arkadaşlar 4 eylülden beri kota güncelleme yapmıyorlar giriyorum bakıyorum ama güncelleme yok. film örnekleri yüklicem içim rahat olmuo. adsl de de mi öyle acaba. bilgi verebilirmisiniz. mail attım ama cvp da yok
kablonet kotalı net kullanıcısıyım
Birkaç gün sonra güncellerler.Bir ara ADSL'de çalışma vardı,2 hafta güncellemediler.
Kota sayfasında sorun vardı. Sanırım bunu düzeltmeye çabalıyorlar.
Nasıl bir sorun, Ağustos ayında kotalar yanlış işlendi, kablonet ile alakalı başlıkta da belirtmiştim.
Bir günde 6 GB down yaptığımı 3 GB upload yaptığımı iddia eden bir kota sayfasına sahip idi Turksat. Eh 512 kbps hat ile bu değerlere ulaşılması imkansız olduğuna göre, kota sayfasında sorun vardı. Zaten sorunların ardından sayfa aksamaya başladı. Ağustos ayının başınd akota sayfası hatalı işliyordu. Ardından güncellemeler aksamaya başladı. 27 ağustosdan beri de neredeyse hiç çalışmıyor desek yeridir.
bişi olmaz..korkmana gerek yok...
bende kablonet kullanicisiyim ben kota sayfasına giriyorum 4 gb indirmişsim güncellememiş ,ben bu ayda 8 gb lik HD DVD ve 4 gblik oyun indirmiştim bile.. 20-25 gb indirmişim olmasi lazim.
bağlantım 256 sınırsız ben günlük 2 Gb indiriyorum ve bilgisayar 7/24 saat açık ve durumbu
10 Eylül 2007 1.4 GB Up load, 675.22 MB (0.66GB) down load 07 Eylül 2007 1.85 GB up load, 157.21 MB (0.15GB) down load
up load bi garip mümkün değil 1.5 gb olması, down load ondan da garip ve 8 ve 9 eylül nerde
evet aynı sorun bendede oldu ağustos ayı 1gb fln kullandım ama 2gb kullanmışım gibi görünüyor ve işin kötüsü bu faturamada yansıyor.. Boşuna ekstra para vericem saçma sapan işler türksattanda sıkıldım artık ttneti aratmıyorlar