de vatan mı almıştınız?

son olarak katılıyorum arızalı seri kısmına umarız bu konu bu bilgisayarı alacaklara da yardımcı olur.
  • quote:

aynı şekilde abartmıyorum 40-50 ye yakın mavi ekran hatası aldım win güncellemeleri yaparken bile. bende iade talebinde bulunarak servise gönderdim vatan aracılığıyla umarım sizinki gibi bir an önce para iadesi olarak sonuçlanır.

siz de vatan mı almıştınız?

son olarak katılıyorum arızalı seri kısmına umarız bu konu bu bilgisayarı alacaklara da yardımcı olur.

Evet, Vatan'dan almıştım, şükür ki ücret iadesi oldu.
    Umarım sizin ücret iadesi de gerçekleşir.
    Velhasıl, bu "K555UB" serisinden uzak durmak lazım, Vatan'da "XO093T" olan uzantı numarası, başka firmalarda XO066T, XO096T, XO099T şeklinde olsa da sanki hemen hemen aynı cihazlar gibi, hemen hepsi sorunlu.
    Bir de mesela XO093T numaralı olan sadece Vatan'da iken, XO066T olanı sadece Teknosa'da, XO096T ise sadece HepsiBurada sitesinde var gibi, dolayısıyla karşılaştırma imkanı da olmuyor.
    Bu tip sadece tek bir firmaya özgü üretilmiş izlenimi veren cihazlardan uzak durmak lazım gibi.

• HAKGÜN68 H kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. Peki siziniki de servise mi gönderdiler? Oradan iadesi çıkıyor herhalde.

Kesinlikle bir daha tövbe.
  • quote:

İnşallah hocam. Peki siziniki de servise mi gönderdiler? Oradan iadesi çıkıyor herhalde.

Kesinlikle bir daha tövbe.

Evet, ürünü aldığım Vatan mağazasına teslim etmiştim, onlar da sorunu çözememişler ki Asus Servisine göndermişler, muhtemelen oradan iade kararı çıktı ve Vatan da bunun üzerine iade alımını onayladı.

Cihazı 25.12.2015 tarihinde almıştım, 14.01.2016 tarihinde Vatan Mağazaya iade talepli kayıt açtırarak teslim ettim, 19.01.2016 tarihinde cep telefonuma cihazın iade alınacağına dair Vatan Bilgisayar'dan SMS geldi, 1 gün sonra 20.01.2016 tarihinde faturası ile mağazaya gittim, teknik eleman faturayı alıp teslim belgesi düzenledi, ardından muhasebedeki eleman Bölge Müdürlerinden son onayı alıp kredi kartıma ücret iadesini yaptı, tabi bu esnada 1 saat civarı beklemek zorunda kaldım, iade slibini alana dek mağazadan ayrılmadım.

Malum satışı yaparken çok kibar ve hızlılar, fakat iş iadeye gelince ekranları da sistemleri de ağırlaşmaya başlıyor, siz de iade slibini almadan mağazadan ayrılmayın derim.

İyi geceler.

• Merhaba arkadaşlar,

Sanırım sıkıntılı cihaz serisine denk geldiniz. Ben de vatandan 4GB RAM ve 1TB Harddisk'li modelini aldım. Bu yazılan sorunların hiçbirini yaşamadım. Umarım yaşamam da Uzun sürelerce CS:GO oynuyorum, full ayarlar açık cihaz kasma vs yapmadı.

Cihaz önerin diyenler olmuş. Bu ara günlük kullanım için, hem de multimedia ağırlıklı, benim de vatan'da bilgisayar bakarken Asus'la arasında kaldığım bir bilgisayar vardı. Lenovo ideapad 500. Bir arkadaş kızım için bilgisayarı almıştım yazmış. Kızınız için bu bilgisayar çok kullanışlı olur. Full HD ekran, JBL hoparlör, Kamerası müthiş vs..

Ben Asus'u alırken 1899TL'den aldım. Lenovo 2600TL gibi bir rakamdaydı. Fiyat farkı yüzünden Asus'u seçmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: By Fixed

Merhaba arkadaşlar,

Sanırım sıkıntılı cihaz serisine denk geldiniz. Ben de vatandan 4GB RAM ve 1TB Harddisk'li modelini aldım. Bu yazılan sorunların hiçbirini yaşamadım. Umarım yaşamam da Uzun sürelerce CS:GO oynuyorum, full ayarlar açık cihaz kasma vs yapmadı.

Cihaz önerin diyenler olmuş. Bu ara günlük kullanım için, hem de multimedia ağırlıklı, benim de vatan'da bilgisayar bakarken Asus'la arasında kaldığım bir bilgisayar vardı. Lenovo ideapad 500. Bir arkadaş kızım için bilgisayarı almıştım yazmış. Kızınız için bu bilgisayar çok kullanışlı olur. Full HD ekran, JBL hoparlör, Kamerası müthiş vs..

Ben Asus'u alırken 1899TL'den aldım. Lenovo 2600TL gibi bir rakamdaydı. Fiyat farkı yüzünden Asus'u seçmiştim.

Merhaba, kızı için laptop arayan benim :)

Önerdiğiniz "Lenovo ideapad 500" bu olabilir mi?

http://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-500-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-80nt00m1tx-pm-bd601834

• By Fixed B kullanıcısına yanıt
    cs go'da fps kaç hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By Fixed

Merhaba arkadaşlar,

Merhaba, kızı için laptop arayan benim :)

Önerdiğiniz "Lenovo ideapad 500" bu olabilir mi?

http://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-500-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-80nt00m1tx-pm-bd601834

Evet, söylediğim ürün bu.

Oyun makinesi değil ürün ama özellikleri bakımından iyi bir multimedia bilgisayarı. Yeni nesil işlemci, SSD, Full HD ekran vs.. gibi özellikleri uzun süre götürür. JBL Hoparlörü çok iyi ses veriyordu, Vatan'da denemiştim :)

• SMHmedya S kullanıcısına yanıt
    90-100 Arası FPS alıyorum
  • By Fixed B kullanıcısına yanıt
    Görüntü ayarlarını düşürdüğümde 200 fps aldığım olmuştu benim. Kasma yoksa sorun yok.
  • SMHmedya S kullanıcısına yanıt
    Kasma yok. Bir şey soracağım. Disk kullanımı bilgisayarı açınca ilk 3-4 dakika %100 oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Fixed -- 24 Ocak 2016; 18:48:28 >
  • bende laptop araştırıyorum 1500-2400 arasında. mesajlardan gördüğüm kadarıyla alan herkes hep değişim almış bu modeldemi sorun var acaba? mesajım bulunsun.
  • bende laptop araştırıyorum 2000-3000 arası.bu bilgisayar cazip gelmişti fakat sıkıntılı seri gibi görünüyor.bu bilgisayar ile ASUS X550JX-XX171D arasında kaldım. X550JX-XX171D in ram i 4 gb bu sorun olur mu?bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka laptop var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

bende laptop araştırıyorum 1500-2400 arasında. mesajlardan gördüğüm kadarıyla alan herkes hep değişim almış bu modeldemi sorun var acaba? mesajım bulunsun.

Bende XO097T modeli var sıkıntı yok şu an, diğer modellerde de sıkıntı yaşayan pek yok. Bu modelde sorun var demek ki.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.