Bildirim
k850 sürekli çöküyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çöküyor derken? kapanıp açılmıyor mu?
k 850i cihazlar çok hassas bende de var. -
hayır komple gidiyo açılmıyo.brown yaptığım için oluyo sanırım şimdi red bişi olduğu yok ama telefon patchsiz de olmuyo ne yapacağımı bilemedim -
yardım edebilecek biri yok mu? -
Ayrıntıları ile anlatsana
tel açılınca ne oluyor
ya da nasıl açılamıyor
bir de kullandığın patchler neler? -
teli brown yapıp patch yaptıktan sonra açtıktan beş on dakka sonra durup dururken ekran gri oluyo ışıklar yanıyo sonra bütün ışıklar sönüyo bataryayı çıkarıp açmaya çalıştığımda sadece tuş takımı ve kamera ışığı yanıyo on saniye kadar duruyo sonra sönüyo.açılmıyo yani tel a2 uploader teli tanıyo ama bi faydası olmuyo -
sıvı teması yada terleme teması olabilir mi? -
Patchle falan alakası yok. Brown yaptıkan sonra olduysa geçmiş olsun.. Paralı bi program var. Belki onunla düzeltebilirsin.. -
Benim telde de aynı sorun var. Cihaz durup dururken dondu ekran simsiyah tuş ısıkları ve kameranın ışıgı yanık sadece. A2 uploader cihazı gördü ama uploderın ekranında ne ifs tpa nede boot hiçbişey gözükmüyodu. Mecburen yeni main ve fs atmak zorunda kaldım. Brownla alakası varmı bilmiyorum ama büyük bi ihtimal patch lerden biri çakışıyo? Deneme yanılma yöntemiyle bulucaz artık. Servislik bi durum sözkonusu degil gibi... -
SE bu tür patchlere olumlu bakmıyor.Eğer brown attıysanız çöktüyse bu durum K850 nin bi kabahati yok.siz cihaza dışardan yazılımsal olarak müdahele ediyorsunuz.Çökmesi doğal -
daha önce kaç ay kullandım ben telefonu brown olarak hiç bir problem yoktu ama şimdi neden böyle oldu durup dururken onu anlamadım.ama arkadaşın dediği gibi patchler çakışıo olabilir.denemek lazım -
Dostum sıkıntı yok benim tel şu an sorunsuz. Brown ile alakası kesinlikle yok tamamen patchlerle alakalı. Tek tek patchleri denemen lazım, ben en son yükledigim 4-5 patchi tamamen kaldırdım sorun filan kalmadı. -
%100 patch çakışması tektek kontrolden başka çare yk. -
Patch çakışması denilen şeyin bazı türleri, nedenleri ve sonuçları vardır..
Yalnız bunlardan hiç biri telin açıldıktan 15 dk sonra kendi başına kapanmasını sağlamaz...
Bana yine de kullandığın patchleri bir paket yapıp 4shared gibi bir site üzerinden gönder...
Patchlerde sorun var mı yok mu bakayım...
Ayrıca patchlerin çakışıp çakışmadığını görmek için illa teker teker denemenin bir anlamı yok...
sadece yarım dakika içinde hangi patchin neyle çakıştığını gösterecek en az üç yol var...
Bir de her patche güvenme...
Ben de K850i kullancısıyım...
Yeni başlayan bilgisiz patcher lar yüzünden bir sürü bozuk patch var piyasada az çekmedim bunlardan...
Bir patchi uygulamadan önce MF den ya da burdan bana danış derim.. -
cevabın için teşekkür ederim Centurion.Pathfinder ama ben zaten patchleri ya mf yada buradan alıp yapıyorum dün yine brown yapıp patch yaptım bu safer 3-4 saat sonra durup dururken yine çöktü.kullandığım patchlerihttp://www.4shared.com/file/_iJW_OWl/patch.html buraya upload ettim bi kontrol edersen sevinirim.şimdiden teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder
Yalnız bunlardan hiç biri telin açıldıktan 15 dk sonra kendi başına kapanmasını sağlamaz...
Bana yine de kullandığın patchleri bir paket yapıp 4shared gibi bir site üzerinden gönder...
Ayrıca patchlerin çakışıp çakışmadığını görmek için illa teker teker denemenin bir anlamı yok...
sadece yarım dakika içinde hangi patchin neyle çakıştığını gösterecek en az üç yol var...
Yeni başlayan bilgisiz patcher lar yüzünden bir sürü bozuk patch var piyasada az çekmedim bunlardan...
Bir patchi uygulamadan önce MF den ya da burdan bana danış derim..
kullandığın sorunsuz patchleri türkçe ne işe yaradıklarını belirterek paylaşabilirmisin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eseslisemih26
cevabın için teşekkür ederim Centurion.Pathfinder ama ben zaten patchleri ya mf yada buradan alıp yapıyorum dün yine brown yapıp patch yaptım bu safer 3-4 saat sonra durup dururken yine çöktü.kullandığım patchlerihttp://www.4shared.com/file/_iJW_OWl/patch.html buraya upload ettim bi kontrol edersen sevinirim.şimdiden teşekkürler
Brown yapmadığın zaman aynı sorun meydana geliyo mu? -
hayır brown yapmadığım zaman telefon sorunsuz çalışıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: farukkk
quote:
kullandığın sorunsuz patchleri türkçe ne işe yaradıklarını belirterek paylaşabilirmisin.
Geç cevap için özür dilerim...
Ben zaten paylaşıyorum...
Türkçe açıklamasını patche giremiyorum çünkü patchler her yerde paylaşılıyor..
Bu arada galiba sen de K850i sahibi oldun.. Hayrını gör
Patchleri nerede paylaştığımı zaten biliyorsun...
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: farukkk
quote:
Geç cevap için özür dilerim...
Ben zaten paylaşıyorum...
Türkçe açıklamasını patche giremiyorum çünkü patchler her yerde paylaşılıyor..
Bu arada galiba sen de K850i sahibi oldun.. Hayrını gör
Patchleri nerede paylaştığımı zaten biliyorsun...
Sağolasın patchlerin yerini biliyorum
sağolsun kaan arkadaşımızdan
kullandığı patchleri gerekli olanlarını toplu halde aldım onu deneyeceğim
Benzer içerikler
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- note 20 ultra ne zaman çıktı
- secure folder nedir
- reeder nerede üretiliyor
- telefon hızlandırma
- samsung a70 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X