|
Kabak lastikle muayeneden gectim :)) (2. sayfa)
-
-
Bakalım bu kabak lastiklerin yüzünden trafikte kimin basi yanacak... -
Güzel kafa 😊 -
Kaddirciğim bende 1991 renault 9 1.4 LPG li spring vardı onun frenleri çok kötüydü. Sonra 1.2 symbole geçtim ABS + EBD fren sistemi var o yüzden fren yapınca çizgisini bozmuyor ve yönlendirdiğin noktaya gidiyor. EBD olmasa dediğin gibi büyük sıkıntı.
Fakat ESP yok onu koymamış 1898 yılında kurulan Renault'un Fransız Otomobil Mühendisleri, sonradan da eklenmiyor
-
aynı günde tekrar alabilmek iyi bir şeymiş. servis aracını muayeneye götürdüm. son anda koltuklardan birinde emniyet kemer tokasının olmadığını farkettim. toka da bagajdan çıktı. araç kaldı o sebepten. bi de lastik yönünden kaldı. nalburdan somun civata aldım. lastiği de değiştirttim. aynı günün akşamı muayeneden geçirdim aracı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 18 Aralık 2020; 0:19:44 > -
Ne saçma bir ağır kusurmuş o. Tekerleklerin dönüş yönü hatalı ne demek ? Lastikler ters mi dönüyor yoksa döndürünce direksiyonu lastikler ters mi bakıyor
-
Lastik önemli. Abimin aracını kullanıyorum yıllardır. Lastikler eskidiğinde direksiyon bile titremeye başlıyor. Sanırım ayarları bozuluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_migNe saçma bir ağır kusurmuş o. Tekerleklerin dönüş yönü hatalı ne demek ? Lastikler ters mi dönüyor yoksa döndürünce direksiyonu lastikler ters mi bakıyor
hiç sormayın hocam. patrona dedim. o bile inanmadı. bu resmi çekip atınca inandı anca...
-
Tipe bakarmısın ne güzel bir cahil cüheyla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Limasollu Naci, hala var mı ya?
Limasollu Naci, hala var mı ya?
Yaptığın yanlış ama muayenenin bir boka yaramadığının kanıtısın o kadar para alıp kocaman binalarda bir sürü insan çalıştırıp hiç bir halt yapmıyorlar.
-
Geçen hafta ankaradaydım benimde önler kabak geçtim muayeneden şansa bala Neyse garip renkli şampanya gibi bi clio symbol sağdan fırladı yola bende zaten roket , frene falan bastım ama kaymaya başladı benim araba clio görmedi beni düz devam etti duraklasaydı falan şoför tarafından müthiş girecektim . Arabayı kesin bölerdim adamın parçalarını cımbızla toplarlardı varya valla allah korudu adamı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SISUaynı günde tekrar alabilmek iyi bir şeymiş. servis aracını muayeneye götürdüm. son anda koltuklardan birinde emniyet kemer tokasının olmadığını farkettim. toka da bagajdan çıktı. araç kaldı o sebepten. bi de lastik yönünden kaldı. nalburdan somun civata aldım. lastiği de değiştirttim. aynı günün akşamı muayeneden geçirdim aracı.
Lastiklerin fren mesafesi ve ıslak yolda yol tutuşu için bir dönüş yönü vardır doğru o lastiği ters takan lastikçide sorun
-
Allah başka dert vermesin birader bende daha 5 mm diş derinliği kalan lastiklerimi söküp yeni takım aldım 3300 liraya geçen hafta. Çünkü ben enayiyim artı olarak trafikte hem kendini hemde başkasının canını düşünecek kadarda aptalım biraz.
3300 liraya ne aldın enayi gerizekalı diyen olursa şimdiden atayım
https://www.lastikcim.com.tr/goodyear-efficientgrip-performance-215-55-r16-97w-xl//
tam bir malım ya halbuki ucuzu var çin malı var neden iyisini almak zorundayım ki ben? Çünkü malım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 18 Aralık 2020; 3:51:32 >
Adam canından çok muayneyi nasıl geçerim diye düşünüyor.Lastik yüzünden kaza yapsa geberirken bile nasıl ama muaynedne geçtim diye düşünür. Valla bu ülke ihlah olmaz
-
Tüvtürk muayenesine giden arkadaşlar bilirki bu eleman gibi milyonlar trafikte aramızda, sonra haberlerde görüyoruz aracın kontrolünü kaybetti, freni tutmadı zincirleme kaza oldu ve benzeri bir sürü örneği haberlerde görünce şaşıramıyorum. Umarım bilinçsiz sürücüler masumların malına ve canına zarar vermez kendi hallerinde takılırlar.
Konuyu acan arkadasa niye yukleniyorsunuz ki? Adam kanuna aykiri mi davraniyor?
Tuvturk un ise yaramadigi bir kere daha kanitlandi. Amaclari sadece para
işte bu yüzden muayene her yıl olmalı, ehliyet de 5 yılda bir yenilenmeli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X