Şimdi Ara

K700i or P900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an bir K700i almak üzereyim. Ancak yanında da cok temiz bir P900 var.
    ikisi de aynı fiyat. 750.-
    ne yapmamı önerirsiniz.
    Negative düşüncelerini bekliyorum.

saygılar

• Burda negativeden başka sana mantıklı fikir verebilecek daha bir çok arkadaş var. Eğer bireysel fikir alacaksan negativeye pm atsan daha iyi olur du diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 14 Eylül 2004, 10:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Burda negativeden başka sana mantıklı fikir verebilecek daha bir çok arkadaş var. Eğer bireysel fikir alacaksan negativeye pm atsan daha iyi olur du diye düşünüyorum...
    P900 al genel olarak herkes onu tavsiye edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sca®fa©e -- 14 Eylül 2004, 11:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sca®fa©e

P900 al genel olarak herkes onu tavsiye edecektir.

Alıntıları Göster
    attractivegipsy, konu ile bi ilginin oldugunu pek sanmiyorum. bu tip cevaplar sadece bilgi noksanı olanların verebilecegi cevaplardan. umarım sen bunlardan degilsindir. bu forumu sıkı takip edenlerdensen o zaman neden negative in fikrine oncelikle onem verdigimizi anlarsin. biraz mutevazi olman sana fayda saglar.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: flame

attractivegipsy, konu ile bi ilginin oldugunu pek sanmiyorum. bu tip cevaplar sadece bilgi noksanı olanların verebilecegi cevaplardan. umarım sen bunlardan degilsindir. bu forumu sıkı takip edenlerdensen o zaman neden negative in fikrine oncelikle onem verdigimizi anlarsin. biraz mutevazi olman sana fayda saglar.

saygılar

Alıntıları Göster
    eger bu konuda somut bisiler anlatiırsan senin yada diger arkadasların neler dusundugunu de acıkca anlamıs oluruz.
    mesajı dikkatle okursan cogul olarak yazdım ve ayrıca da negative in dusuncelerini istedim. Ard niyet size yakışmıyor.

Saygılar

• quote:

eger bu konuda somut bisiler anlatiırsan senin yada diger arkadasların neler dusundugunu de acıkca anlamıs oluruz.
    mesajı dikkatle okursan cogul olarak yazdım ve ayrıca da negative in dusuncelerini istedim. Ard niyet size yakışmıyor.

Saygılar

Alıntıları Göster
    K700i nin en büyük eksisi 41 Mb belleğini arttıramamandır.
    P900 en büyük eksisi bence boyutudur. (şu anda kraldır)
  • quote:

saygılar

Alıntıları Göster
    Benim açtığın konuya yaptığım yorumdan bilgi noksanlığımın olduğunu nerden çıkardın onu anlayabilmiş değilim...
    ki benim bilgi noksanlığım olduğunu düşünmen beni pek bağlamıyor. çünkü yorumunu msja istinaden yazdığın için gereksiz buldum... Ayrıca art niyet yakıştırmasını yapmandan pek hoşnut kalmadım. Açtığın topic te ilk negativeyi hedef alıyor. bende bireysel yorum istiyorsan pm atman daha mantıklı olacaktır dedim. Konuyu diğer arkadaşlardan,negativeden sağlıklı cevap alabilmen için burda kapatıyorum. Alacağın cevapların yazacağı yerde tartışma msjları yer almasın,
    Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim açtığın konuya yaptığım yorumdan bilgi noksanlığımın olduğunu nerden çıkardın onu anlayabilmiş değilim...
    ki benim bilgi noksanlığım olduğunu düşünmen beni pek bağlamıyor. çünkü yorumunu msja istinaden yazdığın için gereksiz buldum... Ayrıca art niyet yakıştırmasını yapmandan pek hoşnut kalmadım. Açtığın topic te ilk negativeyi hedef alıyor. bende bireysel yorum istiyorsan pm atman daha mantıklı olacaktır dedim. Konuyu diğer arkadaşlardan,negativeden sağlıklı cevap alabilmen için burda kapatıyorum. Alacağın cevapların yazacağı yerde tartışma msjları yer almasın,
    Saygılar

Alıntıları Göster
    tamamıyle katılıyorum. sen bu topic den cikta bizde bilgi paylaşımına devam edelim

• quote:

tamamıyle katılıyorum. sen bu topic den cikta bizde bilgi paylaşımına devam edelim

Alıntıları Göster
    tamam beyler kapatalım o konuyu normal konuya devam
  • quote:

Saygılar

Alıntıları Göster
    Çıkmak yerine yorum yapmayı tercih ettim.
    K700 piyasaya yeni çıkmış bir telefon. p900 e nazaran resim kalitesi çok daha iyi. ama artırılabilir hafızanın olmaması symbian olmaması telefonun eksileri arasında sayılabilecek özelliklerden.. p900 ün k700 den bir çok daha artısı var Eğer telefon temizsse fazla düşünme al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 14 Eylül 2004, 11:17:50 >

• quote:

Çıkmak yerine yorum yapmayı tercih ettim.
    K700 piyasaya yeni çıkmış bir telefon. p900 e nazaran resim kalitesi çok daha iyi. ama artırılabilir hafızanın olmaması symbian olmaması telefonun eksileri arasında sayılabilecek özelliklerden.. p900 ün k700 den bir çok daha artısı var Eğer telefon temizsse fazla düşünme al

Alıntıları Göster
    cok tesekkur ederim asil konuyla ilgili yardımlarınızdan dolayı.

saygılar
  • quote:

saygılar

Alıntıları Göster
    Rica ederiz :)
    Kesin karar verdin mi ?
  • quote:

saygılar

Alıntıları Göster
    peki, p910 dan sonra p900 ün fiyatının cok duşeceği yönünde söylentiler var. sizce nolur?
  • quote:

peki, p910 dan sonra p900 ün fiyatının cok duşeceği yönünde söylentiler var. sizce nolur?

Alıntıları Göster
    p900 çıktığında p800 ün fiyati çok düşmüşmüydü onu merak ediyorum bilen arkadaşlar varsa.. p900 ünde fiyatı çok aşağı inermi acaba diye fikir edinmiş oluruz.
  • quote:

p900 çıktığında p800 ün fiyati çok düşmüşmüydü onu merak ediyorum bilen arkadaşlar varsa.. p900 ünde fiyatı çok aşağı inermi acaba diye fikir edinmiş oluruz.

Alıntıları Göster
    ya birak su demogojiyi.. tmm ben cıktım.
  • quote:

ya birak su demogojiyi.. tmm ben cıktım.

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • quote:

teşekkürler

Alıntıları Göster
    hangi telefon gozune ii gozukuyorsa onu al har zaman yeni olanı almak daha iidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caraudiohifi

hangi telefon gozune ii gozukuyorsa onu al har zaman yeni olanı almak daha iidir

Alıntıları Göster
    p900 gibi bir telefon kullanıcaksan kullanıcı olman lazım yani bu tel bir çok özelliği birlikte taşıyor ve böyle bir teli bırakman için tek kusurunu bulursun oda ebat aslında çok büyük değil yaptığı işlere göre ama yinede taşıması belki senin için bir problem olabilir ben p900 al derim bu telefonu alırsan değiştirmek istemezsin en az 1 sene ama tabi zevkler ve renkler dostum tartışılır birinde artırılamaz bir hafıza diğeri ise 256 memeory stick duo destekliyorum birinde word excell power point gibi dosyaları açıp izliyorsun diğerinde bunları yapamazsın birinde symbian uiq var diğeri ise java tabanlı olan şeyleri destekliyor gibi p900 her bakımdan tartışma getirmeyecek kadar üstündür k700 den saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

p900 gibi bir telefon kullanıcaksan kullanıcı olman lazım yani bu tel bir çok özelliği birlikte taşıyor ve böyle bir teli bırakman için tek kusurunu bulursun oda ebat aslında çok büyük değil yaptığı işlere göre ama yinede taşıması belki senin için bir problem olabilir ben p900 al derim bu telefonu alırsan değiştirmek istemezsin en az 1 sene ama tabi zevkler ve renkler dostum tartışılır birinde artırılamaz bir hafıza diğeri ise 256 memeory stick duo destekliyorum birinde word excell power point gibi dosyaları açıp izliyorsun diğerinde bunları yapamazsın birinde symbian uiq var diğeri ise java tabanlı olan şeyleri destekliyor gibi p900 her bakımdan tartışma getirmeyecek kadar üstündür k700 den saygılar

Alıntıları Göster
    dostum cok aydınlatıcı bilgiler verdin cok saool. evet beni ikna ettin ve p900 u aldım.
    tekrar saoool

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

Alıntıları Göster
    Selamlar, konuyu geç gördügüm için kusura bakma flame ..

Şimdi, bence P900, K700i den kat kat üstün bir alettir, niye diye sorarsan en başta dokunmatik ekran var ve PDA tarzında bir telefon .. Buna istinaden symbian işletim sisteminin olması, bu cihazın yazılımlarla her istedigini yapabilmeni mümkün kılıyor ..

Yine de karar senin, saygılar ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.