Şimdi Ara

KabloNet 50mbit hız sorunu hak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2yıldır 50 mbit akıllı sınırsız(akşamları, yoğun zamanlarda hız düşüyor) internet kullanıyordum. Arada hız testi yaptığımda 35-40 mbit alıyordum, sorun etmedim, bitti 2 yıl.

Ağustos sonunda 50 mbit sınırsız tarifeye geçtim.(hatta müşteri danışmanı hızımın belli saatlerde düşmeyeceği, hatta diğer saatlerde de akıllı sınırsızdan daha hızlı olacağı(50 mbit alacağımı bildirdi)

FAKAT; 1 haftadır hergün farklı saatlerde hız testi yapıyorum ve en yüksek 25mbit hız gördüm şimdiye kadar.(kablolu test ettiğimde 30mbit aldım)

teknik desteği 3 kez aradım, 2 sinde konumumda sinyal kaybı olduğu, düzeleceği söylendi, düzelmedi, bir tanesinde de güncelleme yaptık, modemi kapatıp açın, düzelecek dediler. yine max 25mbit aldım.

şimdi ben 50mbit için bisürü para veriyorum ama aldığım 25mbit. bu durumda ne yapmalıyım?

hızımı arttırmak için modemde farklı bir ayar mı yapmalıyım? bilmediğim bişey mi var?

yardımcı olur musunuz?

• @AMC

• Modem arayüzdeki değerlerini at hocam bina yükseltecinde veya bölgesel bi problemde olabilir.

• eskisi gibi ilgilenip sallamıyorlar .

Sürekli kopma yaşadığım adrese kayıt oluşturup çözdürememiştim . Sokakta gördüğüm çalışana durumu anlatıp adresi verip çözdürmüştüm .

5 sene önce 2 aylık kendi çektikleri kabloda sorun var deyip hızınız düşüyor kablonun yenilenmesi lazım demişlerdi .

Taşınacağım için üstüne düşmedim . Yeni adreste alt yapı olmadığından ücretsiz iptal etmiştim .

• Modeminiz nedir? Marka model?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Turknet VDSL hız sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.