Bildirim
kablointernet te sorun yaşıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle sinyal seviyelerini kontrol et. aşağıdaki adrese mac numaranı gir. burada paylaş sonucu, ona göre yönlendirebiliriz seni.
http://62.248.80.10/RTSubscriberStatus/Default.asp -
değerlerin hepsi normal, telefon destek hattı herhangi bir sorun bulamadı ama iki bilgisayarda da online tabanlı yazılımlar kopuyo sürekli
quote:
Orjinalden alıntı: NeCroMaN
Öncelikle sinyal seviyelerini kontrol et. aşağıdaki adrese mac numaranı gir. burada paylaş sonucu, ona göre yönlendirebiliriz seni.
http://62.248.80.10/RTSubscriberStatus/Default.asp
-
dostum eğer bostancı da veya yakın bir yerde oturuyorsan yaşadığın problem gayet normal. ben tellcom adsl e başvurdum. adsl bağlanır bağlanmaz kablo interneti iptal edeceğim. boşuna bekleme bence sen de bu turksattan kimseye bir hayır gelmez. adsl e geç kurtul. -
beşiktaş'ta oturuyorum, hız artırmından önce boyle bi sorunla karşılaşmamıştım. teknik servisteki çalışanların bu kadar bilgisiz olduğunuda bilmiyodum, öğrenmiş oldum
quote:
Orjinalden alıntı: ColdShadow
dostum eğer bostancı da veya yakın bir yerde oturuyorsan yaşadığın problem gayet normal. ben tellcom adsl e başvurdum. adsl bağlanır bağlanmaz kablo interneti iptal edeceğim. boşuna bekleme bence sen de bu turksattan kimseye bir hayır gelmez. adsl e geç kurtul.
-
Yılların birikimi "Kablo internet ile ilgili herşey... " başlıklı 111 sayfalık konu dururken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 29 Ocak 2008; 2:42:56 > -
yılların birikimi konuyu takip ediyorum, ama sorunuma çare bulamadım eğer sen yardım edebileceksen çekinme. 2 haftadan fazladır bu sorunu yaşıyorum, internette işlem yapmak işkence haline geldi
quote:
Orjinalden alıntı: krm-iks
Yılların birikimi "Kablo internet ile ilgili herşey... " başlıklı 111 sayfalık konu dururken
-
valla biz 5 aydır buna çözüm bulamadık, kablo internet bu tip destek konusunda zayıf malesef. aramadığım telefon, atmadığım email kalmadı, gelişme yok, emaillere dönüş yok. -
Teknik ekip eve gelsin başka bir modemle denesin belki modemdendir? -
20-25 gün önce aynı olay bende de vardı. King Arthur sağolsun soruma cevap vermiş ve uyguladığımda sorunum çözülmüştü. Sizin de denemenizi öneririm. Arkadaşın mesajını aynen koyuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: King Arthur
Aynısı bana da olmuştu arkadaşım. Benim modemin arkasında reset düğmesi var ordan resetleyince sorun çözülmüştü. Fişten çekip takıyodum her seferinde gene aynı sorun oluyodu. Umarım yararı olur.
Hani kalemin ucu gibi ucu ince bir şeylerle basılan gizli bir reset tuşu var. Ona 2-3 saniye basılı tutun. (Işıklar kapanıp açılana kadar) -
tavsiye ettiğin yolu denedim ama yine de sorunumu çözmedi. Yardımın için saol
quote:
Orjinalden alıntı: outlaw
20-25 gün önce aynı olay bende de vardı. King Arthur sağolsun soruma cevap vermiş ve uyguladığımda sorunum çözülmüştü. Sizin de denemenizi öneririm. Arkadaşın mesajını aynen koyuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: King Arthur
Aynısı bana da olmuştu arkadaşım. Benim modemin arkasında reset düğmesi var ordan resetleyince sorun çözülmüştü. Fişten çekip takıyodum her seferinde gene aynı sorun oluyodu. Umarım yararı olur.
Hani kalemin ucu gibi ucu ince bir şeylerle basılan gizli bir reset tuşu var. Ona 2-3 saniye basılı tutun. (Işıklar kapanıp açılana kadar)
2 gundur teknik servis gelip gidiyor herhangi bi çözüm getirebilmiş değiller. Kopmalar özellikle 2mbit e geçtikten sonra ortaya çıktı. Ne download yapabiliyorum nede msn gibi online tabanlı yazılımları kullanabiliyorum. Ayrıca kopmalar akşama doğru daha sıklaşıyor. Bugun teknik servis kendi modemini getircek bakalım soruna çözüm bulabilceklermi.
-
teknik servis geldi, ip-sharer'sız internet uygulamalarını denediğimizde sorun ortadan kalktı. İp-sharer'ın markası smartnet. Sizce yeni modem mi alayım? bide ip-sharer nası boyle bi soruna sebep olur anlamış değilim -
bence sorun modemden kaynaklanıyor... tabi bunu anlamak için başka modemle test etmek lazım....
docsis1.1 almayın diyen türksat adam akıllı bir açıklamada yapmıyor..... bence yavaş yavaş docsis 1.1ler sorun yaşayacak.....
türksatın teknik ekibine gelelim... nerde torpilli varsa anlayacağınız arkasında dayısı olan şirkette.....
bir ara sorun yaşamıştım eve gelen teknik ekibin çözemediği sorunu kendim çözdüm....
teknik ekipten biriyle konuştum nasıl giriyorsunuz işe şart sınav varmı dedim ... çocuk dedeki yok ya tanıdığın varsa o kadar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 31 Ocak 2008; 15:22:38 > -
Benim arkadaşın da böyle bir sorunu olmuştu. Kabahat surecom ip sharer'da çıktı. Galiba sorun yaratıyor bunlar. En mantıklısı router.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ad soyad ile anne adı öğrenme
- status: unable to connect error reason: failed dns lookup check error code: cf_dns_lookup_failure error description: could not connect because of dns lookup failure. learn more: https://cfl.re/cf_dns_lookup_failure
- kablonet us ışığı mavi yanıyor
- vodafone cayma bedeli ödemeden iptal
- digitürk internet altyapısı kimin
- kapanan hat nasıl açılır
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- internetim çok yavaş
- en hızlı internet
- türk telekom port açma ücreti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X