Şimdi Ara

KABLO İNTERNET ARIZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan kablo internetim yok başlıyacam böyle işe sizde durum nedir?
    YER:İSTANBUL BEŞİKTAŞ-LEVENT

• quote:

Orjinalden alıntı: ku1975

arkadaşlar şuan kablo internetim yok başlıyacam böyle işe sizde durum nedir?

Başlama bitir. ADSL'e başvur kurtul. Başvurur vurmaz rahatlıyorsun. KAblo internet kesildikçe de oh be iyiki başvurmuşum, grev bitse de bağlantım açılsa diyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

quote:

Başlama bitir. ADSL'e başvur kurtul. Başvurur vurmaz rahatlıyorsun. KAblo internet kesildikçe de oh be iyiki başvurmuşum, grev bitse de bağlantım açılsa diyorsun.

Çok merak ettim üye başına para alıyor musun ?

• şirketimizde kullandığımız adsl de 1 aydır o kadar çok sorun var ki...

bağlantı bir gelip bir gidiyor. kullandığımız yazılımlar aynı connection üzerinden bağlantı yapmaya çalıştığı için bağlantı hatası veriyor...

bağlantı kopması sadece kablonete özel bir durum değil....

kablonet kötü olabilir ancak adsl hem hizmet hem de kalite olarak berbat.. 1 ayda nasıl çözülmez böyle bir sorun......
  • Bende kablodayım ne yazıkki hala çünkü ADSL başvurum halen beklemede bir açılsa

@Relo engin de bende para almıyoruz üye başına, bilgine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reLo

Hocam nerelerdesin bilmiyorum ama bir gün yolun düşerse beklerim, gel sorunlu bölgelerin birinde kablo kullan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ketenhelva

quote:

Hocam nerelerdesin bilmiyorum ama bir gün yolun düşerse beklerim, gel sorunlu bölgelerin birinde kablo kullan..

bizim burası için de adsl sorunlu, olayı lokalleştirmemk daha faydalı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet bağlantı problemi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizin bölge için bilmiyorum, ama suadiye civarında bağlantı kopmuyor. Hızlar bildiğim kadarıyla adsl'den daha düşük, birde pingi online oyunlar için yüksek kalıyor.
    Ama, yavaş yavaş düzeliyor. (belki diğer kullanıcılar çıktığı içindir).
  • adslin de kablonun da sorunlu olduğu yerler olabilir.ben kabloda hiç sorun yaşamıyorum yaşamadım da diyebilirim mesela.yani bunu adsl e geç kurtul kabloya geç kurtul şeklinde yorumlamak saçma olur.
  • quote:

quote:

ttneti çok seviyosun di mi. interneti bedava mı kullanıyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: trust_company

En azından gatewayine 20%-40% loss yaşadığın durumlar olmuyor. Ya da 3,5 gün kesildiği.. Kozyatağı/İstanbul beklerim.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım benden olumlu bir söz bekleme. Eğer her şey olumluysa ağzımı açmam. ADSL konusunda da telekoma da superonline'a da veryansına başladım zaten ilgili konuda. Olumlu durumu buraya yazmam olsa da, çünkü olumlu olması gerekendir. İlla olumlu bir şey bekliyorsan benden söylediğim 2 olumsuzu al birbiri ile çarparak matematik kuralları çerçevesinde olumluya dönüştür.

Üya başına para almıyorum, 3 aydır oyalama taktiği izleyen, tarifeler onaylandığı halde genel müdürün elinde bekleyip uygulamaya sokulmayan ve bölgemde zırt pırt kesilen adam gibi hizmet veremeyip para almayı bilen şirkete abone olacakken bu gerçekleri duyup da vazgeçen bir kişi olsa hoşuma gider, yaptıkları sahtekarlıktır, oyalamadır, bir nevi de dolandırıcılıktır. 444 0 126'yı her aradığımız da beklememizi tavsiye ettiler hız arttırımı için. Ancak anlaşıldı ki kapattırmak için beklememiz gerekiyormuş. Yani dediler ki, beyler durun siz daha bir şey görmediniz, şimdilik sadece pahallı kullanıyorsunuz, zırt-pırt kesintileri yaşayın gözünüz arkada kalmadan gidin. Beklememiz bir tek bu işe yaradı, gözümüz arkada kalmayacak.

Bu arada çirkin bir yakıştırma olmuş üye başına para alıp almadığım sorusu ile yaptığın yakıştırma. aynı çirkinlikte cevap veriyorum. Kablonet tarife arttırımlarını Ekim veya Ekim ortasında yapacak gibi iken kablo net eleştirildikçe birileri eleştirenlerin üzerine gelirdi. Tarife gelmeyince sustular, söyleyecek sözleri kalmadı. Şimdi ise yine coştular. Herhalde tarife 2008 Marttan önce belki de aralıkta gelecek olmalı ki işaret almış gibi Kablonet avukatları çıktılar saklandıkları yerlerden....

• quote:

quote:

En azından gatewayine 20%-40% loss yaşadığın durumlar olmuyor. Ya da 3,5 gün kesildiği.. Kozyatağı/İstanbul beklerim.

sizin verdiğiniz değerler, normalde 15 ms lik olan pinglerin 2000-4000 ms ve %50 losslara ulaşmasından iyidir.ayrıca bu sorun 1 aydan uzun süredir var. arada düzeliyor sadece....
  • quote:

sizin verdiğiniz değerler, normalde 15 ms lik olan pinglerin 2000-4000 ms ve %50 losslara ulaşmasından iyidir.ayrıca bu sorun 1 aydan uzun süredir var. arada düzeliyor sadece....

Artırıyorum bende 150 ms ve 8000 ms, 90% loss..,

Hey Allah'ım..
  • ADSL'i çok mükemmel sorunsuz internet zannetmeyelim. Download hızı yüksek olsada pingin düşük olmasını bekleyenlere asla adsl önermem. Hele ki yurt dışı, transatlantik serverlara bağlanma zorunluluğu olanlara
  • quote:

quote:

Artırıyorum bende 150 ms ve 8000 ms, 90% loss..,

Hey Allah'ım..

adsl in de kablonetin de sorunlu olduğu bölgeler mevcut. mevcut altyapıyı değerlendirdiğimizde al birini vur ötekisine durumu var. biri diğerinden daha üstündür diye söyleyemeyiz.

internet hizmetinde ciddi bir alternatifin oluşması gerekli, daha sağlıklı bir altyapı ve yatırım olmadığı sürece bu tarz sorunları yaşayacağız.

• kablonet benim için inanılmaz..emule de 6 kb upload 40 45 arası download çift taraflı msn kamera var ve hala rahatça gezebiliyorum nette=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.