Şimdi Ara

KabloNet Alt yapısına yönetici izin vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Etrafımdaki tüm binada KabloNet altyapısı var ve bende abone olmak istedim binada ortak kullanılan bir kablolu tv sistemi var ve başvuru yaptım altyapı gelsin diye bugün gelen ekip geldi ve biz buraya gelmiştik daha önceden ve yönetici izin vermedi siz konuşun dediler ve bende gittim İnsan gibi söyledim 2. katta oturuyorum ve ben bu İnternet bağlantısını istiyorum izin verirseniz diye ama adam ister otur ister oturma ben istemiyorum diyerek direk çıkıştı şaşırdım ve bende hala anlatmaya çalışıyorum sadece dışarıdan içeri bir kablo sokacaklar onun için az bir duvarı delecekler nasılsa içeride ortak kullanılan kablolu sistem var sadece kutu koyacaklar dedim adam yok çimleri kazacaklar yok duvarı paramparça edecekler geçen sene gelenler zilleri bozdu Bin TL para verdim zilleri yaptırmak için diye bir ton laf geveleyip gönderdi.

Asıl sormak istediğim bunu herhangi bir merci vs sıkayet etme hakkımız var mı? yani binaya zarar vermeyecek bir şey yapmayacak ama benim hakkım olan altyapıyı sözde yönetici izin vermiyor aramızda belki bilen arkadaşlar vardır.

İyi forumlar

• Merhaba,

Hakkınızı apartman sakinleriyle iş birliği yaparak kazanabilirsiniz. İmza toplayarak bu iş hallolur diye düşünüyorum. En azından tek siz değil de bi azınlık olmuş olursunuz yöneticinin karşısında.
  • Pek bu işlerden anladığım söylenemez ama imza için örnek dilekce yada imza örnekleri varmı ? yazmam gereken yazı vs
  • TungaEddy T kullanıcısına yanıt
    Bence gerek yok çünkü yöneticiye vereceksiniz. Boş bir A4 kağıdına talepte bulunduğunuz istekleri yazın alt kısmına kimler size katılıyorsa isim ve imzası atılsın yeterli olur. Çoğunluk isterse yapmak zorunda zaten onu oraya seçen de siz değilmisiniz?
  • ya internet yok diye aidatları ödeme :D
    Yada bozulan birşey olursa masraflar bana ait de.(nasılsa sözlü diyon )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1403 -- 25 Temmuz 2019; 11:6:42 >
  • G
  • bu yöneticilerin alayı telekom ajanı olmalı. T.telekoma asla laf etmezler. tüm dertleri diğer operatörlerle.
  • Hayır masraf çıksa ne olacak bana yüksek aidat ödüyoruz binada ( yan taraftaki binalara göre ) çim vs dediğine bakmayın 2mt çim var başka bir şey yok teknoloji den bir haber kendisi bir daha ki seçime girsem mi diye düşünüyorum :D

bu arada imza toplamaya başladım bina da oturan çoğu kişi öğrenci adamlar direk imza attı sonuç çıkarsa burada paylaşırım :)
    Adaylığa girmek iyi fikir, sizde ona İster otur ister oturma diyebilirsiniz :D
  • kablonet yetkililerinden her hangi bir hasar verilmeyeceğine, verilecek hasarın karşılanacağğına dair bir yazı iste. o yazı ile yöneticiyi ikna edebilirsin. yine de izin vermez ise kiracı değil ev sahibi isen iletişim hakkı engeli dolayısı ile şikayet edeceğini, turk telekomdan prim alarak başka şirketlere müsaade etmediği ve haksız kazanç elde ettiğini vs iddia ederek hukuki haklarımı arayacağım da diyebilirsin. :)
  • Ulan bizde de öyle manyak bi,r yönetici var. Superonline lat yapısı yok alalım dedim kabul etmedi. Duvarları deleceklermiş oradan buradan kablo cekeceklermiş falan filan. Yok neymiş en yüksek hızı TT veriyomuş sieee
  • Bir tarihte T.Telekom geldi aniden ve birden bire apartmanımıza daldı
    Ne izin ne bir ne başka bir şey, merdiven sahanlıklarının duvara yakın bölümlerinden 10 katı çatır çutur delip Fiber hat çektiler ve her dairenin içine de istenilen yere priz montajı yaptılar.
    Beleş.

Vay bilmem neresi delinecekmiş, sana ne yönetici?

Not: Bizim yöneticimizin bu işlerden zerre kadar anladığı yoktu, ve evinde internet de yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 27 Temmuz 2019; 21:38:21 >
  • bina yeniyse eğer, uydu sistemi varsa çatıya doğru kurdurun. evdeki kabloları kullanarak da hizmet verebiliyorlar.

binanın bir altyapı kutusu vardır sokakta. siyah bir kutu, hemen kapının yanında olur. zaten orda kablo kanalı vardır. oradan fiberi çekerler, binanın içine girerler ve çatıya çıkarlar. tabii binadan binaya değişir. kutuyu koyduktan sonra oradan da çatıdan sizin odanızdan çıkan kabloyu çatıdan kutuya sarkıtarak altyapınız tamamlanır. eğer foto vs. atarsanız yardımcı oluruz ne durumdasınız diye.

ayrıca yönetici bu duruma karışamaz, çoğunluk kararı yeterlidir. kimse sizin altyapı alma hakkınızı elinizden alamaz.
  • Bu yöneticilerin hepsimi böyle arkadaş şeref yoksunu işi gücü milleti mağdur etmek, gevur olsa bu kadar saygısız bu kadar terbiyesiz olamaz, saygi sevgi cercevesinde insanları ne kadar zor duruma sokuyorlar, yöneticilik işi boş insanların işi bence ne kadar boş insan varsa yapıyor işte, benim 5 dk boş zamanım yok millet böyle şeyleri çok seviyor 😆😆
  • maalesef arkadaşlar bir sonuç çıkmadı üstüne adamla dövüştük inadım inat diyor mahkeme vs uğraşmak istemiyorum galiba başka binaya taşınacağım bu binayı da münasip bir yerde tutar artık yardımlarınız için teşekkür ederim

he ev sahipleri ile filanda konuştum onlarda istiyor ama yönetici sıkıntı yeni yönetici seçerlerse artık o düzeltsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

Bir tarihte T.Telekom geldi aniden ve birden bire apartmanımıza daldı
    Ne izin ne bir ne başka bir şey, merdiven sahanlıklarının duvara yakın bölümlerinden 10 katı çatır çutur delip Fiber hat çektiler ve her dairenin içine de istenilen yere priz montajı yaptılar.
    Beleş.

Vay bilmem neresi delinecekmiş, sana ne yönetici?

Not: Bizim yöneticimizin bu işlerden zerre kadar anladığı yoktu, ve evinde internet de yoktu.
    telekom nasıl bir firmaysa hiç bir apartman yöneticisi onlara karışmaz. ama sol ve kablonete asla geçit vermek istemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TungaEddy

maalesef arkadaşlar bir sonuç çıkmadı üstüne adamla dövüştük inadım inat diyor mahkeme vs uğraşmak istemiyorum galiba başka binaya taşınacağım bu binayı da münasip bir yerde tutar artık yardımlarınız için teşekkür ederim

he ev sahipleri ile filanda konuştum onlarda istiyor ama yönetici sıkıntı yeni yönetici seçerlerse artık o düzeltsin
    hocam yöntem aslında basit sen kiracısın sanırım. senin muhattap olamana gerek yok . diyeceksinki ev sahibine ben eve internet bağlattırmak istiyorum bu gibi durum varmış ancak yönetici izin vermiyor. başka bir internet sağlayıcısındada bu hizmeti aldığımda sallıyorum 50 tl fazla veriyorum. bu zararımı size verdiğim kiramdan düşeceğim de bak baklaım ev sahibi o yöneticiye neler yapıyor :) bak bu sözlediklerim geyik degil gerçek.

Ev sahibi ile görüştünüz mü?
  • Gençler aynı sorunu ben yaşıyorum, yeni daire aldım. Binada kutu mevcut sadece kablo 4. kata çıkacak yönetici izin vermemiş. Binamızda ruh gibi kimse kimse ile konuşmuyor . Kapı bile açmıyorlar imza toplamam çok zor . Başka çaresi yokmu bunun .

Edit: Yönetici ile konuştum, sorun binadaymış yaşlı oldukları için kabul etmemiş çoğu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 2 Ocak 2020; 11:37:3 >
  • vay arkadaş ne insanlar var..ayıptır yahu..

bizim yönetici de beni arayıp soruyor böyle böyle bişey varmış yapalım mı diye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.