Şimdi Ara

Kablolu internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNETte kablolu interneti nasıl kablosuza çevirebilirim?

• Kablosuz destekli modem kullanarak.
    Başka bir işlem yapmanıza gerek yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

Kablosuz destekli modem kullanarak.
    Başka bir işlem yapmanıza gerek yok .

aynen öyle, kablosuz modem alıyorsunuz ve kablosuz yayın yaparak dağıtmış oluyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde aynı şekilde komşudan net alıyoruz ben bunun ucuna access point,router(hangisine ihtiyacım olduğunu bilmiyorum) taksak olmaz mı ? modem yerine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergenekom

TTNETte kablolu interneti nasıl kablosuza çevirebilirim?

1-herhangi bir kablosuz modem alarak önerebileceğim modeller: TP-LINK TD-W8968, TP-LINK TD-W8970 (kendi kullandığım modem yaklaşık 6 aydır geceli gündüzlü açık bana mısın demiyor bir gün sorun çıkarmadı ısınmıyor güzel modem tavsiye ederim.)
    2- Modeminize ek olarak bir Access Point alarak önerebileceğim modeller: TP-LINK TL-WA701ND, TP-LINK TL-WA801ND, TP-LINK TL-WA901ND (ihtiyacınıza değişiyor 701ND tek anten 801ND çift anten 901ND 3 anten)
    modeminizden memnun değilseniz yeni bir kablosuz modem alarak kurun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 5 Nisan 2014; 21:50:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _em-re_

Bizde aynı şekilde komşudan net alıyoruz ben bunun ucuna access point,router(hangisine ihtiyacım olduğunu bilmiyorum) taksak olmaz mı ? modem yerine?

TP-LINK TL-WA701ND, TP-LINK TL-WA801ND, TP-LINK TL-WA901ND bunlardan herhangi biri işinizi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 5 Nisan 2014; 21:51:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

quote:

Orijinalden alıntı: _em-re_

Bizde aynı şekilde komşudan net alıyoruz ben bunun ucuna access point,router(hangisine ihtiyacım olduğunu bilmiyorum) taksak olmaz mı ? modem yerine?

TP-LINK TL-WA701ND, TP-LINK TL-WA801ND, TP-LINK TL-WA901ND bunlardan herhangi biri işinizi görür.

Hocam ben Tp-lin wr-740n düşünüyordum fiyat ve sorunsuzluk açısından,nette bayağı destek konusu var yarın sipariş etmeyi düşünüyorum,Bilginiz var mı bu model ile ilgili. O fiyat aralığında başka model varsa onuda alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ergenekom E kullanıcısına yanıt
    Eğer, geçici olarak kullanacaksan, laptopun varsa ve ethernet kartın destekliyorsa kablolu interneti laptopa bağlayarak interneti kablosuz dağıtabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.