Şimdi Ara

K750i se'den update i basaramayanlar buyrun (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
13.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony sitesinde bi arıza varmış, sonra denemen lzım
  • arkadaşlar ya sormayın moralim çok bozuk! tel.i alalı iki gun oldu! 2 gündür sorunsuz çalışan w800im kendiliğinden kapanmış ve birdahada açamadım! işin kötü tarafı garantisi de yok! nediyosunuz? yani neden olmuş olabilir!
  • kardeşim update yaparken telefonu kilitlemişti. Hiç bir şekildeaçılmıyordu... Bi cep telefonu tamircisinde(yetkili servis değildi...Bu arada telefon d750i) w800 yazılımı yüklettim tel w800 oldu ve tıkır tıkır çalışıyor....
  • arkadaşlar, benin k750i nin versiyonu R1J002.
    günlerdir deniyorum ama update bir türlü olmuyor.
    herşey güzle ve en son aşamadayım ama sonuç hep aynı:
    -tel i kapatıyorum
    -tel den kabloyu söküyorum ve 20 snaiye bekliyorum.
    -c tuşuna basıp kabloyu takıyorum
    SE nin dediğine göre 15 snaiye içinde update başlaması lazım
    AMA BENDE TEL AÇILIYOR VE PİN İSTİYOR.
    ne yaptıysam bş türlü update bar ı 0% dne 1 adım ileri gitmedi ve hep tel açıldı.

versiyonu atmanın yolu yok mu ?
  • update yaptıktan sonra kamerası çalışmayan arkadaşlar:
    telefona master reset yani fabrika ayarları yaptırın,sonra se nin sitesinden kurtarma moduyla tekrar update yapın.
    kamera 4,5 sürümüyle çalışmaya başlıyor
  • arkadaslar benim telefonun versiyonu r1j002.
    telefonu 2.el aldım ama 2 aylık kvk garantili garantisi imzalanmamıs faturası var.simdi ben kendimi hiç riske atmak istemiyorum direk servise göndersem ücretsiz güncellemeyi yaparlar mı?bide aldıgım telefoncuyla tartıştım kayseride kvk servis diye bilmiyorum nasıl göndercem servise cevabınızı bekliyorum.
  • arkadaslar lutfen biriniz yardımcı olun bu konu aklıma takıldı eger kaydadeger fark varsa bende versiyonu yükselteyim riske girmek istemiyorum.
  • bildigim kadari ile daha onceki deneyimlerime dayanarak soyluyorum su anda w800i kullaniyorum ama bu deneyimim t18 kullandigim donemlere dayaniyor, cihazin garanti suresi zaten elinizd fatura vs gibi dokumanlar yok ise, cihaz ustunde telefonun fabrika cikis tarihi yaziyordu, o sure zarfindan itibaren yeni modellerde eskilerde varmi bilmiyorum 2yil.
  • Selam arkadaslar bir problem var sanirim telefonla ilgili

Gecen gunlerde R1NA005 i telefona yukledim bu arada telefon W800i

ama firmware guncellemesinden sonra USB ile tasidigim zaman dosylari bazen dosyalar ya bozuk oluyor yada hiç yuklenmemis gibi gorunuyor, problemin nerden kaynaklandigini anlamadim, windows ustundeki driverlar guncel driverlari. acaba R1NA005 de mi problem var. cunku bunu siklikla yapiyor aslinda

bana bigisi olanlar bi zahmet cvp verirse sevinirim simdiden tsk ler...
  • Arkadaşlar biri bana lütfen yardım etsin!!
    telefonu update ediyordum anlatılar herşeyi yaptım tam update yüzde52 ye geldi iletişim hatası verdi.
    e haliyle menü yarım yamalak oldu camera bozuldu menü ingilizce oldu daha baya bi şey war
    sonra kurtarma yapim dedim fabrika ayarlarına geri döndüm kurtayma girdim oda yüzde 52 de iletişim hatası verdi
    lütfen yrdm edersin çok sewinirim şimdiden teşekkür ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: genocider23

Arkadaşlar biri bana lütfen yardım etsin!!
    telefonu update ediyordum anlatılar herşeyi yaptım tam update yüzde52 ye geldi iletişim hatası verdi.
    e haliyle menü yarım yamalak oldu camera bozuldu menü ingilizce oldu daha baya bi şey war
    sonra kurtarma yapim dedim fabrika ayarlarına geri döndüm kurtayma girdim oda yüzde 52 de iletişim hatası verdi
    lütfen yrdm edersin çok sewinirim şimdiden teşekkür ediyorum...

aslinda benim tel. da oyle olmustu yani %50 seviyesinde iletisim hatasi veriyordu master reset cektikten sonra aleti kurtarmada denedik sonra hata verdi yeniden sifir kurduk ve basarili olmustu, bilemiyorum sistem olarak master reset i nasil cektin, tum herseyi ile fabrika ayarlarina dondermeye calis. herseyi silecek ama bunu unutma. sonra tekrar dene...

• mcff saol dostum ama olmadı yine
    master reset yapıyorum reset all diyorum sonra update sitesine girip güncellemeyi deniyorum ama
    yüzde 52 de yine takılıyor artık servise götürmekten başka yol yok galiba.Bu arada Sonyericsson a mail attım herifler kazıyıp bi cevap bile atmadı neyse artık saol yinede.
  • Maalesef İletişim hatasını geçemedim. Forumda anlatılan her uygulamayı tek tek denedim ama başaramadım. Yazılım Bilgisi R1L002, Kamera Sürümü 4.4, herhangi bir bozulma gibi bişey yok şimdilik ama sonra ne olur bilinmez. İnşallah Garantisini kullanıp update ettirebilirim, değilse donanım veya yazılım hatası derlerse kullanıcı müdahalesi olduğunu söylerlerse ne yaparım bilmiyorum. Oysa Siemens in update işlemleri o kadar çok kolay dı ki? Yine de sağolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acote1979

Maalesef İletişim hatasını geçemedim. Forumda anlatılan her uygulamayı tek tek denedim ama başaramadım. Yazılım Bilgisi R1L002, Kamera Sürümü 4.4, herhangi bir bozulma gibi bişey yok şimdilik ama sonra ne olur bilinmez. İnşallah Garantisini kullanıp update ettirebilirim, değilse donanım veya yazılım hatası derlerse kullanıcı müdahalesi olduğunu söylerlerse ne yaparım bilmiyorum. Oysa Siemens in update işlemleri o kadar çok kolay dı ki? Yine de sağolun.

hiç deme gitsin bu update seklini bi an once halletse iyi olur aslinda.
    soyle bi durum var benim notebook ta kullandigim isletim sistemi home turkce onda da ben iletisim hatasi kisminin otesine gecemedim ama masaustunde kullandigim ingilizce pro bunda cok rahatlikla o adimi gecebildim. problemin neyden kaynaklandigini bilemiyorum ama turkce olmasindan dolayi olabilir mi sende de? ayrica bildgiim kadari ile cihazlar hacklenmeden yani mesela k750i yi w800i gibi gostermedikten sonra hiçbi problem olmuyor diye duydum. ama tabi birsey diyemem yine de ben duyduklarimi soyluyorum. yani baskasinin yalancisiyim. dur bakalim yeni bi guncelleme cikmis herhalde onu denicem bugun bakalim ne olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: genocider23

mcff saol dostum ama olmadı yine
    master reset yapıyorum reset all diyorum sonra update sitesine girip güncellemeyi deniyorum ama
    yüzde 52 de yine takılıyor artık servise götürmekten başka yol yok galiba.Bu arada Sonyericsson a mail attım herifler kazıyıp bi cevap bile atmadı neyse artık saol yinede.

benim dikkatimi birsey cekmisti,

%52 seviyesinde update yazilimi internetten tekrar bisiler indirmeye basliyordu yanlis hatirlamiyorsam cunku hersey kapali iken sadece o internete giriyordu. sonra bi anda %52 den %54 e gecip bi anda %100 yapmisti.
    firewall, internet security, antivirus bu gibi seyleri disable edip bi daha dene yani internetle baglantisinda hiç bir ara sistem olmadan direk baglanabilsin.

• Bu updatenin artilari neler?
    Yani ise yariyor.
  • Update ile telefonun kamera, görüntü, ekran, ses kalitesi, bluetooth gibi özelliklerinde iyileştirmeler yapılıyor, bunlar daha kaliteli hale getiriliyor yani.. Ayrıca, önceki versiyonda yaşanan birtakım sorunlar gideriliyor update sayesinde..
  • ornek vererek anlatim

w800i yi aldigimda ustundeki yazilim R1L002 ydi

sonra R1NA005 i yukledim ama bi oncekinde problem yoktu zaten ama iyilestirmeler vardi, ama bu versionla birlikte de usb transfer problemi basladi

yeni bir version ile bu USB transfer problemini giderdiklerini goruyorum.

R1AA008
    - Released on SEUS for the W800 around 2/12/05.
    - Released on SEUS for the K750 around 9/12/05 (EU4 only).
    - (Note: Users are currently having difficulty performing R1AA updates via SEUS for the K750 firmware. Please check the latest posts for additional information)
    - Fixes MS Duo file transfer issues.
    - Rotating and zooming into pictures is faster and displays an egg timer whilst processing.
    - Software versions:
    LCD 0
    Camera 4.5
    ITP CXC 125 932 R1E

az once baktım bu belirttigim version hala emea7 icin gecerli degil.
    (telefon w800i)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 13 Aralık 2005, 13:35:02 >
  • dostum kart degiştirmekten iyice sapıttı ve bidaha acılmadı sonra servise goturdum aldıgımda birde ne goreyim Özelleştirme R1AA008 EMEA_7 İçerik sürümü:PA19
  • way be benim topic geri gündeme gelmiş

arkadaşlar uzun süredir bu bölüme gelemedim,kısa bir süre icinde tekrar sorunlarınıza yardımcı olmaya başlıcam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.