Şimdi Ara

K750i se'den update i basaramayanlar buyrun (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
13.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu k750 yi w800 görüyo w800ü k750 görüyo falan dienşer panik olmasın aynı java yazılımını kullandıkları için ikisinde görüyo aralarındaki tek fark menüler media playerlar falan zaten java yazılımı k750/w800 diye geçiyo benimde telefonumda başta olmadı baya bi sorun çıkardı irlanda kayıtlı k750 görünüyo du ama bendede w800i var nese sora msnden hallettik murat kardeş sağolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kardiyalog

neyse akay ustacim saol
    gidip bisiler yiyicem yoksa kafayi yiyicem valla
    chuku arkadas update sayfasinda `continue anyway` dememis topice mesajlar artsin diye `continue anyway`uydurmus!
    yaniliyosam duzeltin

arkadas ne derdim var ki size yalan söyleyeyim benim basıma gelenleri birbiri ardına yazdım su an msnimde 60 küsür insan var sırf k750 updateini hallettigimiz beraber...Farklı yollar denedik 1 yılı askın bir süredir ama sonunda sonuca ulastık kimse yarı yolda kaldıgında senin gibi iftira atmadı...
    Bu senin kendi saygısızlıgın beni baglamaz yine yardım istersen elimden geldigi kadar yardımcı olurum!
    Bu topicin mesaj sayısı artsa banane artmasa banane,eskisi kadar girmiorum zaten işlerim dolayısıla...

ARKADASLAR HEPİNİZDEN COK ÖZÜR DİLERİM BU SENE SEHİR DEĞİŞTİRMEM VE İŞLERİM DOLAYISI İLE FAZLA GİREMİORUM Bİ YANDANDA DERSLER
    ELİMDEN GELDİGİNCE BAKMAYA CALISIYORUM!!!

uzunoglan senin msjınıda yeni gördüm kardes msnim: tankayamurat@hotmail.com buyur gel cözmeye calısalım sorununu

soylu kardes emea 7 konusunda tam emin deilim benimkindede basta gitmişti ancak sonradan ülke secenegini dogru yapıp updateden sonra master reset attıgımda türkçem geri geldi

Ajan white senin sorun hakkında hiç bi fikrim yok imei numaranı bi kont et :S

• macromedi versiyonunu güncelleştirmen lazım update flas üzerinden çalışıyo

quote:

Orjinalden alıntı: aksalur5038

dostlarım ben açıom masaüstündeki update service phonesi orda küçük pencere çıkıo sonra macromedia verison die bi hata veriyo bilen gören duyan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kardiyalog

neyse akay ustacim saol
    gidip bisiler yiyicem yoksa kafayi yiyicem valla
    chuku arkadas update sayfasinda `continue anyway` dememis topice mesajlar artsin diye `continue anyway`uydurmus!
    yaniliyosam duzeltin

ben telefonumu 3 ay kamerasız mediaplayersız kullandım ama en sonunda bulduk çözümü bence yaptığın ayıp kimse sana garanti vermiyo demi riski göze alarak yapıyosan olmadığındada konusmıcaksın

• soylu benimkide 7 değil benimki updateden sora master resetle olmadı master reset atıp update yapınca oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: soylu

ufak bir hatırlatma yapayım:
    emea 7 olmayanlar update sonrasında türkçe dil desteği gidiyoır haberiniz olsun
    benim tel de gittide
  • ...

K750i se'den update i basaramayanlar buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfmrt -- 29 Kasım 2006; 16:52:11 >
  • bilios ü

• K750mi update edicem ama çekincelerim var.afyonda olduğum için kvk teknik servisinie de gidemiyorum.bu riske girmeye değer mi.çünkü yazılımı atmam lazım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.