Evet adsl 89 lirayken kablo 72 lira kabloda kesilmeler nadiren yaşandığı için kablo daha avantajlı.
ben 512 'ye geçtim 3-4 gün önce. ama hala böyle beklediğim performansı alamıorum torrentten filan. maks ortalam 45 hız filan görüo torrentte. şöyle 60-62 sabit bi hız olsa değme keyfine...
Torrent'i baz almayalım hız olarak, flashget ile kaç görüyorsun ? önemli olan o
Arkadaşlar bilindiği üzere TMSF ile kablonet servis sağlayıcıları arasında kavga tam gaz sürüyor. 2 gün önce bana Topaz'dan mektup geldi. Bizimle çok uğraştılar biz işi bıraktık sözleşmeniz bitmiştir. Başınızın çaresine bakın diye... Şimdi ne olcak sizce? Ne olacak bu fenerbahç....şey pardon kablonetin hali
ben neti 2 makineye paylaştırmak isityorum fakat ana makine devamlı açık kalmayacak bi yöntem araştırdım ipsharer cihazı ile bu mümkünmüş...
sadece 45 liraya alacagımız cihazla bu iş sorunsuz oluyormu.
Ya ben bıktım artık bu kablonetten ya bayram zehir oldu adam gibi internet kullanamadım.Adsl geçicem ya yeter artık.Haftasonunda beri net aşırı yavaş hiç bir siteye girilmiyordu doğru dürüst bayramın 1. günü akşam 11 gibi geldiler düzelttiler ertesi gün net tamamen yok gelse bile doğru düzgün çalışmıyor 2.gün yine aynı bugün tekrar çağırdım yine düzelttiler gittiklerinden yarım saat sonra yine yavaşladı downloadı 1-2 ile yapıyorum oyun oynayamıyorum yeter artık ya.Binadaki kutudan hallediyolar herşeyi valla sinirden parçalayacam.
valla arkadaşım bende herhangi bi sorun olmadı bayramda da.şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım zaten 1,5-2aydır(bağlattığım süre).belki sana özel bi sorundur ya da şehirden şehire de farkeder mi bilmiyorum ama olabilir belki de öyle bişey
Semtten semte bile farkediyor. Mesela Ankara'da Dikmen tam bir rezaletmiş. Ben İncesu taraflarındayım, bazen internet resmen duruyor, sonra tekrar normale dönüyor.
anladım.ben konyada'yım muhtemelen yoğunluk da çok daha azdır ankaraya göre.o yüzden sanırım sizin sorunlar
ya arkadaşlar kablo modemi 2. el alsam sorun olurmu illa borcu yoktur yazısı istiyeyim mi
kablo net internertimi bluetooth yoluyla dğier bilgisayarlara dağıtabilirmiyim. olmuyorsa boşuna dongle alıp masraf etmeyelim
quote:
Orjinalden alıntı: adakif
kablo net internertimi bluetooth yoluyla dğier bilgisayarlara dağıtabilirmiyim. olmuyorsa boşuna dongle alıp masraf etmeyelim
Evet yapabilirsin. Ama çok yavaş olur. Hiç değmez.
diğer arkadaşlar download'la uğraşmaz. sadece internet ve msn'ye takılırlar. bunlar için bluetooth yeterli olmaz mı
İnternet ve MSn için yeterli olabilir. Ama download ve ağ üzerinden oyun işlerine girerler ise hiç iyi olmaz.
USR 5641 kablonet ve de adsl destekli bir wireless modem ama ilerde kablodan adsl e geçtiğimde ben modem almadan bu access point üstünden bağlantı sağlayabilirmiyim veya adsl modem illa alıcam mı bunu alsamda.
BİR ARA BENDE KOTASIZ DİE ALMAYI DÜŞÜNDÜM FİYATIDA CAZİPTİ İŞLERİM DOLASIYLA FIRSAT BULAMADIM HALA DİAL-UP / 146 GİBİ DANDİK ÇEVİRMELİ BAĞLANTILARLA UĞRAŞIORUZ
quote:
Orjinalden alıntı: joemeat
USR 5641 kablonet ve de adsl destekli bir wireless modem ama ilerde kablodan adsl e geçtiğimde ben modem almadan bu access point üstünden bağlantı sağlayabilirmiyim veya adsl modem illa alıcam mı bunu alsamda.
2sini de kullanmış biri olarak bence kablodan adslye geçmek pek akıl karı değil. Kablo ile devam edebiliyorsan et.
Amacım şu an geçmek değil ama ilerd fiyat durumlarna göre adsl e geçmek olabilir yoksa 5.5 senedir kablodayım bende ve de ikisini de tek modemden idare etmek açısından ve de adsl modem almaya gerek kalmaması için demiştim.
Sonuç olarak şu anki durumu ve gelecekte olabilcek durumları düşünecek olursak 256 Kablo almakmı daha akıl karı yoksa 256 ADSL mi ??..