Şimdi Ara

Kablo saklama(çok vahim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kablo saklama(çok vahim)

durum çok vahim.kabloları nasıl saklayacağım?anakarın altından sokmak içi yer de yok,kessek oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Kablo saklama(çok vahim)

Kablo saklama(çok vahim)

durum çok vahim.kabloları nasıl saklayacağım?anakarın altından sokmak içi yer de yok,kessek oluyor mu?

Kabloları Toplamak İçin Bir Aparatmı Ne Varmış Onu Araştır

• tamam da bin çeşit toplayıcı var.ilk resimde görünüyor,ufak kablolar için olanlar.kasaya takılı.büyük kablolar için hangisi lazım?bi link falan verin bari
  • bak benım kabloları soyle bıseyle toplamıslar gercı ben onlarıda saklamak ıstıyorum ama fıkır olsun dıye sana gostereyım dedım resımdekı sıyah zımbırtılar.

Kablo saklama(çok vahim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 11 Mart 2012; 13:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

bak benım kabloları soyle bıseyle toplamıslar gercı ben onlarıda saklamak ıstıyorum ama fıkır olsun dıye sana gostereyım dedım resımdekı sıyah zımbırtılar.

Kablo saklama(çok vahim)

onlar çorap işte.ben öyle demiyorum.nasıl yok ederim diye soruyor.bir denicem arka kapağa atmayı

• siyah kanal yerleştirebilirsin. yapı marketlerinde ve bankacılar caddesinde(daha fazla seçenek var.) bulabilirsin. gerisi, senin becerine kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

siyah kanal yerleştirebilirsin. yapı marketlerinde ve bankacılar caddesinde(daha fazla seçenek var.) bulabilirsin. gerisi, senin becerine kalmış.

Siyah kanalı başkasıda söylemişti işinizi görebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buraya alalım.

Kablo saklama(çok vahim)  Kablo saklama(çok vahim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 11 Mart 2012; 17:25:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Buraya alalım.

Kablo saklama(çok vahim)  Kablo saklama(çok vahim)

bune!harikaymış.yanlız kullanılmayan kablolar nerede?
    edit:o çorapları nerede bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukox -- 11 Mart 2012; 17:50:39 >

• Rehberi detaylı inceleyin anlatmış hepsini.
    Bu arkadaş satıyor.Siteside burası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 11 Mart 2012; 18:12:37 >
  • savaş alanı gibi
  • Biraz uğraştım sonuç bu: Pek iyi olmadı ama ne yapalım, ilk halinden daha iyi

Kablo saklama(çok vahim)

Kasanın arkasına bantladım, bağlanması gereken yerde çıkarttım

Kablo saklama(çok vahim)

bu da bonus olsun. kendi çekimim

Kablo saklama(çok vahim)

• Zaten kablo saklama yeri ANAKARTIN altında değil yan panelin olduğu yerde olur. Anakartın altı yasak bölge. Cıs. Sakın! Anakart coz olur demedi deme. Gayet güzel saklamışsın işte ne bu yaygara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 17 Mart 2012; 1:28:36 >
  • oo hocam aopen nagas g6 aynı kasayı kullanıyoruz :) bn kabloları bu 5.25 (cd rom) yuvalarının arkasına sakladım biraz, birazda klipslerle topladım biraz derli toplu duruyor ama bidahaki ay kablo sleevleri alcağım ozamn power kablolarını sleevliyeceğim kullanmadığım kabloları sökecem lehim ile onların yerinede mesela 4 pin olan cpu p4 kablosu yerine 8 lisini takacam diğer tüm kabloları ise bu kablo kanalı gibi yapılmıs olan yerde 3 tane halka gibi plastik var onları sökcem boydan boya kablo kanalı yapcam yani kablolar hiç görünmeyecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrox -- 17 Mart 2012; 11:18:26 >
  • Toplama kalsın...
  • kablo saklarken klips yada cırt denen plasikimsi maddeden kullan, ban bir süre sonra yapışkanlığını kasaya verir ve kasa yapış yapış olur.aman dikkat
  • Kasanın kablolarını sleeve,makaron ve clips kullanırsanız daha iyi olur.Elektrik bantı ısınınca bir süre sonra çıkartmak istediğinizde yapış yapış oluyor,yapışkanlığını kaybediyor.

Kasanın arka panel ilk hali

Kablo saklama(çok vahim)

Ancak bu kadar toplayabildim daha fazla malesef olmuyor.Kablorın uzunlukları,çapları gittikleri yerler farklılık gösterince gruplandırmak zor oluyor.

Kablo saklama(çok vahim)

Ön taraf güzel oldu simetriyide kullanarak kablolar minimum seviyede gözüküyor.

Kablo saklama(çok vahim)

Sese duyarlı inverterı arka tarafa kırmızı ince dübelle monte ettim.

Kablo saklama(çok vahim)

Kablo saklama(çok vahim)

Kablo saklama(çok vahim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.K. -- 25 Mart 2012; 13:29:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.