Şimdi Ara

k750i de veya w800i'de hoparlör ses seviyesi düşükmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Ericsson K750i'de hoparlörde ses çıkış seviyesinin düşük olduğunu ve karşı tarafta konuşanı duymakta zorlanıldığını duydum. ama yinede kullanan arkadaşların fikirlerini almak istedim. evde yada dışarda diğer telefonlara nazaran ses seviyesi düşükmü, duymada zorluk çeken arkadaş varmı? w800i kullanan arkadaşlarda da bu problemi yaşayan oldumu acaba? yanıtlayanlara şimdiden çok teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: nikizler

Arkadaşlar Sony Ericsson K750i'de hoparlörde ses çıkış seviyesinin düşük olduğunu ve karşı tarafta konuşanı duymakta zorlanıldığını duydum. ama yinede kullanan arkadaşların fikirlerini almak istedim. evde yada dışarda diğer telefonlara nazaran ses seviyesi düşükmü, duymada zorluk çeken arkadaş varmı? w800i kullanan arkadaşlarda da bu problemi yaşayan oldumu acaba? yanıtlayanlara şimdiden çok teşekkürler

Evet ya bende böyle bi şey duymuştum.Telefonuda yeni sipariş etmiştim.Umarım böyle bi sorun yoktur..
  • Şuna hoparlör değil de ahize sesi desek daha doğru olur.. Hoparlör deyince başka şey anlaşılıyor..

Evde veya gürültüsüz ortamlarda kesinlikle bir sıkıntı olmaz.. Yalnız gürültülü dış mekanlarda karşıdan gelen sesi duymakta zorlanabilirsin.. Bunu K750'ye özgülemek de yanlış aslında.. Bütün telefonlarda gürültülü ortamlarda karşıdan gelen sesi duymak, anlamak zorlaşır.. Abartılacak bir durum değil kesinlikle.. Öyle olsa bu tele böyle yoğun bir talep olmazdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mart 2006; 14:42:31 >
  • Bende w800i nin ahize sesini merak ediyorum yani arasında bi fark varmı ki acaba?herkes aynı telefon diyor tamam ama merak ettim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: stekemen

Bende w800i nin ahize sesini merak ediyorum yani arasında bi fark varmı ki acaba?herkes aynı telefon diyor tamam ama merak ettim..

Fark yok..Walkman modu, hafıza kartı ve kulaklık dışında bütün özellikleri aynı iki telefonun..
  • R1L ve R1N versiyonlarında ahize sesi biraz düşük ama R1A versiyonunda (son versiyon) ses baya yüksek.aldığın telin ahize sesi düşük çıkarsa ki o zaman sürüm kesinlikle R1A değildir, son versiyonu yüklersin olay biter
  • evet k750i de biraz düşüklük var ahize sesinde ama abartılacak bişeyde yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikrofon ses düzeyi çok az
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nasıl yani versiyonu internetten vb güncelleştirdiğimizde kulaklık sesi yükselip düzelecek mi? bende bu hafta w800 almayı düşünüyorum da...
  • o kadar önemli olan bir ayrinti deil. ( kullanmadigim icin soylüyorum )
  • k750i de ses harika ben kullandığım için söylüyorum
  • Benm versiyonum r1aa008 ve ahize sei ile hiç bi sıkıntım yok walla......
  • evet aynen öyle, şimdiden hayırlı olsun

quote:

Orjinalden alıntı: bacardi_mojito

nasıl yani versiyonu internetten vb güncelleştirdiğimizde kulaklık sesi yükselip düzelecek mi? bende bu hafta w800 almayı düşünüyorum da...
  • Bende k750 yi kullanırken ahizesinden şikayetçiydim . düşük geliyordu yükseltincede tizleşip kulağıma iğne batar gibi oluyordu. onun için 20 30 saniyeyi geçen görüşmelirimi hep kulaklıkla yapıyordum işte orası süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narinci -- 5 Mart 2006; 16:34:19 >
  • K750 kullnıyorum versiyonuda R1A..08 ahize seside yüksek hatta bazan hatunla konusurken kulagımdan uzaklaştırıyorum okadar sesli yane
  • arkadaşlar peki bu R1aa008 versiyonu alırken artık şansımıza ne çıkarsamı? yada sonradan yüklemeyi nerden ve nasıl yapıyoruz fikri olan varmı? (servise filan götürmek gerekmez umarım)
  • @nikizler
    telinde cıkarsa ballısın ama cıkmasada korkma güncelleme yapabilirsin!bunu k750i/w800i topigi altında bulursun 250 ila 260 arasındaki sayfalara baka orada anlatılıyo nasıl yapılacagı birde arkadasım burası bu konuya ait topic deil bisi dövmesinler sora buraya yazmayalım sen bana pm at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.