Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64.785
Cevap
415
Favori
3.476.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: joemeat

USR 5641 kablonet ve de adsl destekli bir wireless modem ama ilerde kablodan adsl e geçtiğimde ben modem almadan bu access point üstünden bağlantı sağlayabilirmiyim veya adsl modem illa alıcam mı bunu alsamda.

İleride illa ki ADSL'e geçerseniz, o zaman basit, ucuz, kablolu ancak router özelliği olan bir modem alırsınız (örneğin AirTies RT-102 gibi, hem bunun adsl2+ uyumluluğu da mevcut), olur biter!...
  • Cevaplar için sağolun kurulumu yaptım çalışıyor şu an.
  • bi indirime ya da yükseltmeye girmedi daha ya .bıktım valla hiç mi çalışma yaptıgı yok bu kablonun .yerinde sekiyor sürekli. bi anda çat diye çıksa hızları 2 katına yükselttik die. 512 ile 45-50'den yukarı download yapamıorum. rapiddende öyle. bazen inndir 'den 58-59 oluo. 512 hiç memnun değilim şuan...
  • kabloneti bir aylığına kapattırıp tekrar açtırsam olurmu. bana ne kadar ekstra masraf olur. bu işlem için hangi tarihleri seçmeliyim kapama ve açma için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pred4toR

bi indirime ya da yükseltmeye girmedi daha ya .bıktım valla hiç mi çalışma yaptıgı yok bu kablonun .yerinde sekiyor sürekli. bi anda çat diye çıksa hızları 2 katına yükselttik die. 512 ile 45-50'den yukarı download yapamıorum. rapiddende öyle. bazen inndir 'den 58-59 oluo. 512 hiç memnun değilim şuan...

normal şartlarda 60 civarı dl yapabilmen lazım.yalnız verdiğin kriterler pek sağlıklı değil çünkü inndir.comda bir yoğunluk varsa dahada hızın düşebilir.mühim olan ayarları doğru yapılmış bir emule benzeri p2p programı ile dl larının ne alemde seyrettiğidir.ben 128 kablo ile 15 civarı dl yapıyorum.

not:emule ilede hızın 60 ın çok altında ise sinyal değerlerini kontrol et.ilk mesajıma bakarak.

• quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

quote:

bi indirime ya da yükseltmeye girmedi daha ya .bıktım valla hiç mi çalışma yaptıgı yok bu kablonun .yerinde sekiyor sürekli. bi anda çat diye çıksa hızları 2 katına yükselttik die. 512 ile 45-50'den yukarı download yapamıorum. rapiddende öyle. bazen inndir 'den 58-59 oluo. 512 hiç memnun değilim şuan...

normal şartlarda 60 civarı dl yapabilmen lazım.yalnız verdiğin kriterler pek sağlıklı değil çünkü inndir.comda bir yoğunluk varsa dahada hızın düşebilir.mühim olan ayarları doğru yapılmış bir emule benzeri p2p programı ile dl larının ne alemde seyrettiğidir.ben 128 kablo ile 15 civarı dl yapıyorum.

not:emule ilede hızın 60 ın çok altında ise sinyal değerlerini kontrol et.ilk mesajıma bakarak.

15-20 download varsa 58 -59 oluor. ama ben tek dosyada o hızı istiom. çok mu şey istiom bilmiomki valla. bi hızlandırsalar 2 katı çok süper olacak :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

quote:

15-20 download varsa 58 -59 oluor. ama ben tek dosyada o hızı istiom. çok mu şey istiom bilmiomki valla. bi hızlandırsalar 2 katı çok süper olacak :)

o senin yaptığın dl ların kaynak sayıları ile alakalı.sonuçta bağlantında bir anormallik yokmuş

• Downstream powerım +17.00 dbmv. Sürekli birkaç saat arayla bağlantımda kopmalar yaşıyorum. Hizmet hattını 4 keredir arıyorum, dalga gecer gibi tekrar bağlantınız koparsa arayın diyor herif. Lan sorunum benim sinyal değerim, doğru dürüst sinyal gelmiyor buraya diyorum herif tınmıyor bile. Böyle giderse bu ay abone olduğum kabloneti iptal ettirip adslye geçicem gibi gözüküyor.
  • Benim tüm bağlantı değerlerim normal görünüyor ama loglarda şöyle bir şeye rastladım:

Nedir bu sizce? Önemlimi ki?
  • quote:

Daha ne istiyorsun???? Biraz araştırırsan neden öyle olduğunu öğrenirsin. ADSL de de 512K da ancak 54-56KB/sn görebiliyorsun...
  • Arkadaşlar, normalde 13- 14 arası değişen download hızım son günlerde 9- 10 a düştü. Aynı problemi yaşayan var mı, yoksa sorun bende mi?
  • quote:

ohooo sen nerede yaşıyon arkdaşım biraz okusan adsl durumlarını şaşırırsın ben 1024 le 60-70den yüksek hız göremiyorum hele rapid den max 10-12 arası cekebiliorum kablo iyimiş 512 olmasına rağmen 58-59 cok cok iyi

• quote:

Daha ne istiyorsun???? Biraz araştırırsan neden öyle olduğunu öğrenirsin. ADSL de de 512K da ancak 54-56KB/sn görebiliyorsun...

quote:

ohooo sen nerede yaşıyon arkdaşım biraz okusan adsl durumlarını şaşırırsın ben 1024 le 60-70den yüksek hız göremiyorum hele rapid den max 10-12 arası cekebiliorum kablo iyimiş 512 olmasına rağmen 58-59 cok cok iyi

arkadaşlar o hızım istisna. yoksa 49-51 üzerine çıkamıyorum... millet 60-62 arası çekiyorum dio soruyorum , ona fitil oluyorum ben niye yavaş çekiyorum diye...
  • klonajinsky
    128 kablonette emule ayarlarını nasıl yaptın? Benim dl 12-13'e çok az ulaşıyor. 8-9 ile indiriyorum genelde... Upload hep dolu ama dl düşük. Biraz anlatırsan sevinirim....
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pullsarr -- 23 Kasım 2006; 15:12:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

ben 1024 le 60-70den yüksek hız göremiyorum hele rapid den max 10-12 arası cekebiliorum kablo iyimiş 512 olmasına rağmen 58-59 cok cok iyi

Tamam ben sustum o zaman. rapidden 128 le 8 le download yapıyorum diye müşteri hizmetlerini aramıştım az önce. Bu arada hizmet bedeli ödemediğim halde epeyi ilgileniyorlar. Demek normalmiş seviyelerim.

Ama 14 le indirdiğim oluyordu. Rapid.de ye bu ara çok yüklendi herhalde millet.
  • rapide ne akdar yüklenirsen yüklen sorun olmıcaktır bant genişiliği türk telekom dedikleri kuruluştan daha fazla burdan oraya cıkamıyoruz altyapıyı bi değiştirebilseler durmadan aidat ödüyoruz hükümetede vergi ee nolcak sonumuz biz 50-60yıl durmadan ödicez mi hiçbir ilerleme olmıcakmı kotalr aynı 256 rakam hız aynı
  • arkadaşlar yılbaşından sonra kablointernetin fiyatları yarıya incekmiş diye bişey duydum bilgisi olan var mı mümkün mü sizce böle bişey?
  • Aslında kablonetin altyapısı adsle göre daha güçlü. Alanlarını genişletmeden fiyatları yarıya düşürmeleri çok mantıklı olmaz bence, sonra karları azalır, ama hızları iki katına rahat çıkarabilirler bence, herhangi bir sorun çıkmadan. Fiyat düşüşü yapacaklarsa ancak adsl oranında olur maalesef.
  • yaw arkadaşlar bi sorunum var.interneti paylaştırıyorum laptop'a arada sırada.geçen gün hiç sorun yoktu ama sonra noldu bilmiyorum ertesi gün internette bazı siteleri açmada yavaşlama hatta açamama ve msn açamama sorunları mydana geldi.msn açamıyo!sonu 0036'lı bi hata veriyo.sorun gider diyorum anahtar bağlantı noktaları denetlenirken hata gösteriyo.bu ne anlama geliyo bilen var mı?benim düzeltebileceğim bişey mi yoksa tuksatı mı aramalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_okan

yaw arkadaşlar bi sorunum var.interneti paylaştırıyorum laptop'a arada sırada.geçen gün hiç sorun yoktu ama sonra noldu bilmiyorum ertesi gün internette bazı siteleri açmada yavaşlama hatta açamama ve msn açamama sorunları mydana geldi.msn açamıyo!sonu 0036'lı bi hata veriyo.sorun gider diyorum anahtar bağlantı noktaları denetlenirken hata gösteriyo.bu ne anlama geliyo bilen var mı?benim düzeltebileceğim bişey mi yoksa tuksatı mı aramalıyım

Bir kaç gündür bu sorun bende de var bağlantıyı açıp kapamam gerekiyor. Ne oluyor anlamadım bende??
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.