Bildirim
KABLO TV(TELEDÜNYA)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
taşındığınız adrese ait ikametgah belgeniz ile il müdürlüğüne gidin şebeke yoksa iptal ederler. taahhüt borcu çıkmaz devr ile uğraşmanız yorucu olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim fikir için ancak bunu uyguladım ama en başta tahahüt imzalarken maddaler arasında bunlar var bu sebebden kullanmasanda ödemek zorunda kalıyosun. -
Ben iptal ettirdim.İkametkah belgesini verdim.Modemi geri verdim modem parasını iade ettiler iptal ettirdim .Ben Şubatta bağlatmıştım ne alakası varsa bence yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz gidin türksat bayiye öğrenin. -
tabikii bunu yaptırmak isterim ki yaptırmamak istememem gibi bir durum yok zaten böyle bir konu olsa burda bunları konuşuyor olmazdım sadece imzalanan kontratlar farklı olabilir veya başka bir durum var. Eğer bu konuda yardım etmek istiyorsanız iptal işlemlerini yaptırdığınız evrakları bana mail atarsanız belki emsal gösterip bu konuda tekrar bayilerine gidebilirim. -
Bu taahhüt olayı kalkmalı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Taşınılan yerde altyapı olmaması halinde ceza ödemeden taahhüt iptaline izin veren yönetmelik çıkmadan önce yapılan taahhütnamelerde cayma bedeli ödersiniz. Resmi gazetede yayımlandıktan sonra yapılan taahhutnamelerde ise ödemezsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: igorparker
Taşınılan yerde altyapı olmaması halinde ceza ödemeden taahhüt iptaline izin veren yönetmelik çıkmadan önce yapılan taahhütnamelerde cayma bedeli ödersiniz. Resmi gazetede yayımlandıktan sonra yapılan taahhutnamelerde ise ödemezsiniz.
Hangi yönetmelik? Tarih ve sayı var mıdır?
@igorparker hocam öyle bir durum söz konusu değil. forumda da eski taahhütlü abonelerden iptal eden var ve yapılıyor. hiç bir il müdürlüğü sıkıntı çıkarmıyor artık. btknın yasası zaten mevcut mağduriyeti önlemek için çıktı ve herkes için uygulamada.
@EmreKkaya kafanı hiçbirşeyle meşgul etme. artık iadeler ücretsiz tek şart ikametgah belgenin olması ve ilgili adreste ktv şebeke olmayışı/kurulamayışı. ikametini al git cihazlar eksiksiz ise iade edebilirsin.
edit: örnek konu
http://forum.donanimhaber.com/m_105837238/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 28 Haziran 2015; 13:25:09 > -
Jest olsun diye yapmış olabilirler hukuken benim söylediğim şekilde olması lazım çünkü. Öyle ise güzel tabii.
Anahtar kelimelerle googleda arayın çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: igorparker
Jest olsun diye yapmış olabilirlerhukuken benim söylediğim şekilde olması lazım çünkü. Öyle ise güzel tabii.
jest falan yok hocam kesin bilgi Yapılıyor :)
Tamam canım yapılıyor olabilir ama yapmasalar haklarıdır demek istiyorum. :) yapıyorlarsa ne güzel, herkes faydalansin.
çok tesekkürler arkadaslar bugün görüştüm genel müdürlük ile yeni yasa çıkmış ve iade edilebildiğini söylediler yardımlarınız için teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X