Şimdi Ara

K555UB-XO093T Asus (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tavuklu Pilav

bende laptop araştırıyorum 2000-3000 arası.bu bilgisayar cazip gelmişti fakat sıkıntılı seri gibi görünüyor.bu bilgisayar ile ASUS X550JX-XX171D arasında kaldım. X550JX-XX171D in ram i 4 gb bu sorun olur mu?bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka laptop var mı?

4gb ramtaktirisan iyi olur daha sonra hem ekran karti gtx galiba pc iyi ama netten almak lazim galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsbs1995

quote:

bende laptop araştırıyorum 2000-3000 arası.bu bilgisayar cazip gelmişti fakat sıkıntılı seri gibi görünüyor.bu bilgisayar ile ASUS X550JX-XX171D arasında kaldım. X550JX-XX171D in ram i 4 gb bu sorun olur mu?bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka laptop var mı?

4gb ramtaktirisan iyi olur daha sonra hem ekran karti gtx galiba pc iyi ama netten almak lazim galiba

evet hocam açıkçası internet e güvenmiyorum ve bu bilgisayarın 8 gb olanı vatanda 3.400 iken internette 12 gb olanı 2.800 olması çok garip geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gsbs1995

quote:

evet hocam açıkçası internet e güvenmiyorum ve bu bilgisayarın 8 gb olanı vatanda 3.400 iken internette 12 gb olanı 2.800 olması çok garip geldi

Vatanda aradim bulamadim ama fiyat benim butcemi asar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

bende laptop araştırıyorum 1500-2400 arasında. mesajlardan gördüğüm kadarıyla alan herkes hep değişim almış bu modeldemi sorun var acaba? mesajım bulunsun.

Bende XO097T modeli var sıkıntı yok şu an, diğer modellerde de sıkıntı yaşayan pek yok. Bu modelde sorun var demek ki.

XO097T modeli iyiymiş bimeksde fiyatıda uygun. en azından 2-3 aydan önce alamam ben o zamana kadar yeni model çıkarmı bilmem ama büyük olasılık mevcut modeller indirime gidebilir. o zamana kadar forumdan edinebildiğim fikirlere görede karar veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Oxy.gen- -- 25 Ocak 2016; 0:43:20 >
  • Arkadaslar bende bugün bu bilgisayari aldım ve aynı sorunu bende yasadim,geri goturdugumde illa ki servise gitmesi lazım dediler :( bir sıkıntı olurmu sizce çok endişeleniyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alamatormi

Arkadaslar bende bugün bu bilgisayari aldım ve aynı sorunu bende yasadim,geri goturdugumde illa ki servise gitmesi lazım dediler :( bir sıkıntı olurmu sizce çok endişeleniyorum

Vatan ya da başka firma fark etmez, hangisinden aldıysanız götürüp tüm kutu içeriği ve birlikte eksiksiz olarak teslim ediniz, teslimde iade talepli kayıt açtırınız ve eksiksiz teslim edildiğine dair mutlaka yazılı ve imzalı servis formu alınız, eğer üründe giderilemeyen bir sorun varsa Asus Yetkili Servisine gittikten yaklaşık 1 hafta sonra size SMS ile ürünün iade alınacağına dair bilgilendirme iletisi gelecektir, zira benim Vatan'dan alıp iade ettiğim cihazda süreç böyle gelişti, ücret iadesi ile bendeki sorunlu cihazdan kurtulmuş oldum.
    Darısı size, umarım sorunsuzca iade edip bedelini alırsınız.

• İçinde bilgisayarı sattiklari gibi ne varsa koydum örtusunu bile :D ve orda çalışan elemandan cihazın değiştirilmesi istenmekte yazdı acaba ne karar verilecek bilmiyorum.Eğer servis tamir edip gönderirse ilerde bi sıkıntı olurmu ondan merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alamatormi

İçinde bilgisayarı sattiklari gibi ne varsa koydum örtusunu bile :D ve orda çalışan elemandan cihazın değiştirilmesi istenmekte yazdı acaba ne karar verilecek bilmiyorum.Eğer servis tamir edip gönderirse ilerde bi sıkıntı olurmu ondan merak ettim.

Bende 1 haftayı geçti vatana vereli ertesi gün asus servisi aradım bilgi almak için anakart sorunlu dedi. Para mı iade alacak mıyım diye sorduğumda bizde iade talebi gözükmüyor dedi fakat vatanın verdiği belgede yazıyor, ayrıca iade isteseniz bile garanti belgenizde kaşe imza olmadığı için bu ürünü sadece onarıp göndericez dedi.

Sonra aldığım vatan şubesini aradım ben ilgilenicem, yarın sizi ararım dedi. Ve tabiki aramadı hala netice bekliyorum.
  • Biz daha 1.5 saat kullandık diye bu hale geldi.Ordaki elemanda olaya olumlu baktı ama ne olacağını bilmiyorum ya.Tamir edipte verseler bile çok sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
  • alamatormi A kullanıcısına yanıt
    Para iadesi istemiyorsanız elbette onarıp gönderirler. Ben servisi aradım anakartta sorun oldugunu söyledi, muhtemelen sizinki de öyle.

Bende hala para iadesi için beklemedeyim.
  • Arkadaşlar aynı durum bende de var aldığımın ilk günü kitlenme hataları aldım hemen götürdüğümde servise gitmesi gerektiğini söylediler gönderdiğimde değişim olacağını söylediler sizce değişim yapmam doğru mu? Yine aynı sıkıntıyı yaşarmıyım ve değişimi kabul etmezsem iade yaparlarmı.Yardımcı olursanız sevinirim.Bir aydan fazladır bekliyorum
    Edit:iade işlemi yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CocoJamboo35 -- 11 Şubat 2016; 19:28:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.