Şimdi Ara

Kablolu internette ping problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben internet üzerinden lol cs go vb oyunları oynuyorum ve şöyle bi problemim var; koblolu modem şeklinde kullanıyorum daha az ping olması için ancak pingim sürekli oynuyor oyun icerisindeyken tüm oyunlarda böyle oluyor ayrıca şöyle bir şey bu internet üzerinden youtube dan video falan açarsam daha çok oynuyor 50 olan ping im 100 e kadar çıkıyor ve sürekli değişiyor, yaklaşık 6 aydır monitorum olmadığı için oyun oynamiyordum aliyim bari biraz oynayayım diye ancak keyif vermiyor, eskiden böyle bi problem olmazdı oyun oynarken arkadan müzik açardım istediğimi yapardım ancak şuan böyle bi problem var nasıl düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun açıkken arka planda neti kullanan başka bişey olursa veya başka bi cihaz neti kullanırsa ping yükselir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    İşte önceden böyle bi problem yoktu ping her zaman sabit kaliyodu kablolu internet olduğu icin ama şimdi sürekli oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı çıkışları sorunlu bir türlü de düzeltmiyorlar.
    MH arayınca da "bir bilgisayarcıya falan baktırın" diyorlar.
    Serverdan pingden bi haber insanları çalıştırıyorlar, saçma sapan konuşuyorlar.
  • Oyunu açınca arka planda çalışan uygulamaları durduran programlar var onları dene mesela Game Booster gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.