Şimdi Ara

KABLO SAKLAMA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kabloları saklamak düzenlemek için ne yapılmalı ? sadece bilgisayar değil. Masa televizyon vb yerlerdeki kablolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabır gerekli ilk önce 2.olarakta sleeve kitler. Durumunuz yerinde değilse klips tarzı parçalar kullanabilirsiniz kelepçe vs. pc içinse ucuz yollu olaraktan spor ayakkabı bağcıkları öneriririm.
  • Kesinlikle sabır gerekli ben pc kablolarını arkada toplarken 1 saat uğraşmıştım (temizlik dahil) ayrıca Justice4me belirttiği gibi kelepçe kullanılabilir yada bant.
  • Kabloların kasa içi hava geçişine maksimum elverişli olması dendiği zaman kasa önemli oluyor, mesela ben Corsair Obsidian 550 D kasa yeni aldım kasayı alırken yanında 6 adet Corsair ledli fan aldım, öncedende Termaltake Turbo kasa fanımda vardı hepsini kasama takınca 7 fan oldu, kasa fanlarını anakartın programından defoult yapınca çok verimli ve neredeyse sessiz çalışıyor. Kasa önemli dememin sebebi, benimki gibi bir kasa aldığınız zaman kabloları anakart tablasının arkasından geçirme şansı var, böylece kasa içinde hava geçişini engelleyecek kablo pek kalmıyor.Benim kasam biraz pahalı gelebilir 400-440 TL civarında, o zaman başka bir kasa düşünülebilir eğer daha ucuz bir kasa düşünüyorsa. Benim kasamda 4 adet mıknatıslı toz filitreleri var, kolayca çıkartıp yıkayıp kurulayıp geri takabiliyorsunuz zahmetsizce, ve ses geçirmez malzeme kaplanmış içi ve kapakları, kapakları açması kapaması çok kolay, vidasız, düğmesine basınca açılıyor. Fanların bir kısmı için elektrik alamadım, çünkü anakartımda sınırlı girişler var ve fanların fişleri farklıda olduğundan güç kaynağımdada bu fişlere müsahit erkek fişler olmadığından bazı kabloları kesip birbirlerine bağladım, tabi güç kaynağı en az 600-800 watt ve plus 80 bronz veya gold olması gerekir, böyle bir sistemde ekran kartı güçlü olacağı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi_biri -- 20 Eylül 2014; 10:19:57 >

• Alci duvara kablo kanali gomup tekrar alci cekip boyayacaksin, yada evde parke varsa kablo kanalli supurgelikler var arastirabilirsin..
    Cat6 lari supurgelikden, elektrik ve hdmi- ses kablolarini duvara kablo kanaliyla gomup saten alciyla kapattim, goruntusunu yok ettim.
    Tabi pc ve led tvlerin yerlerini degistirmek imkansiz oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Alci duvara kablo kanali gomup tekrar alci cekip boyayacaksin, yada evde parke varsa kablo kanalli supurgelikler var arastirabilirsin..
    Cat6 lari supurgelikden, elektrik ve hdmi- ses kablolarini duvara kablo kanaliyla gomup saten alciyla kapattim, goruntusunu yok ettim.
    Tabi pc ve led tvlerin yerlerini degistirmek imkansiz oldu

Bu da iyi bir yöntem, ancak bluetooth kablosuz teknolojiler var ve sürekli geliştirilmekte ve yakında çok sayıda kablonun yerini alacaktır, bu daha iyidir, ama ben internet üzerinden oyun oynuyorum diyorsanız o zaman kablolu internet bağlantısı en iyisidir, çünkü bu tür oyunlar oynanırken kablosuz bağlantıda kopmalar yavaşlamalar olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.