Şimdi Ara

Kablo Tvyi 3e bölünce görüntü bozukluğu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Kablo Tvyi 3e bölünce görüntü bozukluğu?

Resimdeki Splitteri alıp ; 1in 2 out(TV & DATA çıkışlı) yapılmış kablo Tvyi, TV çıkışından 3 Tv'ye (2 TV & 1 PC) çoğaltacam.Eskiden kullandığım 5-900 Mhz. splitter 3.Tvnin anten kablosunu takınca görüntü bozulması yapıyordu.Bu 5-1000'nin faydası olur mu? Olmazsa bunun yanında hat güçlendirici olarak alabilceğim birşey var mı? Veya daha kaliteli fiber anten kablosu almam işe yarar mı?
    Bu arada 5-900 Mhz. splitterde 3 Tv kullanırken PC'deki tvde sorun olmuyor diğer TV'lerde oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 23 Mart 2010; 23:54:41 >

• Bu konuda bilgisi olanlar 5-2400 mhz splitterlerin kesin olarak verim verip vermeyeceğini belirtirse sevinirim.Çünkü başka bir yerde aynı sorunu olan birisi 5-2400 mhz splitter kullanıp daha iyi kalite aldığını söylemişti hele 4 Tv'ye böldükten sonra...
  • Merhaba,
    Az önce Neta nın istesini gezerken tam sizin ihityacınıza uygun bir ürün gördüm.
    http://www.netashop.com/asp/show_stock.asp?product=009-1
    Kablo Tv hattınızı hem dağıtabilir hemde 32db'ye kadar güclendirebilirsiniz.. diyor. Bir araştırın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phlox

Merhaba,
    Az önce Neta nın istesini gezerken tam sizin ihityacınıza uygun bir ürün gördüm.
    http://www.netashop.com/asp/show_stock.asp?product=009-1
    Kablo Tv hattınızı hem dağıtabilir hemde 32db'ye kadar güclendirebilirsiniz.. diyor. Bir araştırın isterseniz.

Evet tam bana göre ama fiyatını göremedim inşallah o 150-250 TL arası ürünlerden değildir Çok teşekkürler ilgilendiğiniz için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hdmi sinyal yok
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.