Şimdi Ara

Kabak çekirdeğini kabuğu ile yiyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu safhaya geçmeden bir süre gayet makul, efendi gibi kabuğundan ayırarak çitlersin kabak çekirdeğini. 5-10-15 derken zıvanadan çıkar ve ikişer üçer atmaya başlarsın ağzına. kimse önce kabuğuyla bodoslama yemeye başlamaz bunu. önce özenir. her şey, bir süre sonra aynı özeni göstermekte zorlanman ve kabuğun tadının da fena olmadığını düşünmeye başlamanla sinsice gelişir.



  • hayatım boyunca inanmayacaksın ama hep kabuğuyla yedim ve hala yerimde . tuzlu tuzlu olacak ooofff
  • Kardeşim kabak çekirdeğinin kabuğu olmaz öylece atacaksın çat çat çat kabız da yapmıyor hep kabuğuyla yedim 18 yılll

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ermes_unuy

    hayatım boyunca inanmayacaksın ama hep kabuğuyla yedim ve hala yerimde . tuzlu tuzlu olacak ooofff
    İnanırım!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekirdek ilk çıtlayışımda açılmazsa direk atarım daha uğraşmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.