Şimdi Ara

k700i ye yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende k700i var jeostiği zor çalışıyor. ama tuş sesini açınca sorun yokmuş gibi çok güzel bir şekilde çalışıyor. ne yapmam gerekir. biri bana yardımcı olursa sevinirim

• Tuş sesiyle alakası olduğnuu düşünmüyorum..
    O telefonun joysticki takılma yapabilir servise ver yapsınlar
  • içine üfle, teli aça kapa geçer tavi kısmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erd_M -- 2 Haziran 2007; 16:17:53 >
  • nasıl yani tuş sesini açınca?
  • Bende k700i vardı kapağını açtım Şok!!! bir manzarayla karsılastım joistik kısmı tamamen toz kaplıydı temizledikten sonra arada bir sorun vermesine rağmen taş gibi çalısıyor sana tavsiyem açabiliyorsan aç telefonu temizle ama telefonun garantisi hala sürüyorsa garantide temizliyor son ihtimal telefonn grantisi bitmis sende açamıyorsan telefoncuya götür 10 YTl falan temizliyorlar Eğer pislikten dolayı çalısmıyorsa bu dediklerimi yaptınmı temizleniyor ama içinde joistiğin içinde bir cubuk var o kırıldıysa 15 YTL de onun için
  • bende açıp temizliycem de açılmıyo insafsız dişlerinizi kırmazsam iyidir..
  • servise göndermeyi nden denemiyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sony erıcsonların en buyuk problemı zaten en saglıklısı teknık servıse gondermek olackatır gercı onlardan 1 aydan asagı teslım etmıo sagolasacalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha24

sony erıcsonların en buyuk problemı zaten en saglıklısı teknık servıse gondermek olackatır gercı onlardan 1 aydan asagı teslım etmıo sagolasacalar.

Yok canım ne 1 ayı.Ben de k700 verdim. p.tesi vermiştim adam 1 hafta sonra gel dedi.Bir de baktım ki tel cuma günü gelmiş.Yani adamlar kendini garantiye almak için öyle uzun süre söylüyorlar.Eğer servislik işiniz olursa arada bir telefoncuya gidip cihazınızın gelip gelmediğini sormanızı öneriririm.
  • beyler benim demek istediğim ses ayarı bölümünden tuş sesini ton olarak ayarladığımda sorunsuz çalışmasıydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.