|
KABLONET [ANA KONU] (3215. sayfa)
-
-
2026 yi da ongorup uzatmak lazim..malesef dun soylememe ragmen pek duyulmadi yada bu baslik eskisi gibi aktif degil ..
150 tl oderken 380 tl ortalama ile 100 mbit sinirsiz 24 ay uzattim neredeyse 2.5 katina cikti tarifem ama 2026 yilinda 1000 tl odemekten iyidir..
350 tl 25-50 mbit , 400 tl civari 100 mbit sinirsiz icin kotu fiyatlar degil ..uzatmisken 24 ay uzatin nazicane (genele soyluyorum tabiki , mevcut musteriler icin olan paketler hala uygun sayilabilir 2 yıl icin dusundugunuzde)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 1 Kasım 2024; 13:57:5 > -
önceden turksat sms'le yeni fiyatlar konusunda haber veriyordu ancak sanırım bunu artık yapmıyor. sizin mesajınızı görüp tarife yenilemeyi düşündüm ancak dedim bilgilendirme yaparlar mevcut müşterileri etkilemez belki ama ne yazık ki etkiledi. keşke dün ben de uzatsaydım, pişman oldum açıkçası. yüzde 32 zam yedik.
bu arada haber ettiğiniz için teşekkürler.
-
Hangi tarifeler zamlandı
1gbit olan kanpanyalarda değişiklik yok sadece bazıları kalkmış mesela
-
gpon altyapısı henüz bizim muhitte olmadığı için onlara pek dikkat etmedim bilemiyorum ancak hali hazırda kendi kullandığım 100 mbit tarifeye ve diğerlerine zam gelmiş.
-
ben de umursamadim ve zam gelmis maalesef. sanirim ilk defa kabloneti birakacagim. cunku digerlerini gorunce kablonet cok pahali kaliyor artik.
ne kadar zam geldi ortalama bu arada?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 1 Kasım 2024; 17:41:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78Hangi tarifeler zamlandı
1gbit olan kanpanyalarda değişiklik yok sadece bazıları kalkmış mesela
24 ay taathütlü(aylık) 100 mpbs de 59 TL, 1000 mpbs de 79 lira zam olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 1 Kasım 2024; 17:43:51 > -
baya cokmus. tesekkurler. eskiden en ucuz kablonet'ti.
-
-
Ucuz tarifeler bitmiş ve tarifler arasi fiyat farkı açılmış. Alternatif var mi bildiğiniz. Arayan satış ekibinin ahı tuttu resmen 1 gün yüzünden totalde 1500 lira zarar.Nasil bir ülkeye düştük arkadaş sinir olduğum nokta altinda fiyatlar yilsonuna kadar geçerli yazıyordu. -
Merhaba arkadaşlar bu firmada dns engeli vpn engeli oluyor mu?Online maç siteleri olsun yetişkin içerikli siteler olsun onlara girişte sorun çıkarıyor mu?
Birde 24 ay taahhüt ile 50 mbps vdsl ilk 12 ay 339 son 12 ay 439 ilk 2 ay ücretsiz,24 aylık ortalaması 365 tl civarı fiyat nasıl sizce
-
MErhaba,dns engeli yada vpn engeli var mı bu firmada?bazı kullanıcılar dns ve vpn engeli oldupundan bahsediyor sizde böyle bir durum var mı?
-
Tüm paketlere mi zam geldi arkadaşlar? -
İçinden geçmişler fiyatların.
-
Kablonet fiyatlar yüksek geldi alternatif ne önerirsiniz arkadaşlar -
ıkı gun once rakamlarıyla yaptırma şansımız hiç kalmadı mı ?
-
Geçti Bor'un pazarı, sür eşeğini Niğde'ye.
-
ben de kablonet magdurlarindayim :) gerek yok onceden gecise dedim 10 gun kaldi bitmesine. oneriye ben de acigim? 300 liraya veriyor cogu firma 100mbpsi. gecenler var mi digerlerine?
netspeed'e gecmek mantikli geliyor su an bana. neye gecerseniz gecin ilgili konularda davet kodu ile gidin. indirimli oluyor yalniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 2 Kasım 2024; 15:31:3 > -
Turknet gigafiber talep edenlere özel ilk 3 ay yüzde 50 indirim var.
-
Hangi firma 300 tl ye 100mbit veriyor ben bulamadım bir türlü? Bulunduğum yerde en hızlı turknet dahil tt ve benzerleri 35 mb max 50 mbps verebiliyorlar 100 mbps hız alabildiğim tel operatör kablonet ve superonline. Superonline fiyatları malum zaten. Mahkum kaldım kablonet e.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 2 Kasım 2024; 17:13:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X