Şimdi Ara

K750i se'den update i basaramayanlar buyrun (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
13.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ChuKu

way be benim topic geri gündeme gelmiş

arkadaşlar uzun süredir bu bölüme gelemedim,kısa bir süre icinde tekrar sorunlarınıza yardımcı olmaya başlıcam

hocam hemen başla yardımcı olmaya
    R1AA008 EMEA sürümü K750i ye oluyormu?
    http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737&start=0
    de anladığım kadarıyla W800 ve K750 için. ama başka bir topic de k750 ye olmaz diye yazmışlar kafam karıştı. dayanamadım riske girdim ve bu sürüm için işleme başladım ancak. SE nin sitesinde güncelleme bölümü değişmiş ne yaptıysam olmadı eskisi gibi değil hiçbirşey. Sony Ericsson yazan bi flash çıkıyo yarım saat yeşil çubuklar gidip gidip geliyo, ne yüklüyor ne hata veriyor ne güncelleme yapıyor. acaba yahlış bişymi yapıyorum dedim ama yok. 3 makinada denedim amam nafile. eğer R1AA008 k750 için değilse zaten uğraşmaşa değmez. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar el atın şu işe.

• arkadaslar ben de w800 u update etmeye calısıyorum ama programın dediklerini yapıyorum elinizi c den cekin diyor elimi c den cekiyorum halan daha c den cekin diyor bi yardım :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: dh99

quote:

arkadaşlar uzun süredir bu bölüme gelemedim,kısa bir süre icinde tekrar sorunlarınıza yardımcı olmaya başlıcam

de anladığım kadarıyla W800 ve K750 için. ama başka bir topic de k750 ye olmaz diye yazmışlar kafam karıştı. dayanamadım riske girdim ve bu sürüm için işleme başladım ancak. SE nin sitesinde güncelleme bölümü değişmiş ne yaptıysam olmadı eskisi gibi değil hiçbirşey. Sony Ericsson yazan bi flash çıkıyo yarım saat yeşil çubuklar gidip gidip geliyo, ne yüklüyor ne hata veriyor ne güncelleme yapıyor. acaba yahlış bişymi yapıyorum dedim ama yok. 3 makinada denedim amam nafile. eğer R1AA008 k750 için değilse zaten uğraşmaşa değmez. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar el atın şu işe.

evet arkadaşım aynı sorun bende de bende indirdim programı o flash penceresi açılıyo başkada bişey olmuyo ne download ne bişey benim yazılımda R1N035 ve arkadaşım 3 gün önce yeni aldı k750 ve onda R1AA008 yüklü ve bariz bir şekilde fark edilen kamera farkı var ve bende istiyorummmmmmmm bilen arkadaşlar lütfen alatsın şu update işini

• quote:

Orjinalden alıntı: Faykutt

quote:

Orjinalden alıntı: dh99

quote:

evet arkadaşım aynı sorun bende de bende indirdim programı o flash penceresi açılıyo başkada bişey olmuyo ne download ne bişey benim yazılımda R1N035 ve arkadaşım 3 gün önce yeni aldı k750 ve onda R1AA008 yüklü ve bariz bir şekilde fark edilen kamera farkı var ve bende istiyorummmmmmmm bilen arkadaşlar lütfen alatsın şu update işini

Arkadaşım başardım update ettim R1BC002 oldu. Bölgesel ayarlardan dili ingilizce yap hepsi okadar sora programı çalıştır flash ekranı hemen bağlanıyo sonra yüklüyosun hadi kolay gelsin sana

• işlerim dolayısıyla bende hala r1n035 teyim

bana ulasan arkadasların söledigine göre seus bayagı deişmiş

bende şimdi bi denicem updatei yeni şekliyle
    umarım gecenki gibi sorunlarla ugrasmam bu kez

incelemelerimi ve olayları sizinle paylasıcam

şans dileyin
  • update işlemini bikaç dakika önce hiçbir sorun yasamadan basarılı bir sekilde tamamladım...
    evet seus degişmiş bence daha da basitleşmiş

yukarıda okuduklarıma göre bazı arkadaslar su yeşil cizgilerin gidip gelmesinden yakınmıslar evet update baslarken 8 dakika boyunca gitti geldi o cizgiler sonra update basladı ve "do not touch the phone" yazısı yanıp sönmeye basladı

10 dakika icinde tamamlandı update işlemi

bu arada başlarken bi kaç arkadasa olduu gibi bana da update gerekli deil zzaten son sürüm mevcut dedi,ama ben "continue anyway" dedim

update tamamlandıktan sonra servis bilgilerinden yazlımımı kont ettim hala r1n035

bu noktada biraz kafam karıstı!update tamamlandıktan sonra telefonu biraz inceledim,acık konusuyum telefonumu hiç bu kadar hızlı calıstıgını görmemiştim menülerde cok bariz bir rahatlama oldu

resim kalitesinde büyük far göremedim ama video cekiminde karelenme die bi olay kalmadı oldukca net görüntü elde ettim(oda ısıgında)

ilk izlenimlerim bunlar...

ama dedigim gibi yazılımın hala r1n035 yazması konusunda aklım karıstı bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bildirsin

• arkadaşlar k75i ne dandik bir telefonmuş alalı 2 gün oldu operatör logosunun altında beyaz şeffaf bir kare çıktı içindede mp yazıyor ve gitmiyor sizce ne olabilir
  • media playerın acık kalmıs olabilir mi?

aklıma baska bişi gelmio media player acıkken ana ekrana dönmüş olabilrisin
  • arkadaslar ben neden k750 mi update edemiyorum EMEA 7 falan yazmıyo hic biyerinde BENİM UPDATE ETME NEDENİM ŞARJ EDİYORUM AMA Bİ TÜRLÜ YÜZDE YÜZ DOLMUYO YANİ HAYTIMDA Bİ TÜRLÜ TELEFONUMUN ŞARJINI TAMAMEN DOLU GÖREMİYORUM. BUNLARDAN DOLAYI ŞARJININ NE ZAMAN BİTTİGİNİDE ANLAYAMIYORUM BANA MSN DE DE YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ MSN İM UZUNOGLAN1989@HOTMAİL.COM
  • ARKADASİM BANADA SON SÜRÜM MEVCUT DEDİ ORADAN SONRA SEN NASIL DEVAM ETTİN BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİN MSN İM UZUNOGLAN1989@HOTMAİL.COM CEP NUMARAM 05377235168 BENİ CALDIRMAN YETERLİ ......NE OLUR....
  • arkadaşım sen not kaydedmişsin ve mp yazmışsın yanlışlıkla heralde.. ve seçim demişin daha sonra belk.mod.göster i aktif hale getirmişin ondan o ...

quote:

Orjinalden alıntı: warlock2

arkadaşlar k75i ne dandik bir telefonmuş alalı 2 gün oldu operatör logosunun altında beyaz şeffaf bir kare çıktı içindede mp yazıyor ve gitmiyor sizce ne olabilir
  • arkadaslar dili ingilizce yapıyorum hemen baglanıyo
    listedekilerin hepsini yapıyorum "C" ye basip kabloyu takin diyor basiyorum ama
    bi turlu diger sayfa gelmiyor başa donuyor

lutfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardiyalog -- 6 Temmuz 2006; 20:25:36 >
  • ya oldu ama bu seferde
    kullanılabilir güncelleme yok diyor
    en son sürüm yüklü diyor
    ama diil r1k001 yüklü en eski sürüm
    napıcan lütfen yardım
  • Bu durumda yapacak bir şey yok. Update işini fazla zorlama bence. Bir kaç gün sonra tekrar denersin.

quote:

Orjinalden alıntı: kardiyalog

ya oldu ama bu seferde
    kullanılabilir güncelleme yok diyor
    en son sürüm yüklü diyor
    ama diil r1k001 yüklü en eski sürüm
    napıcan lütfen yardım

• neyse akay ustacim saol
    gidip bisiler yiyicem yoksa kafayi yiyicem valla
    chuku arkadas update sayfasinda `continue anyway` dememis topice mesajlar artsin diye `continue anyway`uydurmus!
    yaniliyosam duzeltin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kardiyalog

neyse akay ustacim saol
    gidip bisiler yiyicem yoksa kafayi yiyicem valla
    chuku arkadas update sayfasinda `continue anyway` dememis topice mesajlar artsin diye `continue anyway`uydurmus!
    yaniliyosam duzeltin

evet `continue anyway` falan yazmıyo
  • ufak bir hatırlatma yapayım:
    emea 7 olmayanlar update sonrasında türkçe dil desteği gidiyoır haberiniz olsun
    benim tel de gittide
  • paylaşım sağolun anlatımlar için ayrıca alkış
  • dostlarım ben açıom masaüstündeki update service phonesi orda küçük pencere çıkıo sonra macromedia verison die bi hata veriyo bilen gören duyan varmı
  • [simage] [/simage] arkadaşlar email sorguladım ebnim tel k750i w800i diyo ne bu böyle nalamadım yardım..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.