Şimdi Ara

K750i se'den update i basaramayanlar buyrun (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
13.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bitti dostlar sonunda bitti işin güzel tarafı telden hiç bir dosya silinmedi.

versiyon RN1035
    kamera yazılım sürümü 4.5

• bendeki sürüm r1j002 sanırım en eski sürümlerden biri eğer yeni fw çıkacaksa update yapmayacam daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman21

evvvvet başarmak üzereyim şu an %55 civarında,megersem telde java yüklü değilmiş .bu iş bu kadar basit mi

telde java nasıl oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: khaos

quote:

Orjinalden alıntı: yaman21

evvvvet başarmak üzereyim şu an %55 civarında,megersem telde java yüklü değilmiş .bu iş bu kadar basit mi

telde java nasıl oluyor?

pc de dicekti heralde update heyecanından olsa gerek

• su an telefonla aldıgım habere göre tornedo kardesimizde updatei basarılı bir şekilde bitirerek aramıza katılmıştır!kendisini gönülden tebrik ediyorum
  • update işini bende yapacağım inşallah garantide sorun olmuyor değilmi kendimi update ettiğimiz zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERTERAK -- 30 Ekim 2005, 11:53:05 >
  • tek bi sorun olur eger basaramama durumunda eksiklerini giderip tekrar yapmak yerine servise götürürsen,yetkisiz müdahele deyip para istiyorlar!,bence hiç servise verme emin olufak bi yerde bişi atlıosundur yoksa abartıldığı kadar zorbi iş degil
  • yok arkadaşlar bu iş beni çok kastı ben en iyisi servise vereceğim tam olarak hiçbirşey yazılmamış ya biyere kadar geliyorum orada takılıyorum kimse tam bişey yazmamış en iyisi siz bana k750i ye çıkan en son versiyonu söyleyin servise verecem telefonu
  • arkadasım nasıl hiç bişey tam yazılmamış
    benim anlattıgım yolları izlersen bi sorun cıkmaz benim 4-5 kişi bu yolla bu işi halletti hatasız istersen msne getl ordan yapalım birlikte tankayamurat@hotmail.com
  • arkadaslar böle olmucak bu topicte giderek kabarıyo!
    sizlere BOMBA gibi bi haberim var
    su an bir döküman hazırlıyorum UPDATE için
    yakıda buraya koyuacam ya bugün ya yarın hade hayırlısı artık ordan hallederiz bu işleri
    bu arada tüm updateçilere basarılar
    sayımız giderek artıyor

• Arkdaşlar benim güzel bir k750 vardı..fakat sabah kalktım telefonumu elime aldım bataryayı çıkarttımda telefonun vidalarına bi bakım dedim.(baktım vidalrına bakmaz olaydım)..bataryayı tekrar taktığımda daha telefon açılmadı.bende şarzı bitti herhalde dedim ve şarza taktım şarzda olmadı..(afedersiniz ama aha b.k u yedik)dedim ondna sonra telefoncuya götürdüm dediki bana telefonunu bayramdan sonra getirde servise gönderek dedi(benim tel spot)bide ben genpa lı bir tane daha k750i gönderdim 25 gün oldu hala gelecek dedi..bende tamam dedim..eweve geldim formlarda çare aramaya başladım...ama bir türlü derdime çare bulamadım..
    Ben bu durumda benim telefonu hiçbir şekilde açamıyorum ve yazılımına bakamıyorum...bide ben bu yazılımları nereden indiricem ben acemiyim arkadaşlar yardımcı olun...N-gage kardeş senide msn me ekledim sokrates_0@hotmail.com benimkide....yazılım yükleyince düzelir dimi..??

• sorunun sebebinin tam olarak ne oldugu belli degil ama yazılım yüklemek bi care olabilir en azından denemedim demezsin msn de bulusurz
  • sky gecmis olsun. spot aldin fakat cihazin yaninda kablo da almissindir sanirim.
    bu kablo ile sonyericcsonun sitesinden ya da baska herhangi yardimci bir programla sorununu giderebilirsin.
    se`nin sitesinde cye basili tutarken usb kablosunu telefonuna takman bilgisayarin telefonunu tanimasina yardimci oluyor. telefonun normal olarak calismasa da cye basili tutarak usb kablosunu takarsan bilgisayarin telefonunu gorur.
  • arkadaşlar cahilliğimi bağişlayın iki sorum olacak
    1-Resetleme ile formatlama aynı şey midir yani ms. biçimlendirip silmek.....
    2- Master reset nasıl yapılır? Diğer forumu okuyordum ama kafam alt üst oldu bıraktım...Gerekli bilgiler 80 küsür sayfanın sadece 3 sayfasıdır....
  • Selamlar herkeze bende k750 i kullanıcısıyım ve harbiden bu update olayı iice canımı sıkmaya başlamıştı ve en sonunda N-Gage arkadaşımızın söledigi yöntemle update olayını başardım..cookielere hiç dokunmadım yanlızca imei numarasının hangi ülkeye ait olduguna baktım ve se sayfasındanda imei nin baglı oldugu ülkeyi seçtim ve update sayfasından da geri kalan yönergeleri takip ederek başardım N-Gage ve update konusunda diger destek veren arkadaşlara Teşekkürler kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MERTERAK

... varmı ayrıca bluetooth dan dosya gönderirken telefon klitleniyor bu versiyonda güncellersem düzelirmi ...

kesinlikle bluetooth problemi ortadan kalkıyor...
  • ya bende spot var.şimdi yüklicem versiyonu ama sırf meraktan.biliyom ya meraktan ya y... gelir.ne bluetooth ne şebeke ne de camradan şikayetçyim.versiyonum da r1a044 sürüm:3,8. şimdi bozulursa tel napcam? gerek varmı yüklemeye? se' servisine versem yüklerlermi acabva?

-
  • selamlar

dun sabahtan aksama kadar w800i yi update ile ugrastim ve ugrastigim her defasında %39 veya %39dan %42ye atlarken hep iletisim hatası kurdu ve problem bi turlu duzelmedigi gibi

R1L005 midir nedir ilk versionu yiyip ustune R1NA005 i kurdu ama diger camera versionu ve custom firmware eski versionlarda kalmıstı.

ondan dolayı kamerayı ve bi kac fonkstionu kullanamıyordum.

dun gece yarısı forumlardan arkadasım okumus master reset cekerek deneyin diye bisi yazıyormus ve onu yapıp kurtarma modunda update i denedikten sonra tekrar normal update basarılı oldu.

Simdi hiçbi problem yok bi konu dısında.

ilk once guncelleme yaptıktan sonraki sw versionlarını yazim.

Model info:
    W800i

Software info:
    R1NA005
    prgCXC1250092_EU_1_C_A R1NA005

LCD SW versions
    Main display current: 0

camera sw versions
    camera current: 4.5

ITP SW version
    CXC 125 932 A1E

Customization
    CDA102425/37 R3A
    cxc1250093 A R1NA005
    EMEA_7

Content version
    PA11

Simdi bu duruma gore benim telefon EMEA_7 olmasına ragmen menu seceneklerinde Turkce dili yok ama T9 için Turkce senecegi var
    ilk versionda Turkce secenegi vardı ama simdi nedense yok, fakat telefon EMEA_7 sadece ingilizce secenegi var

simdi usta arkadaslardan ricam benim bu turkce olayını cozmem icin biraz yorum yaparlarsa izlemem gereken yol neyse soylerlerse sevinirim.

saygilar
    mcf

--
    Amiga Rulz

• telefon master reset at türkcen geri gelir
    bu arada updatei basaran tüm arkadasları tebrik ediyorum
  • arkada;sar bende update yapamayanlardanim! driverler' tanittim ve sony nin sitesinde adimlari izlemeye basladim fakat daha ikinci adimda bana su hatayi veriyoo:

Uh oh!
    Sony Ericsson makes attractive mobile phones and mobile phone accessories, and develops powerful mobile computing technology.

Unfortunately, the server encountered an internal error and could not complete your request. Please check that you typed the address (URL) correctly.

If this error recurs, please try again later when we hope the problem will have been solved.

Meanwhile, please search or browse the Sony Ericsson website or try the following global links:

Sony Ericsson.com
    Global support area
    M2M Connectivity
    Fun & downloads
    Professional solutions
    Press room

malesef daha ileri gidemiyorum bana yardim edin! telin dili ing.ce ve ben artvindeyim servise vernmem mumkun degil!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.