Kanuna aykırı değil diye benim, ailemin, herhangi bir duyarlı vatandaşın hayatını riske atması beni rahatsız ediyor olabilir mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kabak lastikle muayeneden gectim :)) (3. sayfa)
-
-
umarım kaza haberlerine konu olmazsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MrKattchupKanuna aykırı değil diye benim, ailemin, herhangi bir duyarlı vatandaşın hayatını riske atması beni rahatsız ediyor olabilir mi ?
Edebilir ama elinden bir sey gelmez. Hukuki olarak bu aracin yolda olmasina karar verilmis. Vatandas yola cikabilir bunu engellemeyenlere laf etmen lazim.
Ceza yoksa bu ulke insani hicbir sey yapmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
limasollu naci'yle orta seviyedeki ingilizceni ileri seviyeye çıkaracaksın demek.
limasollu naci nedir yahu, o tür kitlerle ingilizceni orta öncesi seviyeye çekebilirsen büyük başarıdır. eğer ki gerçekten ingilizcen orta seviyeyse (sanmıyorum) cambly'ye abone ol.
-
Calipcigim dogru demis, kanuna aykiri bir durum yok. Kamyoncu abilerde dedi oglum gectiyse gerisini s.et. biz kabak lastiklere kaplama yaptiririz yoksa her defa lastik almaya guc yetmez. Oglani okul okutuyorum sehirdisinda ben tirima kaplama yaptirmasam lastigime eve parayi nasil yetistireyim ?
Evi gectim cocuga cep harcligi nasil yollayayim yurt parasini ??? Sen sehirici kullaniyorsunuz o kadar onemli degil ama sehirdisi kabak lastik sorun oluyormus tonajli mal cekiyorum cekici kayiyor diyor. Kaplama olmasa isimiz yas, tir lastiginin gir fiyatlarina bak. Tir demek masraf demek hala10 numara yag kullanan arkadaslarimiz varmis... sen Avrupa mi sandin burayi diyor
Can onemli degil ki, can onemli olsa Suriye de bu kadar rutbeli personeli olume terk edilmez. Millet banka soymaz, bobrek satmaz ve intihar etmez. Yemisim canimi kaderde varsa olursun bencil olacaksin yoksa disaridaki dunyada hayatta kalamazsin.
Sonra bu adam gibi olursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 18 Aralık 2020; 14:3:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Limasollu Naci'ye devam... iyi bir yatırım. Daha iyileri vardır hehalde ama İngilizce iyidir. Zaman içinde, merak da varsa İngilizce en etkili güvenlik ekipmanınız olabilir.
Etraflı düşününce bütün şimşeklere rağmen bana mantıksız gelmedi. Polisler bile emniyet şeridinden seğirtip, her depremde makarna gibi salanan binaların içinde, asbestin damperli kamyonla şehir turuna çıkarıldığı yerde lastikler 1.6 mm'ye yaklaştı diye, ki teknik olarak yanlış bir şey de yok, sadece eşik seviyeye göz kararı olarak yaklaştı diye yerinmek bilmem artık, nedir.
Ara sıra ölçün, 1.6mm'nin altına düşmesin. Kritik ama değiştirme seviyesine gelmemiş. Yoksa TÜV'ün bunu görmediğini sanmıyorum.
Asıl, arka lastikler önlerden farklı olduğu için dikkatli kullanın. Kaygan zeminde ani direksiyonda kendisini hatırlatabilir. EBD'ye çok güvenmeyin. Elektronik olması üretim avantajı, yoksa 30 sene önce atalete duyarlı hidrolik oranlayıcılarla EBD'den iyisini de yapabiliyorlardı. Tabii, hesapsız şekilde yükseltilmiş saçma süspansiyonlara çağlar boyu öyle alışıldı ki, normal bir otomobil süper dengeliymiş gibi geliyor.
-
Size ehliyet verilmesinde görevli bulunan herkesin işine son vermek lazım. Daha lastiğin yönü nedir bilmiyorsunuz gelmiş konu açıyorsunuz. Zahmet edip lastiğe eğilip bakarsan, üzerinde dönüş yönü için ok vardır, kocaman da yazar "outside" ve "inside" diye ibare yazılıdır. Lastiğin yüzeyindeki o girinti çıkıntılar süs olsun, güzel gözüksün diye yapılmıyor. Anlamadan bir de dalga geçiyorsunuz. Sizin gibi lastiğe önem vermeyip, yoldan çıkan bi ton adam var. Ön lastik, arka lastik diye fark olmaz. Aracın 4 tekeri varsa, 4'ü de sağlam olacak. Araç ön tekerleri üzerinde mi gidiyor hayret bir şey...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 18 Aralık 2020; 16:28:19 > -
Huancigim teterboro boyle yazmis ama :
araç kaldı o sebepten. bi de lastik yönünden kaldı. nalburdan somun civata aldım. lastiği de değiştirttim. aynı günün akşamı muayeneden geçirdim aracı....
Lastikten kalsa fazladan niye somun civata alsin ki nalburdan? Tekerleklerin balansi yoktu ya da somunlari eksikti gobekteki. Lastigin yonu derken kamber kaster acisi yani duz zemine basmasi mi oluyor ?
Renolarda sikinti olmuyor lastik ve yedek parca konusu secmiyorlar luks ve yeni model arabalar gibi yedek parca aramiyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_migHuancigim teterboro boyle yazmis ama :
araç kaldı o sebepten. bi de lastik yönünden kaldı. nalburdan somun civata aldım. lastiği de değiştirttim. aynı günün akşamı muayeneden geçirdim aracı....
Lastikten kalsa fazladan niye somun civata alsin ki nalburdan? Tekerleklerin balansi yoktu ya da somunlari eksikti gobekteki. Lastigin yonu derken kamber kaster acisi yani duz zemine basmasi mi oluyor ?
Renolarda sikinti olmuyor lastik ve yedek parca konusu secmiyorlar luks ve yeni model arabalar gibi yedek parca aramiyorlar.
yemin ediyorum böyle gereksiz duyar kasanlardan da bıktım usandım. lastikçi hata yapmış kabahatli biz olmuşuz. nalburdan civata almamın sebebi emniyet kemer tokasını yerine takmak içindi. takınca geçti.
-
Dogru haklisin bende hak veriyorum sana bunca isin gucun arasinda yasam telasinda ufak tefek seylere takilacaksan olme esegim olme. Taksicilerin, tofascilarin arabalarini gorsen zaten trafikte saatli bomba dersin. Benim arabada da motora giden lpg borusunun havalandirmasi yokmus, yillardir bu sekilde muayeneye giriyor araba sorun olmuyordu. Ya mevzuat degisti ya da yeni yonetmelik cikardilar. Ugrastim durdum tekrar sanayiye git boruyu actir sok et falan. Yarim metre kestik lpg borusunun disindaki korumayi iptal ettik sozde havalandirma olacakmis kic kadar deponun altindaki delikten.
quote:
Orijinalden alıntı: Huan8Size ehliyet verilmesinde görevli bulunan herkesin işine son vermek lazım. Daha lastiğin yönü nedir bilmiyorsunuz gelmiş konu açıyorsunuz. Zahmet edip lastiğe eğilip bakarsan, üzerinde dönüş yönü için ok vardır, kocaman da yazar "outside" ve "inside" diye ibare yazılıdır. Lastiğin yüzeyindeki o girinti çıkıntılar süs olsun, güzel gözüksün diye yapılmıyor. Anlamadan bir de dalga geçiyorsunuz. Sizin gibi lastiğe önem vermeyip, yoldan çıkan bi ton adam var. Ön lastik, arka lastik diye fark olmaz. Aracın 4 tekeri varsa, 4'ü de sağlam olacak. Araç ön tekerleri üzerinde mi gidiyor hayret bir şey...
manavdan aldım ehliyeti gereksiz duyar kasan vatandaş. 26 sene olmuş. lastikçinin yaptığı hatayı bana mal etmen de ayrı bir saçmalık... sen böyle her incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri kafaya takarsan bunalıma girersin. sana tavsiyem relaks ol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 18 Aralık 2020; 19:31:32 >
-
Bunu marifet gibi anlatan adam okuyup kendini gekiştirmeye2 çalışıyor ilginç -
Eski lastikle arabaya nasıl biniyorsunuz korkmuyor musunuz?
Ne zaman araç satıp alsam hep böyle bi biniciden en az 5 senelik lastik geliyor ve ben hep lastik alıyorum. 3 gün binemiyorum o lastiklerle araba yolda duramıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Thestellcigim sorun olmuyor continental saglam lastik 150.km ye ciktim araba cizgisini bozmadi. Araba zaten 1.2 motor hiz arabasi degil, passat olsa paraya kiyip runflat lastik alirsin ama sevmem ben Almanlari TR ye fabrika acmadilar ve Suriye harekatinda karsi tarafin yaninda yer aldilar, kinadilar... vesaire.
Suriye de doguda şarkta mesela sizin batidaki gibi degil. Orada insanlar tofas arabalara, toroslara falan biniyorlar eski cikma lastiklerle seyehat ediyorlar. Oranin yollari cok daha kotu olsa oncellikle onlara olur sana bana degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X