Şimdi Ara

Kablo vs. Adsl (adsl sorunlari sizce gecicimi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben 1.5yili askin kablo abonesiydim,eskiden cok cektirselerde(kopmalar arizalar vs.)bu aralar guzeldi. Daha hizli bir erisime sahip olmak icin adsl abonesi olayim dedim. 128kblik paketten aldim. suan ikiside mevcut...ama kabloyu iptal ettiricektim..
    ikisi ile test yaptigimda ne yazikki adsl kablo ile yarisamiyor bile!!kablo daha hizli kaliyor. ozellikle adsl bazi zamanlarda 128 denmesine ragmen speedtestlerde cok dusuk sonuclar cikartiyor..
    evimdeki hattimda 3 tane paralel olmasi sizce bunu cok etkilermi?
    bunu kontrol etmenin bir yolu falan varmidir?
    veya turk telekom ayarlarinda ozel bi ip veya dns girmeme falan gerek varmi?
    gayrettepe telekoma ulasmanin imkani yok cunku devamli mesgul..adamlar destek falan sagladigi yok yani..
    birde emailsiz internet dusunemiyorum yeni abone olup ta emaillarini almis olanlar varmi?
    256kb ya gecmeyi de cok dusundum fakat herkes diyoki 256da bile 13 14 ile download ediyolarmis. Resmen kaziklaniyoruz..
    ilerisi ile ilgili hizlarla ve fiyatlarla bilgileri olan lutfen yazsin..sizce bu hiz problemleri gecici bir sorun mu?

vallla herkes kablodan iyidir dedi adsl geceyim dedim ama hata yapmis gibi hissediyorum...

arada modem tercihimi forumdaki okumalardan zyxel prestige 650r olarak sectim gercekten kurulumu kolaydi ve sorunsuz...ayarlarim PPPoe ve LLC

• Telekomun kullanıcılarına verdigi yazıyı buraya üşenmeyip yazmıştım.
    Telekom un dediğine göre ...
    telefon hattına paralel bağlantı yapılması elektriksel gücü düşürecektir.
    288 li numaraları sürekli aradığın zaman MUTLAKA bir tanesi düşüyor.
    Ben yeni düzen den dolayı bu aralar bir performans kaybı olacağına inanıyor.Ayrıca bu kayıplar bölgeden bölgeye de değişmektedir.
    Bence hata yaptığı düşünme.İşe paralelleri bir söküp denemektle başla ondan sonra keyfine göre hareket et.
    İkisininde dezavantajları ve avantajları var.
    *ADSL için kullanılan bakır kabloların kaliteleri düşük.Performans kaybına yol açabilir.
    *Kablolu da eğer sistemlerde gerekli yenilemeler yapılmazsa, yeni kullanıcılar eklenmesi performansı azaltır.
    *ADSL kabloya göre yeni bir sistem olmasa da kullanıcıların yeni kullanması bazı arazlara yol açıyor.
    *Bağlantılarınız ne kadar iyi olursa olsun sonuçta Türk Telekom genel çıkışına bakmaktadır olay.
    *Kablo çok daha oturmuş bir sistem fakat dediğim gibi sistemlerde yenilemelere ihtiyaç duymaktadır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.