Şimdi Ara

Kablo net e geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiber altyapı olmadığı için superonlinedan kablonet e geçmeyi planlıyorum.
    16mbite kadar 50akn 60 lira falan geçiriyor bu superonline

kablonet 25mbite kadar 50 akn 31tl aylık kampanyası var.

Sorum şu olacak... Bende Air 6372 modem var. Bu kampanyayı destekler mi?http://www.kablonet.net/kampanya/sadecenet
    Adamların verdiği modemi almaktansa bir süre bununla idare edeyim. Yurtdışından sağlam bir modem alayım diyorum. Superonline sözleşmem bitti. Üyelik iptali işlemlerini uydunet mi yapıyor yoksa benim mi yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 28 Kasım 2016; 23:15:53 >

• Urahara0 kullanıcısına yanıt
    desteklemez o dsl mpdem sana docsis modem lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablonetin verdiği modemi al

airties modemini de router olarak kullan

ama şu an kablonet in verdiği modemler iyi gibi

ben kullanıyorum bir sıkıntı çekmedim
  • Forumda bir kaç yorum okudum kötü falan demişler yurt dışından alsam modemi onun da gelmesi 3-4 hafta. Docsis3.0 modem satıyor kablonet sanırım üye olunca ücretsiz mi onu da bilmiyorum.

Aceleniz yoksa bir hafta 10 gün daha bekleyin muhtemelen hem yılın son kampanyalarını da aralık ayı içerisinde duyurabilirler hemde özellikleri daha iyi olan yeni model bir modem piyasaya süreceklermiş onu satın alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riddle of Steel

Aceleniz yoksa bir hafta 10 gün daha bekleyin muhtemelen hem yılın son kampanyalarını da aralık ayı içerisinde duyurabilirler hemde özellikleri daha iyi olan yeni model bir modem piyasaya süreceklermiş onu satın alırsınız.

Acelem yok o zaman gelecek ay sonu bu işlemleri halledeyim dediğiniz gibi bir de eğer biliyorsanız geceleri aknden yemeyen bir ek paket varmış 10tl diyorlar öyle bir şey var mi

Evet öyle bir hizmetleri mevcut ve bizzat 1 yıldır kullanıyorum. Ayın ilk gününde bile AKN aşsanız bu servisi satın aldığınızda 00:00-09:00 arası tarife hızınız ne ise(10-25-50-100 MB) onu almaya devam ediyorsunuz.

https://www.turksatkablo.com.tr/Servisler-Uyku-Yok,144
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

quote:

Orijinalden alıntı: Riddle of Steel

Acelem yok o zaman gelecek ay sonu bu işlemleri halledeyim dediğiniz gibi bir de eğer biliyorsanız geceleri aknden yemeyen bir ek paket varmış 10tl diyorlar öyle bir şey var mi

Ben de Uyku Yok servisini kullanıyorum, bir ara kampanyası vardı. İki yıl taahhüt verdim ve aylığı 5,90 TL den kullanıyorum. Sözleşmem aralık 2017 de bitecek, memnunum. 25 Mb 50 GB AKN li paketteyim.

• Hocam üyelik iptalini senin yapman uydunet modem docsis 0.3 uyumlu olması gerekmektedir.
    kardeşim Türksatın verdiği modem docsis0.3 istersen alabilirsin ücretli olarak satışı sunulmaktadır fakat indirimli cihaz kampanyası var 48 tl ye alabilirsin
    hocam uyku yok paketi var gece 00:00 ile sabah 09:00 arası istediğin kadar kullan kotadan sayılmıyor. 9,99 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilingir222

kardeşim Türksatın verdiği modem docsis0.3 istersen alabilirsin ücretli olarak satışı sunulmaktadır fakat indirimli cihaz kampanyası var 48 tl ye alabilirsin

hocam modem linkini alabilir miyim iyi bir modem midir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.