Şimdi Ara

K750i se'den update i basaramayanlar buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
13.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki adminler kızacak nie ayrı topic actın diger topicde anlatıldı bunlar die ama 74 sayfa oldu ve cok karısık burda güzelce toparlayalım dedim

arkadaslar belki herkes basardı se'nin sitesinden updatei
    ama ben cok cektim bu olaydan dolayı kameramı bozdum media playerımı bozdum türkce dil destegimi kaybettim
    ama sonunda yolunu buldumm

eğer hala garantili k750i sini update yapmayı basaramayan arkadaslar varsa se'nin sitesinden,buraya yazın sorunlarnızı yardımcı oluyum

• olayı baştan yazsan çünkü üsteki topik bayagı bir kirlendi.söyle sadece uptade olayı olsun bu topicte
  • arkadaslar bu formu aylardır takip ediyorum, birkaç soru sordum hiçbirinede cevap alamadım .......çok zor bir soru olduğunu yada daha önceden sorulmuş bir soru olduğunu düşünmüyorum, anlayan varsa cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler................................
    k750 ' update yapmaya niyetlendik ama bi suru sorun cikti.

telefonun data kablosunu pc nin usb ye takiyom ancak soylenildigi gibi 4-5 kez usb tanitim driverini yuklemek icin bisey sormuyor SE sayfasindan usb ve usb update yazilimlarini indirdim onlari tanitmaya calisiyom gene olmuyo ve aygit yonetcisinde SM BUS denetleyicisi ve universal serial bus USB denetleyicisi hatali gozukuyor ancak bağlantı kurduğumda bilgisayar telefoınu tanıyor ve dosya alışverişi yapabiliyorum

acaba daha onceden kullandigim telefon yada webcam icin yuklenen usb driverleri yuzundenmi boyle oluyor........ bu sekilde telefonumu update yapabilirmiyim. ayrica telefonumun yazilimi R1JOO2 EMEA_7 CDA 102337/7 RSA sadece video cekimini begenmiyorum baska bir sikayetim yok hangi surumu tavsiye edersiniz ...........arada ki fark update yapmaya degermi......updete sırasında elektrik kesintisi olursa telefon elimizde kalırmı çünkü en yakın servis 1300 km uzakta
    simdiden tesekkurler

• spot K750 update yapılamıyormu SE den?
  • usb driverları ile ilgili bi şi yapamazsın eğer istemiosa bi daha yaa format atıcan bilgisayara bi daha tanıtıcan ya da başka bilgisayarda deniicen...

r1n035 son version en büyük yenilik telefonun daha iyi çekmesi ve video kalitesi dzeliyor, bu 2sinden şikayetin varsa update yapsan doğru olur...

update sırasında elektrik kesilirse en kötü ihtimal telefonu açamazsın bu sorunu da sonynin update sayfasında kurtarma modunu deneyerek atlatablirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: athloncu

arkadaslar bu formu aylardır takip ediyorum, birkaç soru sordum hiçbirinede cevap alamadım .......çok zor bir soru olduğunu yada daha önceden sorulmuş bir soru olduğunu düşünmüyorum, anlayan varsa cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler................................
    k750 ' update yapmaya niyetlendik ama bi suru sorun cikti.

telefonun data kablosunu pc nin usb ye takiyom ancak soylenildigi gibi 4-5 kez usb tanitim driverini yuklemek icin bisey sormuyor SE sayfasindan usb ve usb update yazilimlarini indirdim onlari tanitmaya calisiyom gene olmuyo ve aygit yonetcisinde SM BUS denetleyicisi ve universal serial bus USB denetleyicisi hatali gozukuyor ancak bağlantı kurduğumda bilgisayar telefoınu tanıyor ve dosya alışverişi yapabiliyorum

acaba daha onceden kullandigim telefon yada webcam icin yuklenen usb driverleri yuzundenmi boyle oluyor........ bu sekilde telefonumu update yapabilirmiyim. ayrica telefonumun yazilimi R1JOO2 EMEA_7 CDA 102337/7 RSA sadece video cekimini begenmiyorum baska bir sikayetim yok hangi surumu tavsiye edersiniz ...........arada ki fark update yapmaya degermi......updete sırasında elektrik kesintisi olursa telefon elimizde kalırmı çünkü en yakın servis 1300 km uzakta
    simdiden tesekkurler

• olu
    quote:

Orjinalden alıntı: yusuftaner

spot K750 update yapılamıyormu SE den?

tabii ama fw versionun emea7 deilse updateden sonra türkçen gider...

fw öğrenmek için

>*<<*<*
  • burak ilgilendigin için teşekkürler.

ayrıca daha once p900 yazılımını SE sitesinden guncellemiştim bi sorun olmamıştı. bu k750 i lerde neden siteye girmeden usb driverlarını biz yukluyoruz orası biraz karışık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca bazı arkadaşlar uptadete yaparken sarjı tam fullemediklerini belirtiyorlar bence kesinlikle yanlış.... update sırasında şarjın doluluk oranı neyse sonraki kullanımlar için şarj üst limiti olarak kalır...... bilginize bizzat denendi...
  • kusura bakmayın gündüz diremedim ancak simdi yazabiliorum
    öncelikle athloncu o dedigin sarj olayının amacını bilmiodum bilgilendirdigin icin saol!allahtan tam %100 de update yapmıstım :)
    eger video ile cok bi derdin yoksa bi kac güne kadar yeni bi yazılım daha gelcek bildigim kadarıyla r1na035 onu bekle derim 2 kere ugrasma

spot telefon icin aynen burak arkadasımında dedigi gibidir türkceniz gider diye biliyorum,,
  • UPDATE OLAYI:

ilk olarak telefonu takdıgımızda donanım bulundu falan diyor cd mizi takıp yüklüoruz driverlarımızı sonra sen'nin sitesin de destek bölümünde usb service driveri bilgisayarımıza indirip bi klasöre acıyoruz!sonra telefonumuzu söküp kapatıyoruz ve c ye basark usb ye baglıoruz flash drive i bulacak simdi de o indirdigimiz dosyayı actıgımız yerden gösterip yüklüoruz!
    bi kaç ufak ön hazırlığımız kaldı:
    http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr bu adresten imei mizi yazıp hangi ülkeye kayıtlı olduguna bakıyoruz
    denetim masası>bölege ve dil seceneklerine girip dilimizi yukardaki adresten ögrendigimiz ülkeye göre yapıoruz,mesela benimki united kingdomdu ingilizce(ingiltere) sectim ama sadece unicoddeu degil bütün dil ayarlarımızı buna göre degistiriyoruz!bu arada bölge ve dil seceneklerinde ilk sayfada asagıda ülke secimi var,ordan sitede cıkan ülkeyi secin!

explorer icin:

internet secenekleri>ayarlar>gelişmişde hepsinin işaretli olması lazım ve gizlilik bölümünden de cookieleri kabul konumuna getiriyoruz!

firewallun etkisi var mı bilmiorum ama siz yinede kapalı tutun

bu işlemleri tamamladıktan sonra se'nin sitesine girip ülkeyi sitede imeimize cıkan ülkeyi seciyoruz ve updatei ordan yapıoruz

NOT:Eğer updatei daha önce yaptınız ve yarıda kesildiyse ve telefonunuz da kameranın calısmaması gibi sorunlar varsa update degil kurtarma(recovery) modunu secin

bu işlemler sonucunda ben basarıya ulastım

eger hala bi sorununuz cıkarsa buraya yazın kontrol edip elimden geldigi kadar yardımcı olmaya calısırım

• arkadaşlar ben update yaptım r1n035 midir nedir öyle bişi, ama kamera çalışmamaya başladı.
    ne yaptıysam olmadı, fabrika ayarlarına döndüm kurtarma modunu kullandım yine aynı yine aynı!
    ne yapacağım şimdi bilmiyorum !
    yeni firmware ile düzelmeyebilir.
    bazı sitelerde arka kapağı açtıktan sonra kamera kısmında bir problem olduğu söyleniyor.
    bayağı kişi kamera derdinden yakınıyor.
    update yapacaksınız bir sonraki sğrğmğ bekleyin.
    w800i için yeni çıkmış yakında k750i içinde öıkar inşallah.
  • ya arkadaslar ben ubdate yaptım ama
    R1NA005
    PRGCXC1250092_EU_1_C_A R1NA005
    KAMERA SÜRÜMÜ 4.5
    BU CIKIYOR BİLGİLERDE UNİTED KİNGDOMDAN YAPTIM GÜNCELLEMEYİ
    YARDIM EDİN LÜTFEN
  • ya ben bu tür şeylerle çok uğraşır ve ilgilenirim ama bitanecik k750 mi riske atmak istemiyorum. kvk ya gitsem ücretsiz yaparlar değilmi. bide en yeni versiyon çıkınca söylerseniz sevinirim. yüklenince en son versiyon yüklensin değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schneller -- 23 Ekim 2005, 13:54:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_adakoglu

ya arkadaslar ben ubdate yaptım ama
    R1NA005
    KAMERA SÜRÜMÜ 4.5
    YARDIM EDİN LÜTFEN

arkadasım sorun ne ki burda anlayamadım bilgiler dogru
    sana bi sorum var telefonun k750 mi w800 mü?
    sürümün r1na005 de ondan soruyorum
  • dgnzcn kardes kamera kapagını actıgında sürüm sorunlarından mı bahsediyo
  • W 800İ kardeşim rn035 verisiyonunu istiyorum bende

quote:

Orjinalden alıntı: N-Gage

quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_adakoglu

ya arkadaslar ben ubdate yaptım ama
    R1NA005
    KAMERA SÜRÜMÜ 4.5
    YARDIM EDİN LÜTFEN

arkadasım sorun ne ki burda anlayamadım bilgiler dogru
    sana bi sorum var telefonun k750 mi w800 mü?
    sürümün r1na005 de ondan soruyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: N-Gage

dgnzcn kardes kamera kapagını actıgında sürüm sorunlarından mı bahsediyo
    kamera kapağın açtığımda görüntü olması gereken yer simsiyah vaziyette.

elinde R1L ile başlayan flash doslayarı olan varsa rapidshare ye atabilirmi.
    R1L ile başlayan yazılım yüklenince düzeliyormuş kamera sorunu.

aşağıdaki sitede yeni firmware problemiyle ilgil topik açmış adamlar.
    http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=103568&start=0

• dgnzcn o dedgin dosyalar bende yok ama sana kurtarma modunu denemenini öneririm dedigin oalyın aynısı bende media playerda oluyordu kurtarma modundan yapınca düzeldi
  • kurtarma modunu da denedim ama kamera yine çalışmadı
    ya servise götürücem yada yeni yazılım bekliycem.
  • seustan yeni yazılım yüklersen sorunun düzelmez..update yapıo formatlamıo telefonu çünkü...senin ilaç ya servis ya da davinci...ingilizcen varsa davinciteam.com' a bi bak...veya forumda k750 bölümüne hatim indir...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.