Bildirim
KABLO TVDE JETİX AKŞAMLARI TNT TV OLUYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet dün gece Journey man verildi, çok sevdim. -
Burda paso TNT var -
gece 12 den 1 e kadar ilk önce will&grace sonra fraiser verildi ikisi de komik tavsiye ederim -
Hope&Faith dizisi güzel.. Ordaki Faith teyzeye hasta oldum -
Teknoloji TV gitmiş diyorlardı... -
İlginç TNT ye bak be -
Siz birde Salı akşamları Supernatural'i izleyin.. -
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Teknoloji TV gitmiş diyorlardı...
Oyun incelemeleri dışında bakmıyordum,TNT'nin gelişi iyi olmuş bence. -
Zaten Tek. Tv eskisi gibi değildi.İyi olmuş.Ama doğan bunu burdan çeker.Sadece reklam amaçlı koydular bence.İleriki günlerde göreceğiz.Ama Dönüşümlü değil de tek kanal üzerinden gitmesi daha iyi olur.3-4 lüzumsuz kanal var onun yerine gelsin.Mesaj Tv mesela. -
Nihayet kablocular uyanmış
Sağol haber verdiğin için -
quote:
Orjinalden alıntı: feriox
Sağol haber verdiğin için
-
nisanda da LOST başlıcak tnt de -
quote:
Orjinalden alıntı: feriox
Sağol haber verdiğin için
Hakketten KabloTV de bulamadım.Ama akşam Çanakta TNT buldum sinirlendim ne biçim.
Sağol.
@OnlineGamer
Türkçe Dublaj olcakmış izlenmezki...
-
Kablo tv de TNT akşamları Jetix oluyor,ayrıca başka bir frekansta daha biraz karlamalı olarak çıkıyor.
Gerçekten kaliteli filmler gösteriliyor,bu akşam sinema kuşağında ELIZABETH var,bir kez daha izleyelim. -
Uyduda Non-Stop -
uyduda karasal yayında d smart ta ve yakında dijitürk te de olacak ama kablo yu bilmiyorum orda durum nedir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X