Şimdi Ara

k790 ? k800 ? K810i ? Sizce Hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende suan n70 music edition var satmayı düşünüyorum aklımda w850i vardı ama sony k810i yi cıkardıgını duydum inceledim sekli cok hosuma gitti ama k790 ve k800 den esinledikleri cok belli sizce hangisini almalıyım lütfen yardımm!!!

• Fotoğrafa önem veriyorsanız K810i,
    müziğe önem veriyorsanız w850i...
  • Bende geçen ay senin durumundaydım. şimdi ise K810i konusunda karar kıldım.

fiyat olarak da iyi bir konuma geldiğini düşünüyorum: (http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idCategory=60&idproduct=58815)

Kısa süre içinde bu telefonu almayı düşünüyorum. (Tabiki bir süre daha K810i ile ilgili yorumları almaya devam edicem.)

Şimdiden kararın hayırlı olsun.
  • k810i yi kullanmanızı tavsiye ederim...
  • w850 nin foto kalitesi K810 unkinden iyi olmasada piyasadaki bircok 2mp li telefonlardan daha kaliteli foto cekiyo. ornegin n70 in foto kalitesi bence w850 ye yaklasamaz. ayrica w850 nin ekran 240x320 olmasi cok güzel. gerci k810 unda oyle ama. ben olsam w850 yi tercih ederdim. hiç olmazsa jyostic tamiri ile ugrasmazsin.
  • k800ü nasıl alıcan? ülkemisde yok ki benim bildiim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

Fotoğrafa önem veriyorsanız K810i,
    müziğe önem veriyorsanız w850i...

Fotograf cekmeyi seviyorum K810i nin kamera kalitesini begeniyorum ama müzigi seven ve her daim dinleyen biri olarak cok mu kotu k810i bu iki özellegin oldugu telefon mu , bir n70 bir k750i gibi ses cıkarsa bana yeter. Önemli olan kulaklıga verdigi ses zaten benım ıcın

Bir sorum daha var bu w serilerinin flash temaları k serilerinde kullanılabilio mu ? Sitede inceledim cok güzel flash temalar var ama hepsinde walkman yazıo :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan123 -- 24 Ağustos 2007; 12:08:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    5610 XpressMuzik mi N81 mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

k800ü nasıl alıcan? ülkemisde yok ki benim bildiim

yeter ki kafama yatsın getirtiriz arkadasım :)))
  • K810i
    ama biraz beklerseniz K850i ve W960i gibi modeller çıkacak yakında.
  • @ Ozan123

Sony Ericsson'un çıkardığı son modellerin hepsinin de kulaklık performansları gayet iyi.
    O yönden K810i seni tatmin edecektir...
  • Suan bu telefonu kullanan arkadasların yorumlarına baktım tus takımından sikayetci degiller ama foto ve müzikten sonra mesaja cok onem veriorum elimden dusmuo acıkcası sorun olur mu bu yenı tuslara pek anlam veremedim? Capitolde turkcell bayisinde gösterime cıktı mı ? Cıktıysa görmeye gitmek lazım
  • K810i, K790İ nin incelmiş hali senin için şekil önemliyse biraz daha para verip K810i al derim ama K800i konusunda bir bilgim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoTW

K810i, K790İ nin incelmiş hali senin için şekil önemliyse biraz daha para verip K810i al derim ama K800i konusunda bir bilgim yok.

+1

k800 u bosver bulsanda 3g ülkemize gelene kadar satarsın zaten.
  • K810i.
  • k790i ile k800 3g dışında aynı ben sony ericsson k810i modelini öneririm.
  • almışke k810i alınır artık, 3g de geliyor az kaldı
  • kesinlikle K810İ modelini öneririm
  • k810 öneririm
    bende k810 almaya karar kıldım ama kafama takılan bisey var asagıdaki hoparlörü k810 a takabiliyormuyuz
     k790 ? k800 ? K810i ? Sizce Hangisi ?

takamıyorsak bile bunun icin aparat falan varmıdır piyasada
  • k810 çok güzel telefon
  • k810i 'de 2 gb kart deneyen var mı arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.