Şimdi Ara

İphone 6 Konuşmam Bittikten Sonra Şebeke Çekememe Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen hemen her konuşma sonrasında şebeke çekim gücü tamamen gidiyor bazen 30 bazen 40 sn ye sonra yeniden geliyor son updetide yaptım yine çözüm olmadı varmı bu sorunla karşılaşan hattım vodafone neden olabilir acaba? Sim karım kesme değil orijinal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yok mu bu sorunla karşılaşan bi yardım lütfen.

• bodrum kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazda arıza olabilir. Bende Vodafone ile iPhone 6 kullanıyorum ve şebeke ile ilgili hiç şikayetim olmadı şu ana kadar. Siz en iyisi bir servise gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ilk aldığımda 8.0.2 de böyle bir problem yoktu ne zaman 8.1.1 e geçtim başladı her zaman da olmuyor yabancı forumlarda bu sorunu yaşayan çok bende istanbul dışındayım istanbula gitmem çok zor bilemedim ne yapacağımı

• Başlıktaki sorunla alakasız biraz ama sizde de telefonla görüşme yaparken hücresel veri kesiliyor mu yani internet? Arka planda telefonla görüşürken internette birşey bakmak istesem bakamıyorum 3G kapanıyor görüşme bitince geri geliyor

• Şebeke tamamen mi gidiyor yoksa E/3G Yazısı mi kayboluyor?

Ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin olmadı.

• soulmate kullanıcısına yanıt
    E/3G yazısı gidiyor şebekede sorun yok telefonla konuşurken full çekiyor zaten. Ama telefon görüşmesi yaptığımda internet devre dışı oluyor sorun o herkeste mi böyle acaba diye merak ettim, öyleyse neden öyle çok saçma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

E/3G yazısı gidiyor şebekede sorun yok telefonla konuşurken full çekiyor zaten. Ama telefon görüşmesi yaptığımda internet devre dışı oluyor sorun o herkeste mi böyle acaba diye merak ettim, öyleyse neden öyle çok saçma

E/3G yazısı herkez de gidiyor normal birşey bu, tamamen kurutu yapmışsınız. Kapattıktan 5-6 saniye sonra geliyor direk..
  • Tamam da niye gidiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Tamam da niye gidiyor?

beyniniz haşlanmış yumurta olmasın diye
  • Arkadaşlar iphone 5s kullanıcısıyım internet paketi ve bölge baz istasyonda sorun olmamasına rağmen baya uzun süreli interne bağlantı kopması yaşıyorum cok kısa süreli de şebeke gidip geliyor sorun nedir bilginiz var mı telefonda mı hatta mı sorun var

• Arkadaşlar bende yeni farkettim bazen 3g yazısı gitmiyor konuşurken, ozaman konuşmadan sonra sinyal kaybolmuyor, bazende 3g yazısı konuşurken gidiyor ve görüşmem bittikten sonra sinyal gitme sorunu yaşıyorum neden olabilir bu sorun acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrum -- 11 Aralık 2014; 12:27:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

Arkadaşlar bende yeni farkettim bazen 3g yazısı gitmiyor konuşurken, ozaman konuşmadan sonra sinyal kaybolmuyor, bazende 3g yazısı konuşurken gidiyor ve görüşmem bittikten sonra sinyal gitme sorunu yaşıyorum neden olabilir bu sorun acaba

Tamamen baz istasyonu ile ilgili. Bazı baz istasyonları data ve sesi ayni anda sağlayabiliyor.

• soulmate kullanıcısına yanıt
    Banada öyle geliyor fakat bu can sıkıcı bir durum, zaten hat gitmesi durumu işte pek olmuyor evde genelde daha çok oluyor fakat edki samsung telefonumda böyle bir durum yoktu.

• İos 8 7 den daha beter bir türlü sıkıntılar bitmiyor 7.1.2 en azından yağ gibiydi

• Evet umarım 8.2 de sorunlar çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

Banada öyle geliyor fakat bu can sıkıcı bir durum, zaten hat gitmesi durumu işte pek olmuyor evde genelde daha çok oluyor fakat edki samsung telefonumda böyle bir durum yoktu.

O ''hat'' gitmiyor. Sadece data kesiliyor. samsung'da görüşme esnasında data kullanabiliyor muydunuz?
  • Data kesiliyor fakat konuşmam bitince hat sinyali tamamen kesiliyor sorun o ama işyerinde konuşma esnasın data gitmiyor konuşmam bitincedr hat sinyali gitmesi gibi bir durum olmuyor.

• Gerek Sony gerek Android tarafında şu Vodafone'dan oldukça şikayet okuyorum. İlginç valla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.